- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
vagyis csak ilyet találtam helyi boltokban... cpu listában írják az am2+-os procikat... 2db ramnál többet úgysem teszek bele... el fog ez döcögni... raktam már össze ilyet 1-2szer... integrált vga meg letiltásra kerül... 13ba fáj...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jam, hogy az USB-nél, aha... Ajaj :\
Mondjuk ha meg az áramszolgáltató miatt lenne, netalántán, akkor meg lehet kárpótlást kérni az áramszolgáltatótól, HA betudod bizonyítani, hogy túlfesz miatt szált el a cuccod.Annyit mondj csak, hogy hülyéskedik a LAN kártya, meg nem indul. Nem kell nekik kifejteni, hogy mi történt.
Mondjuk innentől meg teljes mértékben az üzleten, vagy a nagykeren áll, vagy bukik a dolog.
Höhö, ha már így többen is mondták, akkor viszont lehet, hogy tényleg a modemmel van valami baj... Vagyis a hálózattal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem kizárt, hogy a túlfesz miatt valamelyik láb megadta magát, mivel ugye írod, hogy ha mozgatod, akkor néha eltalálsz 1 olyan pontot, hogy jó. Esetleg másik kábel? Bár ez már kicsit abszurd lenne.
Mondjuk sztem még az sem kizárt, hogy a modemen keresztül kapott túlfeszt a hálókari, és attól nyekkent meg.
Amúgy ténylegesen, nincs valami felesleges hálókártyád? Max. beledobni, ha van szabad helyed, és megnézni, próbát megér...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet, hogy sajna az alaplapi hálókari lesz a ludas. Vagyis sztem. Kipróbáltad úgy, hogy függőlegesbe nem dugod be a kábelt a hálókártyába, hogy úgy elindul-e? Haveréknál is most lett villámkár, szomszédjukba becsapott a villám, tesója gépe az szétégett, neki a Chieftec táp alatt nem lett gond, viszont a hangkarija bal oldala megkukult...
Szal max én ezt mondom, hogy próba úgy elindítani a gépet felállítva, hogy nincs bedugva az UTP.
Ha már volt ilyen, és nem jó, akkor gondolkodom máson.
-
God Vazzeg
veterán
Én tegnap csináltam egy hasonlót, de ott a gép jó maradt, az alaplapi hálókártya megmakkant. Elvileg jónak kellett volna lennie, de hiába dugtam bele a kábelt, nem érzékelte. Kapott a gép egy pci-os hálókártyát és jó lett. Egyébként itt kiment még a modem és a router is. Szintén Kecskemét
Próbáld meg letiltani biosban, és egy pci-os hálókarival megoldani, ha így is lelövi magát a gép, akkor az alaplap is kapott, csere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest