- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
válasz
Ateszzero #11 üzenetére
Másik fórumban a napokban fejtettem ki a Kinect-ról a negatív véleményem. Jól lehúztak páran.
Azzal érveltek, hogy tény, hogy vannak már igazán jó játékok Kinectre, és még csak most jön a java.
Nem volt már kedvem viszaírni, hogy példát is írjon már legyenszíves. Mert amit én eddig Kinect-ből láttam, (testközlből is) szánalmas lagparádé. Nem véletlen, hogy a most bejelentett Kinectet támogató HC címek (Forza,Mass E.3) is mind csak valamiféle "pluszt"
funkcióhoz használják(fejmozgatás,parancsosztogatás), teljesértékű kontrollerként egyik cím sem támogatja. Ez van; az ötlet jó, a megvalósítás gyenge. Ennyi. Mondjuk ez áll a Wii-re is, de azzal a különbéggel, hogy mégiscsak az a gép a mozgásérzékelős technika úttörője.
Engem csak az zavar az egész dologban, hogy Az MS mindent összeigérgetett( nem észrevehető lag, driverfissítés, HC játékok támogatása), de látszik már az eddigi kínálaton
is, hogy az egészből nem lesz komolyabb cucc. A hülyék meg védik (olyan is akinek nincs). De arra azonban kiváncsi lennék, hogy akinek van ; Mióta megvan neki; milyen a megoszlás a Kincet játékokra és a sima Hc játékokra áldozott ideje között. Van egy sanda gyanúm, hogy hasonlóan a Wii-hez; az első 3 nap csodája után a Kinect is a periféria szélére kerűl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest