- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kicsit szétpakoltam a palántákat már a végleges helyükre... remélem a camel-es henger elég lesz, de könnyen át tudom rakni nagyobb cserépbe, ha mégsem
a ládába pedig 3-nál többet nem hagyok... a birds eye chilik most kezdtek igazán megindulni, azokat is ritkítom kicsit, hogy hárman maradjanak... durva, mert otthon nem tűnik fel napról-napra mennyit nőnek, de így heti frissítésbe látszik már a képeken... ebben a nagy melegben már napjában 2szer öntözöm őket, mert késődélutánra kiszárad a földjük és lekókadnak
...valami virágállványt kell szereznem valahonnan, mert már most egyértelmű, hogy az ablak-függöny közt kevés lesz nekik idővel a hely
-
mephi666
nagyúr
na, ezek tényleg szépen állnak
mekkora cserépben tartod őket? azon aggódok, hogy a 40centis balkonláda kicsi lesz 4 tőnek... van aki azt mondja, hogy elég, de nem tudom... mostanában érik el szerintem azt a méretet, hogy a végleges helyre lenne érdemes ültetnem őket... milyen gyorsan nőttek nálad?
ha sikeresen alakul a paprika és nem fog ki rajtam, akkor pár tövet megtartok, többit családban elajándékozgatom és más növényekkel is próbálkozni fogok
szinte semmibe nem kerül, csak kis odafigyelésbe, az eredmény miatt pedig bőven megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest