- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappa86
aktív tag
Örülök, hogy te megtaláltad a téged kielégítő felhasználási módot, bár én továbbra is a laptopra esküszöm, az általad felsorolt dolgokat tökéletesen elvégzi, sőt még annál többet is. Bár egérpadnak még nem próbáltam.
Továbbra is tartom, hogy egy tablet olvasásra alkalmatlan. Legyen akármilyen jó kijelzője, sem az igazi könyvélményt, sem egy háttérvilágításos e-ink-kijelzős e-book-olvasó szintjét nem éri el.
Azt mondjuk nem értem, hogyan kapcsolódik ide, hogy amióta megvan az almás tableted, nem vettél újságot, de örülök, hogy nem pusztítod ki a fél Mátrát a 200.000 Ft értékű újságaiddal.
-
lappa86
aktív tag
Én soha nem értettem, hogy mire jó a tablet. Játszani, dolgozni, szakdolgozatot írni teljesen alkalmatlan; filmnézésre, sorozatozásra túl kicsi a kijelzője (főleg, ha többen néznétek); zenehallgatásra béna a hangszórója; böngészésnél 20+ tabnál már meghal a Firefox (amelyik tabletnél nem, az meg annyiba is kerül), e-book olvasására az e-ink technológia hiánya miatt szintén alkalmatlan; telefonálásra meg ugye megint csak nem használható. Akkor meg mire fel volt az elmúlt években ez az óriási hisztéria miatta?
Nem csodálkozom, hogy csökkennek az eladási számok, egyre többen jönnek rá, hogy ez csak egy múló divatcikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest