- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Szerencsések vagytok, nekem az 5750 szép és jó volt, csak egy volt a lelke, hogy nem szabadott frissíteni mert akkor voltak szép anomáliák. Engem is elcsábított az olcsósága, aztán egy stabil drivernél maradtam és így nem kékhalálozott el. Amióta nvidiám van újra, azóta nem találkoztam még semmilyen hibával és élvezem a shadowplayt. Sajnos barátnőm nem ilyen szerencsés, neki 6670-e van de szegény kapja az összeomlásokat, pedig már volt gép újratéve, driver cserélve, de mindig van valami nyúgje. Ha nektek megfelel akkor használjátok egészséggel, tényleg, de én ismerőseimnek nem ajánlanám jószívvel ha van kerete is egy nv-ra.
Igazából nézzetek rá a helyi topicocra, nv-ba nem nagyon találtok driver gondot (nagyritkán előfordul), a hd7-esek pedig tele vannak velük. -
gtamate2
veterán
Hát az 5-ös szériáról azért tényleg én is váltanék, melegedősek és sokat is kajálnak a teljesítményhez képest. Mondjuk most még az 560ti-d viszi szépen a játékokat, ha már nem megy rendesen vagy feljebb szeretnéd tolni a grafikát csak akkor cserélnék a helyedben, amúgy megvárnám minimum a 8-as szériát szintén
-
gtamate2
veterán
Végre új részletek. Lehet akkor hogy a jelenlegi gtx 660 marad még többet 2 évnél, azt hittem hogy teljesen már csak az új kártyák lesznek támogatva (esetleg a Kepler), de így teszek egy próbát majd. A 7730-50-el azért nem hiszem hogy sokmindent el lehetne érni a dx12-ben, szerintem egy mostani középkategóriás kártyán fog majd kb elfogadhatóan futni, de azért reménykedek hogy ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A GDC-n meglehetősen kevés adat került elő erről, de az elmúlt egy hétben sok apró részletre fény derült.
- BestBuy topik
- Formula-1
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest