Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
A Windows esetében szerintem nagyon is kockázatos lenne ha mindent lehetne tudni. Mivel ez a legelterjedtebb rendszer, így ugye erre van a legtöbb vírus. Ha nyílt lenne a forrás, avagy csak mindent meg lehetne tudni a kernelről, az táptalaj lenne. Linux esetén más a helyzet, kevesebben használják, így kevésbé kockázat a nyíltság, sőt, ahogy mondod, még előny is lehet.
Ha Linuxot használna az emberek 80%-a, és Linuxból is csak 1-2-féle lenne, akkor lehet hogy ott is másképp lenne ez a nyíltság dolog.(#119) Polesz: Ez tetszett : ) Többnyire Vistát használok, de többször is próbálkoztam Linuxokkal, és általában mikor nem tudom telepíten rendesen a videókártyát, olyankor adom fel (60Hz CRT-n nem túl jó, meg amúgy is kell a rendes videógyorsítás...). Most fogom feltenni Ubuntut megint, hátha VIA IGP-vel menni fog, ATI kártya után.
-
FTeR
addikt
nem így látom. rengeteg ingyenes és nyílt appnál látom azt a fejlesztői blogban, h a fejlsztők letudják a requestet azzal, h neki nem éri meg ezzel foglalkozni.
hozhatnám példának az fx-et is, hiszen marhára nem éri meg nekik sokáig támogatni egy régebbi verziót, ezért ott valóban átkényszerítik az embert (nemcsak a bugfix szűnik meg, hanem le sem áll a figylemeztető ablak, hibá nyomsz rá, h többet nem akarod látni).nem azt mondom, h egyáltalán nem figyelnek a user requestekre. csak az érdekérvényesítésnek sokkal kisebb az ereje. ellenpéldának lásd, h ms már rég szabadulna az xp-től, mégis újra meg újra hosszabbít, mert komoly kockázatot jelent az, ha a felhasználók beintenek.
arról nem is beszélve, h hányszor látom lelkes fanoktól, h azzal tudja le a hatlmas hibát vagy hiányosságot, h ááá, ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- PS5 fat konzol
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest