- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor13
csendes tag
Sziasztok!
Másfél éve használok egy ilyen M6 Note-ot nagy megelégedéssel, de tegnap óta kb félóránként random pittyen egyet, néma üzemben is, meglehetősen idegesítő. Nincs háttérben futó alkalmazás, Wifi és mobilnet kikapcsolva, rendszerhangok kikapcsolva, Flyme friss, 7.1.1 vagymi verzió. Kuglit kérdeztem, nem tudott érdemben segíteni.
Ha bárkinek van ötlete a factory reseten kívül (elég sok alkalmazás van rajta a gyárin kívül, nem szívesen játszanék vele ismét egy délutánt), köszönettel hallgatom. -
tailor13
csendes tag
Sziasztok,
a fél fórumot elolvastam, de nem leltem megoldást a bajomra: az egyedileg, névjegyhez társított csengőhangok sajnos nem mennek le a torkán, mindenki az általánosan beállított csengőhanggal csörög. Hogyan lehetne rávenni az egyedi csengőhangok használatára?
Köszönöm -
tailor13
csendes tag
Üdv! Nemrég szert tettem egy ilyen készülékre, nagyon tetszik, meg hasonlók, de egy funkciót nem találtam meg benne: mobilinterneten forgalmazott adatmennyiség, vagy ahogy a régebbi készülékeim nevezték: adathasználat. Van benne ilyesmi, és csak én voltam figyelmetlen, vagy tényleg kimaradt?
Android 7.1.2 fut rajta saját bevallása szerint.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest