- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Cégnél nemrég bővítettünk 4x2GB-re. De kéne még (mondjuk foglalat nincs..)
Szóval a kérdés az, hogy mire használod.
-
wednesday
őstag
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Úgy tudom eleve 64bites alkalmazás kell, hogy több memóriára legyen szükség. Egy alkalmazásnak a WIN 2GB-ot oszt ki max (32bites), de asszem lehet 3GB-ra növelni. De majd ezt egy hozzáértőbb leírja.
lujó55: Szerintem nem akkora előrelépés a tri, főleg általános alkalmazások esetén. Csak akkor lenne érdemi változás, ha nem lenne elég a dual-chanel nyújtotta sávszél. Voltak tesztek PH-n, de majd ezt is egy okosabb megírhatja.
-
lujó55
addikt
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Attól függ mire használtad. Próbálnál ki egy komolyabb SimPack szimulációt! 8GB alatt csak mekeg, 16-nál már jól lehet szimulálni, 24-nél meg kényelmesen lehet modell részletezést is csinálni. Hidd el, alkalmazásfüggő a dolog.
De kérdezek egy naívat én is a fórumtól, ha már feldobtad a témát: sebességet tekintve a dual és tri chanel között van-e és kb. mennyi különbség. (Értsd: mi a jobb? 3*2GB, vagy 2*3GB?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest