Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #26 üzenetére
jah, azóta megjártam a boltot... kb 2hét, mire lesz eredmény... benn látom, hogy a 4-5 alaplapból kb 3 asus, ami ottvan... mondom: "így hullanak az asusok" mire a szervizes: "nem, csak sokan gépeztek a vihar közben"
rendesek... csomó dolgot megtesznek az ügyfelekért, ami nem is lenne kötelességük... megkérdeztem még, hogy utp-vel mit csináljak, mert szerintem arról az oldalról kaphatott túlfeszt, mert a 220 oldaláról totál le van védve... mondta, h az ellen kb semmit nem lehet, csak reménykedni... :S azért körbenézek, hogy mennyiért osztják az utp-s túlfeszvédőket...
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #19 üzenetére
nekem lényegében az előző asrockom is nf-os volt... meg a mostani asus (maradvány) is nf430-as... nem volt vele eddig problémám... max olyan, hogy az asrock ethernet vezérlője padlót fogott egy hd2600xt-vel
xp alatt még fel lehetett rakni a vga drivert, de a vistát szanaszét halasztotta...
ez a lap lesz... 99%... 3év garit adnak rá és nem is túl drága... 13ért megvan és am2+-t támogat... majd szerintem 6000+ helyett valami x3-x4 lesz jóáron, kisebb fogyasztással... az alaplapot meg ha visszakapom pár hét múlva, szerintem 10fölött el fog menni...
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #13 üzenetére
10 után hívom majd a boltot, hogy milyen nyűgöm van és felvetem, hogy ha rossz, ne kelljen már megvárnom a cserét, hanem vinnék helyette egy másik lapot és számítsák már be előre
ha nem mennek bele, akkor meg vagy eladom, vagy sógorral elüzletelem, mert mondogatta h fejleszteni akar...
kezdenek otthon elvonási tüneteim lenni, hogy nem megy a gép
nyaralásokkor nem szokott ilyen lenni, mert akár hetekig is megvagyok gép/net/minden nélkül... de otthon elég gáz...
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #11 üzenetére
elvileg, ha sima túlfesz lett volna, akkor a táp fogta volna meg...
gondolkodom, hogy beszerzek túlfeszvédőt az utp-re is és akkor minden irányban le lesz védve a gép... kár h a modembe nem tesznek ilyet :S boltban meg nem mondom, hogy mi volt... szerintem nem lesz gond... elvégre nem mistralról van szó... azokkal sokunknak kivolt a töke
-
mephi666
nagyúr
csak az a legnagyobb baj, hogy állítva valami zárlat van az usb-nél mindig és akár letiltom-akár nem->nem fog beindulni, mert a táp rövidzár miatt nem engedi
arra leszek kíváncsi, ha esetleg visszaküldik tesztelésre és azt mondják, hogy utp oldalról jött túlfesz intézte el, arra elvileg nem megy a gari :S a helyi kábelszolgáltató meg tuti nem vállalná a felelősséget...
#9: fibernet (már többen mondták, hogy az elmúlt 1hétben szállt el így alaplapi lanjuk, mint nekem)
-
mephi666
nagyúr
nincs sajnos... porosodott 1 pci-os évekig, mert 2-vel ezelőtti alaplapomon nem volt még integrált lan, de eladtam pár hónapja fillérekért...
úgy néztem, hogy usb-re kötöttem a modemet, akkor megvolt a link, csak win7 64bit-es driver nem volt még hozzá
meg ha megtaláltam 1 bizonyos pontot, akkor volt az integrált lannal is kapcsolat... de ez hosszútávon nem megoldás
-
mephi666
nagyúr
hát minden állásban próbáltam... alaplap fesz alatt volt és vízszintben finoman mozgattam az utp csatiban a kábelt, akkor zöldülgetett a led... de függőben sokkal nehezebb volt megtalálni azt a pontot... mintha valami szakadás lenne benne vagy nem tudom... és függőben jóeséllyel zárlatos lesz, vízszintben meg holdállás kérdése
ha nincs benne a kábel, akkor is 99%, hogy nem megy...
csak azt nem értem, hogy mi mehet szét így az utp csatiban egyik pillanatról másikra? túlfesztől elpattan 1 láb? érdekes... nem volt rángatva meg semmi... ablak felé néz a ház hátulja és elég szűk ott a hely... senki nem mászkál soha arra, hogy kiszakíthatta volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged