- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. 444Hertz #210 üzenetére
Nem.
-
válasz
johnyblaze #165 üzenetére
En csak annyit mondtam, hogy aki ennyi penzt keres, annak szerintem a kelletenel nagyobb aldozat egy uj ajfon, de mindenki arra kolt, amire szeretne.
-
válasz
johnyblaze #159 üzenetére
> 2 hét alatt megkeresem egy iphone 7 árát kb
iphone 7 = kb. 700 eur, mit lottem melle?
-
Azert kokemeny, hogy valaki havi ketezerotszaz euros fizetessel, Nyugat-Europaban arra veri magat, hogy o csak a legjobb telefont veszi meg
(kozben meg egy rendes lakast nem birna berelni egy komolyabb nagyvarosban)
-
válasz
johnyblaze #141 üzenetére
oke, nem fogunk egyeterteni .. pont azt mondom, hogy akinek van penze, az is elgondolkozik, hogy megeri-e vagy sem.
-
válasz
johnyblaze #139 üzenetére
Attol, hogy valakinek van ra penze, nyugodtan tarthatja tularazottnak. Tularazott == az illeto szamara nem er meg annyit, mint amennyibe kerul. Ez persze osszefugg az anyagi helyzettel, de nem csak azon mulik, hogy van-e annyi a penztarcaban vagy sem.
-
válasz
johnyblaze #136 üzenetére
Ok. Nekem masok a tapasztalataim. Nem arrol van szo, hogy megengedheti-e maganak, hanem hogy nem erzi-e feleslegesnek.
-
válasz
johnyblaze #134 üzenetére
> Ha tudnátok hogy mire mennyiket adnak ki az osztrákok,svájciak,elcsodálkoznátok
De a borravalo tok mas teszta. Az egyik kollegam kb. 40M-s auto es 3M-s ora mellett hagyott fel az evenkenti iPhone-vasarlassal, mert szerinte nem erte meg az arat (most az, hogy Samu vagy iPhone, tok mindegy, nem errol szol a dolog).
Nekem sokkal inkabb belefer egy 50e-s vacsora, mint egy 250e-s mobiltelefon.
-
válasz
johnyblaze #130 üzenetére
> Másik kedvencem ez lett "900-1000+$/euros ár még a világ leggazdagabb NYEU/US... részének is sok"
Tenyleg sok. Nem azert, mert konkretan nincs ennyi penzuk a bankszamlan, csak nem feltetlen akarnak ennyi penzt erre kiadni.
-
válasz
<Lacy85> #120 üzenetére
Nem irrealisan dragak. A mobilban sokkal tobb a csucstechnologia, mint egy TV-ben. Nem kilora kell merni.
Egy 200e-s 50"-os TV minosege es funkcionalitasa 5 eve is letezett, legfeljebb dragabban. Egy mostani csucsmobilt 5 eve senki nem tudott volna legyartani, egyszeruen nem volt meg a technologia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest