- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
pakriksz #116 üzenetére
Először is, de a Firmware arra is való : [link]
Más kérdés, hogy ez is maximum 10-20%-os többlet lesz.Másrészt, ha visszaolvasol, én magam hoztam fel példának a gears of wart és mondjuk összehasonlítva egy battlefield 3hoz vagy gta 5höz képest ugye sehol nincs, szóval a régiek fejlődtek, DE akkor nem volt az, hogy már a kiadásoknál is különböző limitációkon kellett elgondolkozniuk és igénybe venniük [link]
Ha már most gond van, akkor nem tudom hogy lesz ebből fejlődés, oké hogy pár exkluzív cím szép lehet, bár szerintem az se nagy dolog, hogy egy Crysis 3 szintű grafikájú Ryse 1080pben fut de csak 30 fpssel, mert a 60-at már nem bírja a konzol.
Bízni kell, hogy a fejlesztők megtanulják valahogy hasznosítani a két konzol API-ját, de egyelőre alig van előnyük a fix hardverrel és a specializált API-val a fejlesztőknek... Az Ea-től kezdve, a Ubisfottal karöltve a Cd projekttel stb minden nagyobb cég azt nyilatkozza, hogy kevés ez a hardver.
Nagyon jó dolog az APU a konzolokban, ezáltal a gyors memória elérés (jobb játékmenet, okosabb AI), de az 1,3-1,8 terraflopsú gpu hamar kevésnek fog bizonyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A GDC-n meglehetősen kevés adat került elő erről, de az elmúlt egy hétben sok apró részletre fény derült.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest