- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clorf
tag
válasz
neil_mullen #2364 üzenetére
Köszönöm, e mellett ugye kell még a "Intel Embedded OS Drivers for Windows 8.1 32bits\proc_io_win8.1_32_603.9600.1948.32979.zip" ?
-
mayhew
csendes tag
válasz
neil_mullen #2352 üzenetére
Én is a siralo által megosztott drivereket tettem fel, most tesztelem, úgy tűnik stabil minden, nekem is lett egy sárga felkiáltójel, de netről frissítve talált magának drivert és az is eltűnt.
-
mayhew
csendes tag
válasz
neil_mullen #2339 üzenetére
Hello, én is így jártam! Bpisti féle driverekkel állandóan lefagy összeomlik stb... Ma felteszem a support által adott drivereket. A régi drivereket hogy szedted le ha leszedted, vagy elég ráfrissíteni? Nálam most nincs egy sárga felkiáltójel sem az eszközkezelőben! Nálad van? Szerinted melyik lehet a bugos driver? Üdv.
-
MasterMark
titán
válasz
neil_mullen #2341 üzenetére
Szerintem menne.
-
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2339 üzenetére
Érdekes... te vagy a második, akinek gondja akadt a driverekkel! Úgy látszik, kiadtak egy másik REV. számú alaplapot is, amihez más meghajtók kellenek.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2335 üzenetére
Neked is Wi8G van ? Bisti driverek Wi7hez vannak
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2333 üzenetére
elsonek be kell lepni a pendrive-ra, azthiszem d: parancs aztan enter ezzel belep a D meghajtora es utanna a parancsot
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2331 üzenetére
Igen , parancsssoros resznel megcsinalja a particiokat felmasolja a fajlokat stb
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2329 üzenetére
Nekem a Windows recoverybol be lehet lepni a BIOS-ba is , probalgasd azt hogy ahogy bekapcsolod a tabletet azonnal del-t nyomni ugy is be szokott lepni a BIOS-ba, Quiet boot-ot ki kellene kapcsold akkor utanna sokkal konyebb ujbol belepni a bios-ba
Amugy ha a parancssoros reszt megcsinalod utanna mar ujrainditas utan a Windows telepito fog elindulni, parancsssoros resz utan amr ki is lehet huzni az USB-t. (parancssorbol is meg lehet csinalni a particiokat en is ugy kelett megcsinaljam)
En amugy itt is olvasgattam , itt ir nehany parancsot a parancssoros reszhez pl. Ha a pendrivot nem D-nek erzekeli hogyan lehet parancsssorbbol hozza rendelni, stb:
http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/wimboot_telepito_keszites_usb_kulcsra_win_8_1.html -
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2326 üzenetére
Windows recoverybol is ki lehet valasztani, en is ott valasztottam ki, ha bejom a Windows shift nyomvarartva es ekozbe kikapcsolas, ha nincs Windows próbáld meg ugy bekapcsolni hogy bekapcsologomb + hangerogombok egyszerre nyomasaval bekapcsolni.
-
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2326 üzenetére
Vigyázz, mert annyira sajnos "inteligens" a bios, hogy hiába van rajta a pendrive belépéskor, csak akkor ajánlja fel az usb bootot, ha bootolható a pendrive!
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2324 üzenetére
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2322 üzenetére
Igen az o leirasa alpjan csinaltam, amúgy en is bedaraltam az osszes particiot kiveve egy 16 megast , ezt kaptam az allview supporttol, touch drivert ez se rakott fel, viszont azt talalt a Windows, illetve most is van kb 3 ismeretlen driverem
-
SirAlo
aktív tag
válasz
neil_mullen #2320 üzenetére
Normal telepitessel raktad fel? Nekem is allandoan fagyott , nem jott vissza alvo állapotból, ha a kikapcsologom hosszu lenyomasaval kapcsoltam ki meg a touch lett pontatlan. Aztán felraktam Wimbootal + kertem az Allviewtol drivereket es most tokeletes , azóta egyszer se fagyott. (nekem Wi8as a tablet
) -
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2314 üzenetére
Fent vannak a blogomban, a régebbi béta 10-esnél találsz linkeket, és telepítési útmutatót!
-
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2312 üzenetére
Igen, a párszáz MB-os két particiót hagyd érintetlenül! Frissítéskor meg szokott még jelenni egy kb 500 MB körüli helyreállító partíció elvileg az is törölhető, csak a helyet foglalja...
-
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2310 üzenetére
Igen, ha egyszer hivatalosan frissíted, utána akárhányszor húzod újra, mindig aktív lesz. Kód se kell, mert valószínű mac azonosító alapján történik az aktiválás.
De a particiók gyalulásával csak óvatosan, mert az uefi particiója is látszik, és törölni is lehet! Ha megteszed, hazaér a géped... -
neil_mullen
aktív tag
válasz
neil_mullen #2309 üzenetére
visszaolvastam amit irtatok, és win10 telepítésnél, miután 8.1 alól frissítettem a 10-re, utána már bármilyen módon teszem újra a gépet legális lesz mindig? pendriveról bebootolok, akár az összes partíciót törölhetem is igaz?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
neil_mullen #2308 üzenetére
megeltt, csak egy kicsi bátorság kellett hozzá... és nem is tört le /tört el semmi szerencsére!
-
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2306 üzenetére
Nem, ott 3 db másfajta fül van. Javaslom, hogy a két hosszú és a szemközti rövid oldalt válaszd el először körben, mert ott a rövid körmök fogják! Aztán fogod az előlapot az egyik kezeddel, a másikkal a hátlapot, és óvatosan szétválasztod őket...
Nem a szétszedés a bonyolult, hanem az, hogy semmi nyoma ne maradjon... -
bisti79
tag
válasz
neil_mullen #2303 üzenetére
A gond az, hogy nagyon ügyesnek kell hozzá lenned, hogy ne maradjon nyoma, mert a készülékház elég rideg és vékony műanyagból készült, ami azonnal karcolódik, reped, törik...
-
Melack
veterán
válasz
neil_mullen #2303 üzenetére
Szia! Nem. Üdv M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest