- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
<Lacy85> #192 üzenetére
Az sem feltétlen drágítja,csak amíg újdonság.Manapság már 10 ezer forintos telefonokba is van kamera,olyan amilyen igaz de van.Anno egy ilyen telefon egy vagyonba került mikor megjelentek a beépített kamerások.
Nem egy kategória,viszont maga árazás szempontjából mondom.Amíg új a technológia addíg nyílván drága de amint integrálódik évek alatt észre sem vesszük és már minden telefonon ott lesz
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #188 üzenetére
Pedíg hasznos tud lenni.De egyébként az ilyenek idővel úgy is integrálódnak a telefonokba.Elég anno a bluetooth lázat említeni,vagy amikor anno olyan telefonok voltak hogy a kamerát külön be kellett dugni az aljába ,volt egy nagy műanyag kocka és abba volt a kamera.Egyik ismerősömnek még anno ilyen volt,az akkor még hihetetlennek számított,el voltunk ájulva
Ericcson volt
Mostmeg már természetes dolog,sőt kötelező elem.Ki hitte volna anno
-
johnyblaze
aktív tag
Visszatérve a témára egyébként,bevezethetnék androidos telefonokra is a 3D touch-ot,kifejezetten tetszett az iphone-ban.Remélem idővel azért elterjed.Sok jó dologra lehetne használni.
Anno volt ilyen pletyka az S8 kapcsán is,nemtudom ez azóta változott-e vagy csak szóbeszéd volt.
-
johnyblaze
aktív tag
"max akkor tudsz elkolteni telefonra, ha koplalsz mellette, vagy szepen par honap alatt felreteszed ra a penzt. mellesleg pont az ilyen telefonokat nem szoktak kp-ra megvenni, mert nem er a telefon semmit internet nelkul. reszletre pedig mar majdnem mindegy, hogy ket het alatt megkeresed az arat."
Látom neked tetszik ez a 2 hét mert minden mondatba szerepel legalább egyszer
Nem hála isten nem koplalok megnyugtatlak,sőt.De ugye nem haragszol ha nem a prohardver fórumán fogom kitárgyalni a magánéletem.
Nemtudom amúgy tényleg mire alapozod,minden esetre jó kedvre derítettLehet hogy valamelyik kimaradt este után összeházasodtunk,csak nem emlékszem rá mert be voltam rúgva,és nálad maradt a bankkártyám.Mint a filmekben.Létezik?
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #169 üzenetére
Nincs olyan hogy valaki "menő" lesz egy telefontól.Max a tinik fantáziájában.
De én még arra is aztmondom hogy ha ettől megnyugszik a pici lelke,hát tegye meg.Megmosolyogtató azért nyílvánHa sosem vettük,vették volna meg az emberek az újabb telefonokat a gyártók sosem változtattak volna, még mindíg a narancs sárgán világító grafikus kijelzőnél lennénk
Valakinek megéri,az már más kérdés ki mire használja.
UI: Ugye említettem az s7 edge borzalmas kameráját,lehet hogy az s8-ban már sokkal jobb minőségű lesz.Kitudja.Ez is lehet egy szempont.(Akár)
De egyébként van benne igazság.Nincs olyan hogy jó vagy rossz vásárló típus.Én megveszem a saját készülékem,használom,élvezem.Az meg hogy a Virslis Palibácsi mit csinál a sajátjával az az ő dolga,ő rendelkezik vele.
-
johnyblaze
aktív tag
Nem,legalábbis én nem így vagyok vele.Úgy fogom fel hogy ajándék magamnak,ha már egyszer megdolgozok érte.Megérdemlem
Egyébként régen nagyon iphone ellenes voltam,de már látom a külömbséget az s7 edge kapcsán.Hát nemhiszem hogy mégegyszer veszek samsungot
Vagy legalábbis nem mostanába,másnak is nagyon homályos az előlapi kamera? valami botrány az iphone 6s után.Ott látszott minden apro borosta,s7 edge-nél meg csak folt,homályos foltok,hajam is homályos -
johnyblaze
aktív tag
Igen így van,uram.
Mindjárt jön valami megmondó ember,és megint megkapom hogy sznob meg mittomén vagyokEsetleg farokméregető
Vagy birodalmi lépegetőSajnálom ha valaki magára vette vagy rosszul esett neki,nemtudom miért.Én pl örülni szoktam ha valaki megtalálja a számítását.
-
johnyblaze
aktív tag
De most magyarázd már meg kérlek hogy mitől birkaság ez?
Ha valakinek tetszik vegye meg,ha nem nem,ettől még lesz senki sem bírka mert azt veszi meg ami tetszik neki.Nyílván te sem a legrondább cipőt veszed meg,hanem amelyik jól áll.Vagy legyen az bármi.
Ezért nemhiszem hogy valaki birka lenne,de jó az a te véleményed -
johnyblaze
aktív tag
S e t h
Egyenesen arányosan összefügg,abban egyetértettem hogy mindenki azt vesz amit szeretne csak sokan kijelentették hogy ez egy drága szar lesz (s8) és nem fog fogyni plusz nem éri meg,erre írtam hogy nem mindenhol olyan a helyzet mint itt,tehát ne jelentsük ki hogy drága,ez miatt már egyből szar,nem éri meg stb. -
johnyblaze
aktív tag
válasz
Totheground #152 üzenetére
16:47 kor írtad a kommentet,most 17:04 van de még mindíg röhögök
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Totheground #152 üzenetére
Farokméregetés jó isten
Ha ez jött le belőle akkor valami nem stimmel.
Személyes példámat osztottam meg,a magam nevébe beszéltem.
Ajánlom figyelmedbe az előző hozzászólásom de nyílván azt nem olvastad\értelmezted.Ismerősömnek is huawei-van valamelyik új fajta,nem vagyok képbe ezekkel az alsó kategóriás mobilokkal.Video amikor vesz fel akad,telefon minden nap fagyogat neki stb..
Akinek ez megéri az árkülömbözetet hogy vegyen egy ilyet mert olcsó az tegye meg.Minthogy egyszer kiadjon egy összeget egy jó készülékre de akkor az minőségi és 1 esetleg 2 évig telefon marad.
Az a baj hogy Mo-n mindenhol ez van semmiért nem akarnak fizetni az emberek de kapni azt szeretnének.
Facebookon samsung meg iphone postok alatt is csak a rosszmájú gusztustalan irigy mocskolódás van,soha egy olyan hogy igen ez egy jó telefon én nagyon szeretem,esetleg tapasztalatokat megosztani.
A mentalítással van a baj első sorban nem a telefonok árával.De átjön sajnos,láttam az intelligensebbnél intelligensebb hozzászólásokat Pl: Túlárazott szar,úgy is főfog robbanni,sok marha megveszi
Átjött
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Totheground #145 üzenetére
Akkor a saját példámat mondom,2 hét alatt megkeresem egy iphone 7 árát kb és megmondom őszintén a kukacot érdekli az ára,nem érdekel mert tudom hogy használom és kell,és egy darabíg nem kell aggódnom hogy elavult lesz stb.
És nyílván nem én vagyok az egyetlen ember Europában
Aki ilyen telefont vesz nyílván nem kenyéren meg száraz vizen él.
Ennél jobban nemtudom már körülírni gyerekek.Ausztriába lakom látom én is a külömbségeket,nyugi.De közeli ismerősöm pl Svájcba él,dolgozik,tehát tőle is hallom a dolgokat.
Ne hasonlítsatok már egy repjegyet egy telefonhoz amit nap mint nap használsz,ennyi erővel nejlon zacskót is lehetne hordani bugyi helyett
-
johnyblaze
aktív tag
emvy
Persze azt az ember mérlegeli hogy mire van szüksége,és mire nincs való igaz.
Arról kanyarodtunk el idáig hogy attol hogy "nekünk" magyaroknak drága,és azt mondjuk hogy kinek kell attól még Europa többi országába,Usa-ba nem az.Azthittem valaki ellövi legalább az Afrikába meg éheznek-et
-
johnyblaze
aktív tag
Embere válogatja,akik ilyen helyzetbe vannak lehet hogy nem azért nem vesznek mert nem tudnak hanem mert nem akarnak...Azért az ég és föld.
Aki megtudja venni az nem kezd el sírni hogy miez a szar ,túlárazott vacak...stb
Hanem befogja a kicsi száját elmegy az üzletbe kihozza és örül neki,saját tapsztalatItt mi most pont a "megengedésről" beszélünk uram,mert sokan drágának tartják.Az adott pillanatban a csúcs terméket,tehát nem értem a meglepődés tárgyát.Mindennek van ára,pláne annak ami akkor és ott a legjobbnak számít.
-
johnyblaze
aktív tag
Totheground
Ha tudnátok hogy mire mennyiket adnak ki az osztrákok,svájciak,elcsodálkoznátok
Sokan 50 euro,100 frank borravalókat adnak és nem egy nem kettő nem három ilyen van,plusz látja az ember hogy mindenkinél mac,stb van.Az ember akarva akaratlan észreveszi hogy bizony belénk magyarokba belénk lett sulykolva a csoró lúzer imázs és így nőttünk fel ezt szoktuk meg így forog az agyunk,az drága ez drága.Ami nekünk drága az másnak nem feltétlen,ezt meg kell érteni,elfogadni még ha fáj is. -
johnyblaze
aktív tag
Gyerekek bohózat amiket írtok,benyomom az X-akták zenéjét youtube-on úgy olvasom a kommenteket,jobban átjön a helyzet
-
johnyblaze
aktív tag
Persze,aztán jönnek a lefagyások,akadozások,szoftveres hibák,kompatibilitási hibák stb...
Ismerősömnek is huawei-van valamelyik új fajta,nem vagyok képbe ezekkel az alsó kategóriás mobilokkal.Video amikor vesz fel akad,telefon minden nap fagyogat neki stb..
Akinek ez megéri az árkülömbözetet hogy vegyen egy ilyet mert olcsó az tegye meg.Minthogy egyszer kiadjon egy összeget egy jó készülékre de akkor az minőségi és 1 esetleg 2 évig telefon marad.Az a baj hogy Mo-n mindenhol ez van semmiért nem akarnak fizetni az emberek de kapni azt szeretnének.
Facebookon samsung meg iphone postok alatt is csak a rosszmájú gusztustalan irigy mocskolódás van,soha egy olyan hogy igen ez egy jó telefon én nagyon szeretem,esetleg tapasztalatokat megosztani.
A mentalítással van a baj első sorban nem a telefonok árával. -
johnyblaze
aktív tag
Mivel a piacon az adott időben az számít a legjobbank,legerősebb hardvernek,sok esetben újításokkal stb...
Minden platform drága amikor megjelenik,aki nem tudja megvenni az ne tegye,pont az ilyen esetekre gyártanak a brandek alsobb kategóriás telefonokat.Aki úgy érzi neki ennyi sok érte az vegyen mást,a gyártó diktálja az árakat ezt be kell nyelni. -
johnyblaze
aktív tag
Régen nagyon samsungos voltam,tavaly iphone 6s-em volt amit nagyon utáltam maga az ios miatt plusz macerás vele minden,el is adtam és vettem egy galaxy s7 edget,azonban mikor jobban megismerkedtem vele az előlapi kamerája olyan homályos mint kb 2 éves telefonoknak,ha oldalt van a fejem az előlapi kamerának az edge széleken meghajlik a fejem és cipó alakja lesz
azthittem csak a kijelző miatt van de magán a fotón is olyan lesz
ez mi már? ahhoz képest hogy most ez a csúcs készülék abszolút nem olyan jó mint amilyennek beállítják...szerintem visszaváltok iphone 7 plusra.
Amúgy nemtudom mit vártok egy csúcs készüléktől,mennyi legyen ? 50 ezer forint? Nyílván nem magyar piacra szánják hanem főleg az usa valamint ázsiai jóléti államaiba.Nehogy már egy telefonra ne lehessen össze kaparni egy év alatt mire kijön az új,még magyar fizuból is.
Meg ha már nem tudjuk elérni megy a szarozás,tipikusan rosszmájú magyar mentalitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest