Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
DummyBoy #370 üzenetére
Az a gond a Swiftkey-el és a Google-billentyűzettel is, hogy kínszenvedés velük szöveget gépelni, pontosabban javítani. Az előző hozzászólásomat telóról írtam de majd agyvérzést kaptam mire megírtam. Csak abban az esetben tudok a szöveg tetszőleges részébe kattintani, kurzort odavinni, amennyiben az aktuális szót minimum egy szóközzel elhagytam, viszont az is csak addig tart, mert miután belekattintok a kívánt szóba onnan ismét nincs menekvés, csak ha szándékosan elrontom a szót egy szóközzel vagy visszatörlöm teljesen. Ezt a jelenséget feltehetően az automatikus szófelismeréssel és vagy hibajavítással lehet összefüggésbe hozni mert az aktuális szó mindig aláhúzottá válik, de hiába kapcsolta ki teljesen a hibajavítást, nem változik semmi. A gyári bill. pl nem csinálja ezt, de szavakat sem ajánl fel, viszont nincs olyan jó mint az előbbiek, ráadásul mivel jelenleg "A" verziós kínai FW van fent, nem kínál fel ékezetes karaktereket sem.
Na és még ehhez jön a kurzormozgató fogóka hiánya is. -
blueMerle
veterán
válasz
DummyBoy #361 üzenetére
Olvasgatva a topikot, tehát annyi dolgom lesz csak, hogy felrakom a legutolsó hivatalos EU FW-t, beállitom a programokat, amiket használ, és kész...
Semmi buhera, semmi mókolgatás, használja és örül?
Pontosan
Eszeveszettül jó ez a Flyme
BoC1ka: Hardware Info is ennyit ír, de ez rendben van, pl. ilyen az S4-es Samsung HW infoja: [link]. A RAM egy bizonyos részét lefoglalja a GPU és egyéb háttér-rendszer funkciók pl. a kernelből. Ehhez már a UI szinten nem férsz hozzá, ez minden Androidos telónál így van.
Dalvikot használok én is, az ART egy kicsit megbízhatatlan ezen a telón 4.4-en, majd a Lollipoppal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- iPHONE X,11,12,13,14.15,16 összes típusához teljes kijelzős üvegfólia.
- Baseus 1.5 méteres Type-C-lighting,USB- lighting, Type-C-Type-C gyors töltő kábelek.
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest