- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vannak grafikus ismerőseim, és ők vagy megvették, vagy kapják a cégüktől a korporét edisönt.
De a grafikusok száma elenyésző a sok láma-de-warez felhasználóhoz képest. Ezért írtam azt, hogy a legtöbben fölöslegesen lőnek PS-el verébre.(#335) bambano:
Ezzel kapcsolatban hadd idézzem a saját véleményemet:
"...mert mindeki azt (PS) ismeri, és mert az r=1 júzer nem szeret újat felfedezi; a szomszéd is PS-t használ, tud segíteni, ha nem megy a kép "lekicsinyítése"..." -
Én abból indultam ki, hogy eddig akárkinek a gépét volt szerencsém használni, annál szinte mindig fent volt valami warezolt PS. Olyannál is, aki sosem használta, csak a uncsitesó felrakta neki, mert "PS az kell"...
Ezt tapasztaltam külföldi ismerősöknél is, tehán nem Kelet-EU jelnség.A fizetős PS vásárlók között nyilván a legtöbb rendesen használja.
-
-
bambano
titán
Arról, hogy az internet ma használatos legfontosabb szabványa, ami a saját hivatalos szabványdoksija szerint 1981-es, ez 1989 utáni, elég nehéz lesz meggyőznöd.
Arról is nehéz lesz meggyőznöd, hogy a kereskedelmi internet, ami 1986-ban a mostanában használatos alapprotokollokkal indult el, 1990 után szabványosították.
-
moonman
titán
a lényeg, hogy nem úgy volt, hogy "gyerekek csináljunk valami szabad és mindenki egyenlő rendszert, ahol mindenki szabad és egyenlő. legyen internet." hanem volt egy katonai célú hálózat és időközben kiderült, hogy "gyerekek, ez polgári felhasználásra is király lenne".
csakúgy mint a golyóstolltól kezdve a zsebszámológépen át a termo-dzseki-ig sokminden.
-
bambano
titán
Ha a szabvány 1981-es, akkor a szabványosítási folyamat nem a 90-es években zajlott.
#232: ha az ms védheti a saját érdekeit, az userek miért nem tehetik ugyanazt?
#241: ha a tesco 98%-os monopóliumot érne el a piacon, az eu simán kötelezné arra, hogy áruljon mást is. Anno az AT&T-t ekkora méretnél már régen szétdarabolta az usa kormánya, most ideje lenne megint mozgolódni a szabászollóval.
#256: muszáj ennyire alpárinak lenni?
#260: szerintem mondtam már neked, hogy az a kijelentés, hogy linuxban ne legyen ff, értelmetlen, mert a linux a kernel, abban nincs ff. Debianban (ez az értelmes kijelentés) NINCS gyárilag ff. Ha ennyire nem vagytok hajlandók meghallgatni, megérteni mások véleményét, minek megy itt állandóan borsónak a falrahányása?
-
moonman
titán
nem a Forefront Client kódneve "Stirling", amúgy meg:
"Forefront Client Security beta 2 integrates with the Forefront "Stirling" Management Console to provide administrators with centralized security
control for endpoints, messaging and collaboration servers, and the network edge."szerintem simán Microsoft Antivirus lesz, de majd meglátjuk.
szerk: bár ahogy így olvasgatom, az is lehet, hogy beteszik ez alá, tényleg nem tudom.
-
azbest
félisten
bocs... beszoptam a marketinget:
http://onecare.live.com/site/hu-hu/default.htmA Windows Live OneCare biztonsági ellenőrzőeszköz egy ingyenes szolgáltatás, amely segítséget nyújt a számítógép jó állapotának megőrzésében. A következőket nyújtja:
Vírusok keresése és eltávolítása
A merevlemezen található felesleges tartalom eltávolítása
A számítógép teljesítményének növelésegondolom nem frissítették a magyar változatát az oldalnak
-
azbest
félisten
a OneCare úgy látom ingyenesen is elérhető.
a piaci erőfölényt valamivel kompenzálni kell, egy-egy ilyen lista a legjobb kompromisszum...
a google alapvetően reklámcég.. a reklámok bevételeiből él.. azért van mindenféle szolgáltatásuk, hogy kellőképp népszerű reklámfelületet biztosítsanak nekik. Sok kicsi sokra megy elv érvényesül. Az ms elsősorban szoftver cég... ők a szoftverek eladásából élnek. (ami szintén nem rossz üzlet, még a válságos idpkben is _alkalmazottanként_ 2.5 millió forintnyi tiszta hasznot termelnek _havonta_) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest