- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nálunk minden hónapban van driver ill ha kell hotfix. Amig az nv a driverrel úgy gyorsitja a játékot, hogy néhány apróságolt eleve meg sem jelenit.
Szóval lássuk be itt már David Copperfield szeme sem marad szárazon. Amúgy meg akinek gondja van a catyval azoknál 90% az user error aránya.
Mégis csak azt gondolom ezen a toxin valakik dolgoztak. Azok a valakik legalább mérnökök voltak. Ellenben az nv-l a marketing dolgozik, pl milyen matrica kerüljön az 1000-ik ref hütöre. -
Gyuri27
félisten
Nem nagyon érdekel mi volt. Hiszen totyiknak nem témája. De válaszolok. A nm váltás muszáj volt. A nyákot pedig az olcsósitás miatt kellett cserélni és még ígyis egyenkari lett belöle. Itt meg azért lett változtatva mert a zafir mérnökök unatkoztak és ez a szenvedélyük (gyanitom), meg hogy a toxik széria elüsönn. Azért itt a nem mindegy.
De ha már itt vagy. Vannak adataid arról mennyi 260-280 rohad a cégeknél (gyártó, kis/nagyker)? Illetve mennyi veszteséget állitott elö ezzel a cégeknek az nv?
Szóval elöbb magunknál szétnézni aztán a szomszédot fikázni szerintem. -
Gyuri27
félisten
A válaszokat megkaptad. De ha neked ez nem jó nem tetszik megveheted a full revet is.
A példa pedig az "új" inno 260-hoz képest volt.
Bocs most látom csak, hogy erösen nv párti vagy. Inkább azokban a totyikokban kellene kérdezösködni mi lett újragondolva és mennyiért meg milyen sikerrel.
Mondjuk az atinál több az egyedi kari. Mig az nv-l a vga-k 90% (egy adott szériában) csak matricában tér el. -
Skizz
addikt
Én az életbe nem fizetnék gyári OC-ért felárat, extra hűtőért viszont igen. Ezt döntse el mindenki, hogy megéri -e 5-8-10k-t kiadni egy olyan dologért, amit (főleg ilyen hűtéssel) otthon mindenféle veszély nélkül megtehet a júzer is. Az meg hogy újratervezett nyák... há'nemtudom, nekem a régivel se volt bajom.
-
IreN!CuS
addikt
Azért linkeltem ezt mert ha megnézed ez a legközelebbi hír amiben "paraszt vakítást csináltak",ezért jött ez a link.
Ha flamelni szeretem volna kb ezt írtam volna:nesze neked újítás vedd meg ezt "PhysX-hez..." hátha segít. De Nem ezt írtam.
A másik emelt órajel igaz pistike is megtudja csinálni nem nagy újra gondolás,De ha hozzá vesszük h,kapunk 1 normális hűtést meg 1 gb-t ami manapság nem rossz főleg az ilyen szépet megírt gamákhoz mint gta4 akkor az sem rossz.De ennyi erővel semmi sem újra gondolás de ha ezeket nem csinálnák szerinted h tudnák eladni a karikat?Mindenki megpróbál valami extrát hozzá tenni,itt ez lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest