Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
válasz
Cathulhu #186 üzenetére
De akkor sem mind1 hogy kb. 1400 (merthogy nem pörög maxon, de nyilván nem 500 mhz-en megy, szóval hülyeséget ne írj) vagy 400-800 mhz-en pihenget.
Szerintem meg igenis mérvadó a felbontás, egyáltalán nem mind1 hogy mekkora felbontáson kell teljesíteni.
A képernyő mérete meg szóba sem került, szóval ne ferdítsd a beszélgetést légy szíves, csak azért hogy írj valamit a végére. LoL -
gaben1117
senior tag
Az akkuidőn való problémázás szerintem nem teljesen reális. Bármelyik telefon lemerül fél nap alatt, ha mindkét mag 1,4-en pörög fixen, és folyamatosan nyomkodod. Erre valók az olyan progik, mint pl. a SetCPU, hogy spóroljon ahol lehet. Ha jól be lenne állítva, szerintem 1 napot elmenne. Ami még mindig botrányosan kevés, de hát jelenleg ez a megszokott.
Az meg végképp elvetélt idiótaság, hogy összehasonlításképp egy 10,1!!!!!!!!!! colos tablet eredményeit teszik még a táblázatba. Szerencsétlen Tegra2 az ilyenek miatt van alul értékelve, még szép hogy nem hoz annyi pontot sehol. Olyan mintha két videókártyát hasonlítanál össze, de az egyikkel 800x600--on játszanál, a másikkal meg ugyanazt csak 1280x1024-ben. Na szerintetek milyen eredmény születne? BOTRÁNY!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest