- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
tudom, hogy bele lehet simát tenni, de mivel álló a ház, a simából ki is esik a lemez szépen...
A francokat esik ki belole, azert van a talca oldalan 2-2 korom, hogy azokat kihajtva/kitolva (ODDje valogatja), hogy fuggoleges helyzetben beleakadjon a lemez ele, es ne essen ki.
Evekig hasznaltam Dell C521 gepet allitva, egyszer sem esett ki belole a lemez.
Az mas teszta, hogy iszonyat hangja volt a Philips olvasonak allitva -
gabx76
senior tag
Mivel SZVSZ ezt alapvetően HTPC-khez szánták, igenis jól jön a kis LCD.
Nekem is valami hasonlóban van a kisebb gépem (az MS) és adtak hozzá SFX tápot is. Ha jól emlékszem, 280-asat. Mondjuk ez utóbbit lecseréltem egy 300W-os Deltára.
A CD/DVD pedig elég jól használható így is. -
nyunyu
félisten
Dehogynem lehet rendes DVDt belerakni, ahogy jon ki a talca, az lehajtja az elolapot.
Egyebkent hasonlo elrendezesu hazakat mar lattam olcsoert Gaba vagy ColorsIT kivitelben, eleg csapnivaloak.
Ha meg elszall az olcso tapja, akkor orulhetsz, ha az alaplap+proci megussza.Ja, es nem mindegyik SFX tap fer belejuk.
Ha a regebbi szabvanyu, kulso ventiset sikerul kapni, akkor lehet formara kalapalni a hazat, hogy beferjen.Hopp, most nezem a Spire belsejerol keszult kepet, azon pont regi tipusu SFX tap van, elfer az alul kilogo venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Legrand szünetmentes tápegység
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest