- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #885 üzenetére
Én már egy jó ideje csak kinait használok, mostanában viszont óvatosan kell választani!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #883 üzenetére
nálam is ilyesmi, de pl a flyme ugye...nem látom hogy mennyi az annyi az akku nál mert nem fér ki....ha átállitom kicsire a betüméretet és angolra a nyelvet még akkor sem..csak 6h......tehát már nálam is volt 6 óra valamennyi
viszont levett fényerővel jiayu s3 ( meizunál ez kb 60% os fényerő) 7 óra 30 perc a rekord 2 simmel, és állandó wifivel : -
janaman01
addikt
kezdeményezés , hogy adja ki a meizu a forráskódot...több esélyünk lez egy tökéletes romra...
én már "aláirtam"
-
janaman01
addikt
Igen de ez nem a teló hibája....a jiayu s3 nál is ezt irja a cpu...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
ööö olayan 26, valamennyi
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #864 üzenetére
igen ott drágábbra jön ki, cserébe kapsz üvegfóliát, sima fóliát, ablakos tokot, autós usb töltőt, meg eu adaptert kb...mondjuk ebből az üvegfólia a fontosabb....illteve nekem gyorsan kellett...szombaton rendeltem, kedden a kezemben...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #859 üzenetére
akkor most igy hirtelenjében lesz egy mi4 ed, egy meizu note meg egy meizu mx4:?
ja az U s nem ment fel valamiért, újraraktam, az A s verziót az update ( nagy) 700 mb s zipet) felment a rootolot rendszerre, a root elszállt, de a flyme fiókban újra kellett engedélyezni..ennyi kb,,,,
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #856 üzenetére
szolnok megyében ha van egy meizus kollega, jelezzen már köszi ..akár privátban is..
-
janaman01
addikt
AllTheBest: na még ezt ki kell nyomozni mitől van, lehet tényleg az U s romot kell rá fellökni,
nálam se küldi el a hivószámot a 2. simben lévő kártyásról, viszont az 1 simben lévő előfizetésest elküldi...
ja és én rendeltem a honorbuyról
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #839 üzenetére
Hmm ez furi....nálam most előjött a melegedés, ment a 4g gps, és hót meleg az eleje hátulja....furi ez is....
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #837 üzenetére
Tudok, milyen hibát, vagy nem is látod a telót? Win 8.1 van nálam, de ha drivereket akarod telepiteni alá, akkor az macerásabb , aláriatlan driverek telepitését engedélyezni kell. Majd leirom hogyan...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #835 üzenetére
Jahogy nem láttad a telót a borosüvegtől rendesen?
Mindenképp megér egy próbát ugyanis most nyomkodom stb egyszercsak bedobja hogy a zseblámpa alkalmazás leállt..ehehe...jó van ájjá le ha jólesik -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #833 üzenetére
Uhh durva sztori....a képet is megnéztem...hát ...no comment
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #829 üzenetére
Köszi neked is, kiváncsi lennék egy A ra is , közben a mérnökiben csak megtaláltam a media level 6 235 ön
tuti nem én állitottam, ráadásul 2 helyen is...nah mindegy beállitottam vettem egy kötztes értéket level 5 és level 7 között..most jó
ehh
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #827 üzenetére
Nekem A...hmm ez furi egyfeszt engem találnak meg ilyen gondok
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #824 üzenetére
Na backi....ez nem jó hir, melyik rom van fent neked?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #822 üzenetére
És a teló hangszóraja?
Fülesen nekem is egyenletes, megnéztem mérnökiben de egyenketesen van elosztva a media mindenhol...hmm furi...az nvram ban meg még nem merem lecserélni az audió részt -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #820 üzenetére
Benne vagyok
Lehet ujabb hiba?
Nézzétek már meg ti is...hallgatok zenét vagy youtube ot elkezdem levenni a hangot a gomb al...ugye halad a folyamatjelző lefelé 3s a közepéhez érve hopp hangosabb lesz , majd halkitom tovább és egyre halkabb...visszafelé ugyanaz , hangositom...majd a közepénél megint hangosabb,
Kiváncsi vagyoknalatok milyen
Le kell irni az összefoglalót, van ennek egy próba topkha is, majd szópni egy modinak hogs rakja bele
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #816 üzenetére
Dehogy, de ha komolyan mondtad volna, akkor is lenne benne realitás
Egy nagy bánatom van, nem tudom mókolgatni, bár ez a flyme nekem is tetszik, a jiayura is felraktam, csak bugos volt még akkor a custom rom..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #813 üzenetére
mondjuk arra én is kiváncsi leszek , a loli már ki tudja akázni a 64 bit lehetőségeit a 4.4 még nem...
purpledonkey: lassan a végére érek
-
janaman01
addikt
Sajnos gyerekek csináltam egy apró tesztet 3 telon...jiayus3, meizu, és lenovo s920 (régi soc al)....ramot kitakaritottam, és a youtube ot inditottam el milyen gyorsan tölti be....sajnos a meizu vesztett.....jiayu1 lenovo2 meizu3....remélem optimalizálják azért még ezt a rendszert...egy ilyen vasnak sűvitenie kellene , nem kullognia
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #808 üzenetére
Há mondom én h Te leszel az én emberem ha lesz valami
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #806 üzenetére
nem is tudom honnan lehet olyan kis "hozzávaló csavarhúzót" vagy mit beszerezni
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
nekem ma playról való telepités közben kifagyott az egész....a power gomb megoldotta
attól félek mi lesz ha a power se oldja meg...akkut ugye meg nem lehet kivenni..
a cpu z is 4,6 nak látja, de a jiayut is...nem tudom miért -
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
sufni tunning
az oroszoknál is problémáztak az úgynevezett "sárgás" meleg..szinhőmérséklet miatt, és az egyik csinált egy összehasonlitást egy LG g2 vel, miszerint a fényerő jobb a meizunál, a szinhőmérséklet közel azonos, illetve egy kicsit melegebb az lg g2 nél, tehát az lg sek ezért nem veszik észre amiről én vakeráltam
meizu m1 note
LG G2
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #793 üzenetére
sokat szidom szegény telefont
( és meg kell jegyezni jó kis társaság vagytok , már máshol rég nekemestek volna)
De be kell látni tényleg jó képeket, videókat lő...volt már egy jó pár kinai a kezemben, de ez eddig a legjobb e téren, mostmár megbarátkoztam a telóval .... -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #790 üzenetére
ja nekem is kék van, semmi gond a szinével
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #779 üzenetére
jogos!
-
janaman01
addikt
mellesleg a hangszóró a büdös életbe nem lesz jobb mert most látom a képen , hogy nem is lefelé néz ahol ugye meg van furkálva, hanem a hátlapnak nyomja a hangot ....max ha megfurkáljuk a hátlapot akkor lesz hangosabb...ááááááá kinaiak......
8gondolom nem akarták " elronditani" a hátlapot egy likkal
-
janaman01
addikt
köszi , innentől viszont ez megint érdekes..egyikőtöknek jó a másiknak nem
zityi: neked melyik verzió van ?
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
nálam megy rendesen....pont a nagyfaluba mentem mikor megjelent oda vissza navigált ( próbaképp ment
)
meg azóta is használtam , pl ma is azaz megy...a szulinapp os van rajtaAllTheBest: oké akkor ha baja lesz tudom kihez kell küldeni
na úgy döntöttem , még nem piszkálom a rendszert várok még egy két stabilabb frissitést ( néha bugzik imitt amott) aztán ha lesz jó majd azt megfabrikálom
-
janaman01
addikt
a flyme-tools-t használja már valaki (xposedből) vannak benne hasznos beállitások ahogy elnézem..vagy én leszek az első aki babrálja?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
jó az összeszerelés, de ha véletlenül szét akarnád kapni akkor itt egy kis segédlet
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #752 üzenetére
remélem az enyémet jól megragasztották
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #750 üzenetére
talán igy ( lehet csak annak mutatja aki be van regisztrálva az orosz oldalra?
persze szerintem toljad a képeket
meg kell jegyezni szép képeket csinál!
-
janaman01
addikt
itt a progi, root jog azthiszem kell neki, és egy kis segédlet hogy könyebben menjen a dolog
beállitás tároló / settings.db/ system majd katt a mode_ring_up ra felül kis cerka ( szerkeszted) átirod nullára oké mented, reboot és oálá...
néha a tárcsázó nem hülyül be a vissza gombra nálatok a legfrisebb flyme ban , , nálam elég gyakran..és ha vissza gombot nomok , véletlenszerüen bead egy alkalmazást egy pillanatra és úgy lép ki...
-
janaman01
addikt
hazaértem megnézem
újabb képernyőprobélma...ez már a sokadik a ruszkiknál.. -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #739 üzenetére
Nem baj ! Csak nekem furi, de pár nap használat és már hozzászoktam
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #735 üzenetére
kezdek már én is megbékélni vele...egy dolog zavar ..a media kihangositás stb hangereje....illetve minősége...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #732 üzenetére
bármikor jó lesz akár kép akár videó....szivesen venném! kiváncsi lennék egy másikra is nagyon...ahogy látom elég nagy a szórás ...melegedés kijelző stb...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #730 üzenetére
hmm....és ha leveszed csutkára a fényerőt, akkor milyen...mert nálam ha leveszem, akkor szinte semmit nem látok rajta...
-
janaman01
addikt
honorbuy....meg tollat, meg autós usb töltöt, védőfólia, üvegfólia...
üvegfólia rávaló de egy picit kisebb mint a kijelző....nem zavar, csak pl a jiayura , ipp hogy rámentezt meg nem kellett centizni
(átalakitó meg alap
)
az jó fogyasztás...ti hogy használjátok ? én kb 70% os fényerőn...alatta már túl sárgás nekem a kijelző...
-
janaman01
addikt
ja el is felejetettem mondani hogy kaptam hozzá flip tokot, aminek a felső részén van egy kis ablakocska, és ha becsukom a tokot , akkor átvált a kijelző és abban az ablakban mutatja az időt stb lehet egyet lapozni benne és akkor a zenelejátszót indithatod ..stb..ha hivásod érkezik akkor ott fel tudod venni,ha meg kinyitom akkor felélbreszti a kijelzőt....
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #719 üzenetére
smart keyboard pro(galaxy kinézettel)....a titaniummal fagyasztottam a gyárit mert hiába jelöltem be a smart ot.... nem adta be csak a gyárit...azért csak fagyasztottam mert ennél az istenverte flyme nél ha jön a frissités és hiányzik egy darabka, lehet nem megy fel a frissités....egyelőre nem "nagyon" piszkálok bele a rendszerbe...hosts , fájl csere, emelkedő csengőhangerő kiiktatása, stb..de nagyon nem merem mert a frissitések ugranak...
-
janaman01
addikt
elég sok képernyőhibás van köztük....fenébe remélem nem lesz az enyém is ilyen
-
janaman01
addikt
az egyik kártyát a sim 1 et nekem is kiirja másnak, de a sim 2 őt nem...az nem előfizus hanem dominós...
mellesleg azt is be lehet állitani, hogy a kör gombra hosszan nyomva ne a kinai hangekereső jöjjön elő hanem zárja le a képernyőt..
egy orosz kollegabetont nem szereti...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #700 üzenetére
köszi a megerősitést
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #658 üzenetére
poén
szerintem nincs fekete
bigapu köszi
-
janaman01
addikt
auto fényerő müködik nálatok ??
cinemazealot: a feekete note m1 a klón változat nem tudtad?
-
janaman01
addikt
újabb kérdés...aki két kártyával használja esetleg...hol a francba lehet beállitani, hogy pl a második , kártya hivószámelküldését engedélyezze? volt már egy pár telóm de itt az istennek nem találom mert alapértelmezett nem küldi el a hivószámomat a 2.sim hely...
-
janaman01
addikt
ja most olvasom a mobilarénás teszt utolsó sorait :
és bánatunkra a készülék alján, könnyen eltakarható helyen lévő mono hangszóró sem sikerült emlékezetesre. A maximális hangerő erős közepes, a kiáradó hangok pedig tompák. Ez igazából az első komolyabb baki
hát akkor ez ilyen
na emelkedő csengőhanerő probléma megoldva , sqlite editor fel, system settings .db , azon belül ,ode_ring_up értéke alapból 1 átirni nullára azt jóvan restart azannyát má neki
-
janaman01
addikt
hát gyerekek ez marha halk...mármint a media lejátszásakor....nektek nem az ? ebből is kifogtam egy hibás darabot ?
nah az szép lenne
ilyen apróságokat már nem is irok hogy a kör alakú gomb háttárvilágitása se olyan szép ...a bal oldala kevésbé világos mint a jobb...felemás
illetve ha leveszitek a fényerőt fullra, akkor nálatok se igazán látni már a képernyőt ?
plz válaszoljatok me küdöm vissza...
illetve itt szolnok megyében nincs valakinek meizuja megnéznék egy másikat is mostmár...
-
janaman01
addikt
vicces ez a teló kivettem hogy hiváskor ne rezegjen de csak elkezd rezegni egy idő után....az oroszok beraktak egy megoldást arra hogy ne emelkedjen a hivás hangerő, de nem lelem..mármint a settings.db ben a mode_ring_up ot....kellene átálltani...de nincs ilyen ehhh röhely mire meghallom csörögnek vagy 3-at---a másik oldalon...
nehogymá ne lehessen beállitani ejj
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #597 üzenetére
nade nekem nem is mutatja hogy lenne nem fogadott hivásom...csak ha elkezd valóban kicsörögni....ha csak egyet csörgetnek, nem jelzi hogy lett volna hivásom...
robi1979: nincs benne....az oroszok nál találtam valami leirást, de bele kell nyulni a rendszerbe...
sőt felraktam egy billentyüt de azt se cseréli le..marad a gyári...nah...kezdem törölgetni a cuccokat, de igy meg félő hogy nem mennek fel a frissitések...
-
janaman01
addikt
na mingyá összekarmolom magam, hol lehet beállitani hogy ne emelkedő legyen a csengőhangerő???? ugyanis ha csak megcsörhetnek,,,,,és még nem kezd el szólni akkor nem is jelzi hogy nem fogadot hivásom van ??
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #578 üzenetére
a kemerával nekem semmi bajom
az egész jó
nah ez is úgy lesz mint a coolpad ..ahány meizu annyi szokás? zenehallgatás kihangositás hangerő ? neked nem kevés?
-
janaman01
addikt
hát gyerekek...a jiayu nak sokkal jobb a fényereje..a fehér az fehér..ez meg füstös(sárgás)..a hangszóró legalábbis az enyémnél a jiayu hoz képest nokedli alig van hangerő, pedig most ment fel a frissités, a....többet vártam ettől a telótól ( a jiayu hoz képest)...mindjárt fotózok vele...( ja pedig rajta a frissités is, ami álltólag hangositana rajta) a slow motion videó marha jó , igaz nem 720 , de jó
egyelőre a gps is gyenguszabb mint a jiayuban...de nyilván még egy órája van meg... ez nem végleges vélemény...viszont a kijelző az végleges..a jiayué ezerszer szebb...
automata fényerő nem müködik valamiért....a sim tartó müanyag széle lityilötyi... -
janaman01
addikt
nekem is megjött a 32 gb os ...megy fel a frissités...
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #569 üzenetére
melyik note , má van annyi
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #538 üzenetére
na igen nehogymá jó érezzük magunkat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #536 üzenetére
arról , nem viszont a 6000 re azt mondják egész türhetö a gps t leszámitva...nem merek belevágni az elephone ba, de ahogy látom már tök mindegy...pl a lenovo 70 nek a kameráját húzzák e páran...elkurvultak a kinaiak is..má bocs
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #534 üzenetére
nos...most a beszédhangszóró miatt lesz garis...no comment( de most legalább élesben is össze tudom hasonlitani a két vasat
meg ugye azt lehet romozni...a color és a flyme os a legjobbak rá
de a flyme al csinál a legjobb videókat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #531 üzenetére
a blogomban vannak fotók....azzal nincs gond szerintem mostmár, igazából meglepő módon jönnek hozzá a frissitések ( azt gondoltam hogy 1 lesz azt csokolom
de nem..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #523 üzenetére
hát nekem is most egy jiayu s3 van...ha intéződik végre a gari, és meglesz..nem tudom mi lesz a vége , ugyanis a jiayu tudja a vidéki 4g 800 at is...igazából csak az hiányozna....
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #501 üzenetére
szerintem nem...pay pal...az bőven elég
elég segitőkészek..minden kérésemre válaszoltak hétvégén is...és mindig megkérdezték hogy megfelel e és még igy is küldjék e a telót...eu s szállitást választottam , itt még rájön a szállitási költség de még mindig olcsóbban jövök ki mintha kináól rendelném és leáfáznák...na meg hamarabb is van..290dodo 32 gb os eus ..flip tok, fólia , üvegfólia benne..az alis chigon tol is kb ennyi lenne fedexel..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #499 üzenetére
igen. érdekes mert a mai státuszom : In preparazione Slovenia....ez meg olasz nyelv ...
-
janaman01
addikt
Infó: honorbuy , "U" verziós rommal küldi....
-
janaman01
addikt
ha rootolom az befolyásolja a frissitéseket ? azaz felmegy rá azután is?
-
janaman01
addikt
A waze a jiayun is nyűgös.....az utcanevek, városnevek stb csak kockák
nem betűk....
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #450 üzenetére
nekem is bejövős
, bár vannak akik nem szeretik, de azok lehet a tv t is fekete fehérben nézik
-
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest