- iOS alkalmazások
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
laci1892 #1049 üzenetére
Nem kell semmit mókolni, ugyanarról a szerverről, ugyanazt a fájlt töltöd le, csak nem várod meg, amíg kiküldik Neked. Nem egyszerre küldik mindenkinek, mert gondolom azt a terhelést nem bírná a szerverük, ráadásul most jött ki Kínában egy rakat MIUI 13 frissítés...
Nem fog semmit törölni, ahogy írtad: letölt, feltesz, örül.
Azért majd megoszthatod ha túl vagy rajta, akkor hitelesebb az "örül" rész, nem csak én írom. -
osonte
őstag
válasz
laci1892 #1047 üzenetére
Persze, jönni fog így is a frissítés. Én teljesen másik romot flasheltem fel (még régió sem stimmel: Indonéz) és így is kapom a frissítéseket, sőt még a Google Play-rendszerfrissítés is érkezik (mondjuk arra manuálisan szoktam rámenni, hogy talál -e újat). Így nekem mind a kettő biztonsági frissítés decemberi.
A sima biztonsági frissítés nekem a szoftverfrissítéssel együtt szokott frissülni, de a Google Play-rendszerfrissítésre én szoktam ránézni és feldobja ha van újabb verzió...
-
laci1892
őstag
Közben én is megnéztem. Valóban engedi így manuálisan is telepíteni a frissítést. Tök érdekes, azonban egy kérdés jutott eszembe.
Mivel én kicsit finnyás vagyok a frissítésekre és eléggé zavar hogy 2022-ben meg mindig a tavalyi októberi frissítés van fent
Érdemes még várnom, vagy biztonságos így telepíteni a frissítést?
Illetve ha így teszem fel, a frissítést attól még jön automatikusan újabb, nem befolyásol semmit a manuálisan történő frissítés?
-
osonte
őstag
válasz
Gabesz11 #1044 üzenetére
Van rá frissítés, ezen az oldalon tudod ellenőrizni: [link]
Neked ez a rész lényeges: [kép]
A kékkel aláhúzott rész írja, hogy melyik szoftverről mire frissítesz és a kék téglalapban lévő "Download"-ra kattintva le tudod tölteni a 12.5.8.0 verziót.A letöltött fájlt felmásolod a telefonra: Download>downloaded_rom mappába.
Utána a telefonon: Beállítások->A telefonról->MIUI verzió (Készüléknév és Tárhely mellett balra)->A 12-es grafikont addig nyomkodod gyorsan, amíg kiír valamilyen szöveget->Jobb felül 3 pötty->Frissítőcsomag kiválasztása->rámutatsz a telefonra másolt fájlra és "OK".
Ezután leellenőrzi és ha minden rendben, akkor telepíti...#1045 torok6: Igen, de Neked "Pro"-d van.
-
Gabesz11
tag
RKWEUXM rom van a 11tn.12.5.6 de nem akar frissülni.nektek fel dobta már az újabbat ?
-
Üzemidőben/képernyőidőben van eltérés a 11t és 11t pro között?
-
torok6
aktív tag
Lett a családba egy Galaxy s20FE az is 120hz-es és az nem veszi vissza magas fényerőn 60hz-re a kijelzőt ha nem nyúl hozzá az ember, folyamatosan 120hz még maxon is
-
torok6
aktív tag
Egy ilyen szilikon tokot rendeltem a telefonhoz
[link]
-
szkutyi
addikt
Nem is értem miért nekem cimezted most ezt a kommentet...
Én azt mondtam hogy ha nem érek a kijelzőhöz, rögtön 60hzre veszi vissza..ebbe nem lehet bele szólni...aztán ha ismét hozzá érek akkor megint 120hz.
Ezek tények.de engem ez nem zavar....
Hisz ha nem érek hozzá, akkor nem használom..tőlem 10hz is lehet...csak ne vegyem észre.:D.egyebkent én "meleg" szinhőmérsékleten használom, ahogy a tv-ken is kalibralaskor azt állítom be legelőször. -
Omis
senior tag
válasz
szkutyi #1027 üzenetére
Hát nem tudom ti mit néztetek vagy láttok de én ezt még egyszer sem tapasztaltam.
De legyen így.Viszont ettől még nem dinamikus mert akkor erre lenne külön egy beállítás.Bekapcsoltam a frissítési ráta kijelzést és az alvómódot 10 percre ,lesem mikor megy le.
Nem kellett megvárni ,Mert max fényerőn azonnal le vette ami gondolm a melegedés vagy az energiatakarékossághoz van köze. -
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1029 üzenetére
Az a baj ezzel hogy sokan észre vették külföldi fórumon is ha vissza vált 60hz akkor villog a kijelző is nekem is ezt csinálja. Remélem ez javítva lesz a miui 13ba
-
-
Omis
senior tag
Én úgy tudom hogy ebben nem dinamikus a képernyő frissítési ráta .
-
torok6
aktív tag
De ez olyan ha hozzá érek a kijelzőhöz akkor egyből 120hz megint.
-
Omis
senior tag
Az nem létezik, barátnőm nagyon sokat olvas telón és még egyszer sem vettem volna nála észre ezt a jelenséget.
Nálad arra tudok gondolni hogy be van állítva az automatikus energiatakarékosság . -
torok6
aktív tag
Azt tudtátok ha 120hz nél ha fél felet van a fényerő akkor kis idő múlva ha csak olvasók akkor magától vissza vesszi 60hz re? Fél alatti fényerőn meg állandó 120hz van nem értem hogy mi az értelme
-
kbyte1024
veterán
Végre még jött a tok amit az alirol rendeltem,egész hamar ide ért.2het.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két új telefont hozott a Xiaomi, a Mi előtagtól megszabadított modellszámozás két első darabja a kompromisszumos csúcsmodell kategóriájába esik egy-két fontos innovációval.
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest