Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Köszönöm válaszoddal megtiszteltél
Nem nagyon érdekel ám a a raktáron porosodó GTX készlet,nincsenek EVGA,vagy BFG részvényeim,és nem is kéne elvinni ebbe az irányba a témát hiszen én egy szóval sem említett a konkurenciát....
Én arra próbáltam rávilágítani,hogy ide szépen felraktak egy hűtőt,és ettől mindenki elalélt holott,arról persze nem volt szó hogyan teljesít.Gyanitom az ICEQ ennél jobb,és pl azt is gyanitom hogy az ASUS TOP válogatott cucc lehet,mert az ref. hűtéssel is elviszi az ennél magasabb órajeleket,söt ha jól emlékszem még a Powercolor cucca is hasonló,mármint a nem ref hütös...egyébként még mindig nem szerencsés a házba szellözö meleg,dehát kinek a papné...(#69) americanidiot
Hát igen bizony...egy hütö felcsavarozásnál azért komolyabb volt... "újragondolták" de ez erröl a 4870-röl nem mondható el.. ezen kaptam fel a fejem..ezen a szón...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest