Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen erre gondoltam, hogy ezek mind leányvállalatok, amelyeket ugye a Sony vásárolt meg/pénzel/stb. Aztán ott vannak a külsős cégek mint a genDesign, Claphandz, Bluhole, amik ugye portokat és egyéb felújításokat mellék melókat csinálják.
Arra utaltam az egészre, hogy GodGamer5 felhozta hogy az MS tehetségtelen mert nem tudnak játékot fejleszteni. Persze hogy nem, mert ők nem csinálnak játékot, hanem a leányvállalataik/külsős cégeik csinálják (remastereket ott is más-más csinálja pl.) ugyanúgy ahogy a Sony-nál is. Szóval így a 7-es hsz-nek semmi értelme nincs mert Sony is anno felvásárolt kisebb-nagyobb cégeket, hogy exkluzívokat csináljon. Most MS ugyanezt tervezi a pletykák szerint és máris csomó fórumban lenézik őket emiatt. Miért, kérdem én. Tök egyértelmű, hogy kicsit megkésett döntés ez MS részéről, de ezek a dolgok az ilyen cégeknél kb mindennaposak, semmi meglepő nincs bennük.
(Erre hoztam fel plusz hogy a Sony fejlesztett már pár játékot direktben is a SIE Japan Studióval saját erőből, de ez náluk is eléggé ritka. Knack 2 volt ugye a legutóbbi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Pro 1TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged