Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathulhu

addikt

válasz gaben1117 #187 üzenetére

De akkor sem mind1 hogy kb. 1400 (merthogy nem pörög maxon, de nyilván nem 500 mhz-en megy, szóval hülyeséget ne írj) vagy 400-800 mhz-en pihenget.

Nem ertem a logikadat, akkor mi is a kulonbseg a meizu es mondjuk egy s2 kozott?

Szerintem meg igenis mérvadó a felbontás, egyáltalán nem mind1 hogy mekkora felbontáson kell teljesíteni.

Hol is, a szamolasi tesztekben? pl hogy mennyi ido alatt szamolja ki a PI-t, az aztan tenyleg felbontasfuggo. Amugy megnezted a note tesztet ahogy kertem, vagy a "szerinted" a fo vitaalapod?

A képernyő mérete meg szóba sem került, szóval ne ferdítsd a beszélgetést légy szíves, csak azért hogy írj valamit a végére. LoL

Idezek: hogy összehasonlításképp egy 10,1!!!!!!!!!! colos tablet eredményeit teszik még a táblázatba

Gondolom a 8 felkialtojellel veletlenul sem a meretet akartad nyomatekositani. LoL

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

• Cathulhu

addikt

válasz gaben1117 #185 üzenetére

Egyreszt, egyik ARM proci sem porog a max orajelen, csak nagyon ritkan.
    Masreszt ezeknek a teszteknek semmi koze a felbontashoz. Semmi. Meg a jatektesztnek sem (ajanlom nezd meg a galaxy note erdmenyeit, joval magasabb felbontas ellenere is jobb mint a meizu, pedig ugyanaz a proci).
    Harmadreszt, johogynem mar a kepernyo atmerojere alapozod a mondandodat, mert az meg mar szimplan hulyeseg.

BOTRANY!

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

Új hozzászólás Aktív témák