- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
no more
veterán
-
johnyblaze
aktív tag
Nem,legalábbis én nem így vagyok vele.Úgy fogom fel hogy ajándék magamnak,ha már egyszer megdolgozok érte.Megérdemlem
Egyébként régen nagyon iphone ellenes voltam,de már látom a külömbséget az s7 edge kapcsán.Hát nemhiszem hogy mégegyszer veszek samsungot
Vagy legalábbis nem mostanába,másnak is nagyon homályos az előlapi kamera? valami botrány az iphone 6s után.Ott látszott minden apro borosta,s7 edge-nél meg csak folt,homályos foltok,hajam is homályos -
johnyblaze
aktív tag
Igen így van,uram.
Mindjárt jön valami megmondó ember,és megint megkapom hogy sznob meg mittomén vagyokEsetleg farokméregető
Vagy birodalmi lépegetőSajnálom ha valaki magára vette vagy rosszul esett neki,nemtudom miért.Én pl örülni szoktam ha valaki megtalálja a számítását.
-
johnyblaze
aktív tag
Embere válogatja,akik ilyen helyzetbe vannak lehet hogy nem azért nem vesznek mert nem tudnak hanem mert nem akarnak...Azért az ég és föld.
Aki megtudja venni az nem kezd el sírni hogy miez a szar ,túlárazott vacak...stb
Hanem befogja a kicsi száját elmegy az üzletbe kihozza és örül neki,saját tapsztalatItt mi most pont a "megengedésről" beszélünk uram,mert sokan drágának tartják.Az adott pillanatban a csúcs terméket,tehát nem értem a meglepődés tárgyát.Mindennek van ára,pláne annak ami akkor és ott a legjobbnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Hálózati / IP kamera
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest