- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
johnyblaze #200 üzenetére
Ebben is van valami.
-
migabi24
nagyúr
válasz
johnyblaze #190 üzenetére
Nekem volt olyanom T310-es volt, nem semmi volt abba az időbe, hova fejlődtünk azóta
-
<Lacy85>
addikt
válasz
"olyan telefonok voltak hogy a kamerát külön be kellett dugni az aljába ,volt egy nagy műanyag kocka és abba volt a kamera.Egyik ismerősömnek még anno ilyen volt,az akkor még hihetetlennek számított,el voltunk ájulva
"
Jó is volt az. Tudott kemény 256 színt.
De azért a kamerát, adatátviteli technológiákat nem venném 1 kalap alá az ilyen dizájn fícsörökkel.
Meg a külső kamerát, ericsson féle chatboard-ot csak opcionálisan megvehetted, ha akartad. Nem drágították feleslegesen a telefonokat. -
Aspecter
csendes tag
válasz
A 3D touch-hoz hasonló funkció android 7.1-ben implementálva van hosszú érintésre.
-
válasz
johnyblaze #187 üzenetére
Nem tudom, a 3D érintéssel úgy vagyok, hogy jó-jó, de inkább maradjanak a telefonok (vagy legalábbis a többsége) az értelmes ársávban, minthogy a nyomásérzékeny technológiával felszerelve a végtelenségbe dráguljanak.
-
pet007
aktív tag
válasz
johnyblaze #184 üzenetére
Mondtam, hogy nem rolad szolt, te peldadbol a felhavi fizut ero telot vettem csak. Majd megertjuk eggmast egyszer..
-
pet007
aktív tag
válasz
johnyblaze #182 üzenetére
Igen, abbol a mondatbol kimaradt az "ilyen" szo a telefon elol, es az "otthon" szo a reszmondat vegerol.
Maganeletedre meg itt nem hiszem, hogy sokan kivancsiak lennenek.
Az a resz amugy se a te szemelyednek szoltok, hanem a Magyar atlagnak.
-
pet007
aktív tag
válasz
johnyblaze #180 üzenetére
Melyiket?
-
pet007
aktív tag
válasz
johnyblaze #178 üzenetére
Mire vagy kivancsi?
-
pet007
aktív tag
válasz
johnyblaze #151 üzenetére
Kicsit legyunk realisabbak. Az, hogy fel honap alatt keresed meg egy telefon arat semmit nem jelent. (amugy ha ezt nem otthon teszed, akkor nem is keresel valami jol). De nezzuk a te peldad, fel honapi keresetet max akkor tudsz elkolteni telefonra, ha koplalsz mellette, vagy szepen par honap alatt felreteszed ra a penzt. mellesleg pont az ilyen telefonokat nem szoktak kp-ra megvenni, mert nem er a telefon semmit internet nelkul. reszletre pedig mar majdnem mindegy, hogy ket het alatt megkeresed az arat.
-
RaveForce
veterán
válasz
johnyblaze #170 üzenetére
Az elolapi kamera direkt mos, a borhibak elfedesere ill javitasara, probald meg ugyanazt a hatlapival, ott minden egyes borhiba akarmi latszani fog
-
válasz
johnyblaze #164 üzenetére
Szerintem elmentünk kicsit a fekete-fehérbe.
A "birkaság" nálam pl. azt jelenti, hogy valaki megveszi csak úgy az S8-at, mert tetszik (vagy mert új, menő).
Aki képesség szerint választ telefont, az tudja, hogy az S8 (valszeg) nem fog olyan újítást hozni, ami miatt megérné a felárat az S7-tel szemben (aminek az ára az újonc megjelenésekor kb. 150 lepedő lesz egy átlag boltban is.)
Hogy melyik vásárlói típus jó vagy rossz, azt mindenki maga dönti el, de kétszer többet költeni az S8-ra csak azért, mert újabb, nem biztos, hogy minden esetben ésszerű döntés. -
válasz
johnyblaze #165 üzenetére
En csak annyit mondtam, hogy aki ennyi penzt keres, annak szerintem a kelletenel nagyobb aldozat egy uj ajfon, de mindenki arra kolt, amire szeretne.
-
válasz
johnyblaze #159 üzenetére
> 2 hét alatt megkeresem egy iphone 7 árát kb
iphone 7 = kb. 700 eur, mit lottem melle?
-
S e t h
nagyúr
válasz
johnyblaze #158 üzenetére
Dehogynem, fogyni fog, mert sok a birka, aki tojik a környezetére és a csebolok ezt kihasználják. Közben őket már egyre több kritika éri a hazájukban, de egyelőre lepereg róluk, amíg a dinasztiájukat tovább hizlalják azok, akik beszopnak minden marketing bullshitet.
Megjegyzem én is ilyen birka vagyok, de legalább már bégetek és nem csak bólogatok.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én komolyan azt hittem eddig, hogy tetteted, de most már látom tényleg nem érted miről írnak a többiek.
Nem a pénz mennyiségéről volt szó, hanem a telefon értékéről.
-
Totheground
addikt
válasz
Ok, látom tényleg nem megy át, hogy mire gondolunk, szóval hagyjuk.
Farokméregetésbe meg ne menjünk bele.
-
Totheground
addikt
válasz
johnyblaze #134 üzenetére
Multinál dolgozom leginkább külföldi projecteken, ami miatt sokat utazok és a fizetésem is ehhez van szabva. Szóval kb napi szinten látom, hogy mire mennyit költenek NyugatEUban, Amerikában és Japánban. És igen, simán ki lehet fizetni, de egyszerűen nem éri meg. Mint egy first-class repjegy. Inkább veszek economy-t és egy héttel tovább maradok ugyanannyi pénzből.
Szerk.: szépen elgurultunk az eredeti témától.
-
RaveForce
veterán
válasz
johnyblaze #143 üzenetére
Az a szomoru, hogy ma mar boven nem kell afrikaig menni ehhez..
-
válasz
johnyblaze #141 üzenetére
oke, nem fogunk egyeterteni .. pont azt mondom, hogy akinek van penze, az is elgondolkozik, hogy megeri-e vagy sem.
-
válasz
johnyblaze #139 üzenetére
Attol, hogy valakinek van ra penze, nyugodtan tarthatja tularazottnak. Tularazott == az illeto szamara nem er meg annyit, mint amennyibe kerul. Ez persze osszefugg az anyagi helyzettel, de nem csak azon mulik, hogy van-e annyi a penztarcaban vagy sem.
-
válasz
johnyblaze #136 üzenetére
Ok. Nekem masok a tapasztalataim. Nem arrol van szo, hogy megengedheti-e maganak, hanem hogy nem erzi-e feleslegesnek.
-
válasz
johnyblaze #134 üzenetére
> Ha tudnátok hogy mire mennyiket adnak ki az osztrákok,svájciak,elcsodálkoznátok
De a borravalo tok mas teszta. Az egyik kollegam kb. 40M-s auto es 3M-s ora mellett hagyott fel az evenkenti iPhone-vasarlassal, mert szerinte nem erte meg az arat (most az, hogy Samu vagy iPhone, tok mindegy, nem errol szol a dolog).
Nekem sokkal inkabb belefer egy 50e-s vacsora, mint egy 250e-s mobiltelefon.
-
Totheground
addikt
válasz
johnyblaze #130 üzenetére
Pedig igaza van.
Persze nem úgy sok, mint nálunk, hogy egyszerűen nem tudják kifizetni, mert simán megteszik, csak ezen a szinten már náluk is belép, hogy ennyi pénzből már értelmesebb dolog is kijöhet. Elég megnézni, hogy micsoda parasztlázadás tört ki az amik között is, amikor feljebb tették az új MBP árait. Pedig aki abban akategóriában vásárol, nem fogja anyagilag jobban megterhelni, de egyszerűen ott is elér az ár egy szintet, amit már sokallnak.
-
válasz
johnyblaze #130 üzenetére
> Másik kedvencem ez lett "900-1000+$/euros ár még a világ leggazdagabb NYEU/US... részének is sok"
Tenyleg sok. Nem azert, mert konkretan nincs ennyi penzuk a bankszamlan, csak nem feltetlen akarnak ennyi penzt erre kiadni.
-
slimshady
senior tag
válasz
johnyblaze #88 üzenetére
Az árakat nem a gyártónak, hanem a piacnak kellene diktalnia vagy diktalja is. Kivétel lehet egy bizonyos szintig a nagyon erős brand image, de a Samsung ebben messze van az Apple-tol.
-
RaveForce
veterán
válasz
johnyblaze #93 üzenetére
Pontosan. Minél olcsobban minél tobbet. Meg lehet nezni az itthoni utak...lakasok..felujitasok..stb stb allapotat.. minel olcsobban minel tobbet..aztan csodalkoznak ha visszaut. De a markat..azt szidjuk. Mert draga, es kirabol. Vicc. Abbol is a rossz.
-
ribizly
veterán
válasz
johnyblaze #88 üzenetére
Az azért látszik, hogy ez csupán egyik másik gyártó agymenése (Apple hype után szabadon). Amikor ugyanazzal a HW-el (vagy jobbal) tudnak a kínai gyártók (Oneplus, Xiaomi, Huawei, ...) komoly telefonokat a piacra dobni, akkor nem igazán értem, hogy miért kellene "ugyanazért a HW-ért" (tudom van benne egy rakat egyéb szenzor, meg más a SW) sokkal többet fizetni.
Persze vannak szolgáltatások, amik megérik a többletet, de messze nem ennyit! -
ribizly
veterán
válasz
johnyblaze #81 üzenetére
Kb. Maximum. De már az is sok.
Ugyan miért kellene 300+ ezerbe kerülnie egy olyan készüléknek, ami kis túlzással fél év múlva már nem high-end?
Ez nem egy teljesítmény orientált szegmens, így nem kellene úgy kezelni... -
Dr. Akula
félisten
válasz
johnyblaze #81 üzenetére
"Amúgy nemtudom mit vártok egy csúcs készüléktől,mennyi legyen ? 50 ezer forint?"
5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest