Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Melyik a legjobb webshop?
Ha amit udvozlom Kovacs janos vagyok csinal.
Van tizennyocezere meg harminchatezereeee is es mindegyik a te tulajdonodban lesz ha megveszed
-
Béééla
őstag
Nekem az emag ásta el magát örökre, nem frissítették fel a termékpalettájukat, célzottan rákerestem X telóra, nincs. Jó, elkönyveltem, megrendeltem máshol, megvettem. Erre haver szól, hogy "némmá, 20e HUF-al olcsóbban vette haverja ugyanezt - hát hol? - emagnál".
Az ED tényleg trükkös volt (nekem ami kellett meglett) de remélem tanulnak belőle.
-
macman507
aktív tag
"1 darab füzetborítót, 290 Ft értékben, amiért szállítással együtt a vevő 1080 Ft-t fizetett."
Az jó
és még így is valószínűleg jobban megérte, mintha autóba, vagy tömegközlekedéssel ment volna el egy boltba az illető 
-
Penguin95
senior tag
Némelyik érdekességen jót röhögtem.
A füzetborítón mondjuk inkább sírtam volna. -
lexter00
őstag
Megnézném azt a füzetboritót 
Nagyon sokat rendelek webshopokból pár kivétellel nagyon megvagyok velük elégedve.
Játéknetről rendeltem már,tökéletesek.
Számomra a tavalyi év vesztes webshopja az a ED,a fekete péntekkel örökre elment tőlük a kedvem.Azóta egy lúzer bandának tartom őket. -
enginev3.0
félisten
Heh, ezek jók voltak

-
janos1988
addikt
Melyik az év webshopja? - Hát az Ármátrixé!
-
h-yle
addikt
A TESCO nagyon jó. HW webshopok közül meg az aki legjobban el tud bújni a NAV ellől mindig ~27%-al jobb lesz mint aki nem. Szerencsére (?) itthon ez nem akkora feladat.
-
ztoldy
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jók ezek az érdekességek.
Tesco jól jött ki abból, hogy a nagyok közül elsőként lépett. Elvileg idén kellene indulnia az Auchan hasonló szolgáltatásának, akkor viszont érdekes lesz megfigyelni hogyan alakulnak a számok az Auchan alacsonyabb árai miatt.
-
macilaci78
nagyúr
Érdekes cikk...
Meglestem volna, aki a mellényzsebből előhúz mondjuk 30 ezer Ft értékben tűzifát, mert fizetni szeretne...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és még így is valószínűleg jobban megérte, mintha autóba, vagy tömegközlekedéssel ment volna el egy boltba az illető