- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen érdekes, hogy csak ezt támogatja, amiről még sehol nem olvastam ez előtt. Nem is tudtam, hogy létezik és gondolom nem vagyok egyedül vele.
Mondjuk ha nincs technikai akadálya, hogy bármelyik szolgáltató használatba küldjön egy ilyet, akkor ha árusítani akarják az iPad modemes változatát (de miért akarnák?), adnak majd hozzá szükséges kártyát. Viszont ez kizárja, hogy kéz alól lehessen ilyet venni, ha a leendő új tulaj szolgáltatójánál nem lehet ilyen kisebb SIM-et kapni, vagy erre a kisebbre cserélni a hagyományosat.
Mondjuk ha ez egy új szabvány, akkor csak idő kérdése és megjelennek mindenhol.(#12) HXY: Nem azt írták a cikkben, hogy visszafelé nem kompatibilis? Ebben az esetben nem csak ennyiről van szó és csak a gyártón múlik, támogatja-e az eszköze mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest