- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
WonderCSabo #186 üzenetére
Lejárt a limit
Nem vettem észre, mert menet közben olvasok és válaszolok, sajnálom. Nem tudok vissza csinálni már.
-
Namelesske
addikt
válasz
Sandroid #157 üzenetére
PQmagic és még egy pár particionálóprogram, a szuperjó.
A Windowsban nincsen ilyen lehetőség, hogy külső gányokat kell használni?
egyébként linuxos grub alapú 100 megás csodaparticióján át, amivel az egész boot sorrendet borítja..
ugye a 4 mag, 4 gigaherc, és 4 giga ram, hogy efutoGASSon ...
és a rendszergazdát is az őrületbe kergető UAC-os felhasználói felület, a gusztustalan egész képernyőt betöltő és még csak kisebbre sem kapcsolható start menüvel
Simán kisebbre lehet kapcsolni.
a 900 pixel magas SZUPER (!) taszkbárral az felhasználót és a rendszergazdát is egyaránt hülyének néző, egy darab paramétert nem engedélyező , az XP-t és más OS-eket legyaluló, lesikáló megsemmisítő telepítő, amely "OKOSAN" egy , azaz 1 darab particióra szarja egybe ömlesztve a pédzs fájlt a felhasználói doksikat és az egész rendszert...
windows.old mappa?
Érdekes módon nekem nem egy particióra ömlesztett össze mindent. Például a Boot külön particióról indul, a "home" folderem külön partícióról van csatolva.
a szuper TRASZTED INSTALLER (ki a f@szom???!?!?! ez ??? ) akinek TÖBB JOGA VAN A GÉPEMEN mint SAJÁT MAGAMNAK !!! és 3 hétig kell szívnom mire sikerül mindent saját tulajdonba venni egy külső XP-vel
Ha nem lennének a jogok meghatározva ilyen keményen, lefogadom jönne a flame, hogy bezzeg Linuxon minden védve van. Nekem 1 perc kuglizásba telt, ugyan ez, szerintem nem a Windowsban kell a hibát keresni.
-
Namelesske
addikt
-
Namelesske
addikt
A Microsoft elkezdte bezáratni a Windows 8 oldalakat és levetetni az összes hírt a nagyobb oldalakrol. Szerintem az ITCafé jobban jár, ha már most törli a hírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest