- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #2522 üzenetére
Nos... Automata fényerő gyorsabban észleli a változásokat és gyorsan állítja a fényerőt, hangszóró szerintem kicsit szebben szól, akksi rendben van, 50%-on vagyok 3 és fél óra kijelzőidővel, automata fényerő mellett, folyamatos wifi vagy 3g mellett... Messenger nem nagyon tetszik neki, viszont a többi alkalmazással nincs gond.
Kamerát nem próbálgattam, mikrofon rendben van, és a rendszer is folyamatosan fut, nincsenek akadozások -
AllTheBest
őstag
válasz
monti0222w #2509 üzenetére
Próbáljatok nyomni egy factory resetet, lehet valami szoftveres hiba okozza
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #2495 üzenetére
Amúgy az a vicces, hogy a rendszer kinézete szinte semmit sem áltozott, mondjuk szerintem jól néz ki...
Ja és észrevettem, hogy elég sok alkalmazásnál megjelenik az alsó sávban a vissza gomb ami szintén nem egy rossz dolog, az akksi se rossz, estére megpróbálom lemeríteni folyamatos youtube lejátszással
-
AllTheBest
őstag
Nos az biztos, hogy vannak bugok az 5.1-ben, pl a messenger-t nem nagyon kedveli, az akksi is kicsit jobban fogy(gondolom ez javulni fog), a kijelző fényerejének a minimuma kicsit magasabb mint régen volt, de pl a hangszóró mintha tisztábban és hangosabban szólna, valamint a youtube is sokkal gyorsabban nyílik meg, ettől függetlenül nekem nagyon bejön, szóval nyúzom a hivatalos verzióig, főleg, hogy ebben már ki lehet kapcsolni a szám elrejtését
-
AllTheBest
őstag
A rezgés hívásnál sincs, de engem nem zavar most, vége az iskolának, nem kell a rezgés
Amúgy tényleg egész jól használható ahhoz, képest, hogy nincs kész... Én használni fogom, mert tetszik
Amúgy antutu battery teszt-ben 1000ponttal kevesebbet kap a telefon, mint a 4.4-es rendszerrel, de ez még mindig jó értéknek számít -
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Nos igen, a kamera hiba az nálam is előjön, kb 17cm-ről már jó, annál közelebb nem talál fókuszt, szerintem javítani fogják, de nekem eddig tetszik
Most megy az antutu-féle akkuteszt, 4.4-es rendszerrel 7777 pontot kapott, kb 10 perc és meglátjuk mennyit kap az 5.1-es rendszer
-
AllTheBest
őstag
Azt gondoltam, de mivel írták, hogy u-s romról nem szükséges, azért kihagytam
Nem tervezek visszatérni 4.4-re, mert eddig ez nagyon bejön
Azért az alapokkal tisztában vagyok, eddig az összes telefonom mókolgattam és a saját hibáimból megtanultam, hogy mit szabad és mit nem -
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #2449 üzenetére
Sikerült!
Mondjuk wipe nélkül húztam fel a telefonra, kíváncsi vagyok, hogy ez be fog-e kavarni a dolgokba, most épp szedem le a 4.5.3A frissítést aztán kicsit nyúzom a telefont, meg az akksit is hamar letesztelem, hála az antutunak
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Holnap reggel szépen lementek mindent a telefonról és feldobom én is az 5.1-et, nagyon kíváncsi vagyok
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
Garival nincs para, kevés a hibás telefon, itt a fórumban is talán 2-vel találkoztam janaman-éval együtt, ő pl kapott egy új készüléket.
Az, hogy gyengébb a gpu nem kell kapásból halálos ítéletnek venni... Jelen pillanatban nagyon kevés alkalmazás/játék tudja rendesen kihasználni a telefonok prociját és gpu-ját. Ráadásul az optimalizáláson múlik az egész. Real racing 3 szépen ment a note-on, ellenben lg g2-n meg akadozott, ahogy a sony sp-men is. Ha nem optimalizálnak valamire akkor akadhat rajta szinte minden, gta san andreas is full laggos volt max grafon sanpdragon 800-zal is, ellenben az őskövületnek számító Nexus 7-en(tegra 3) Fullon stabil 40fps-sel futott a gta.
Tökéletes telefon nincs! Főleg azért ,mert mindenki tökéletes telefont akar 50ezer forintért, ami lehetetlen egy gyártó szempontjából, hisz akkor csődbe mennének, ha minden telefon előállítási áron árulnának. -
AllTheBest
őstag
Én mostanában naponta kb 2 órát szoktam rajta filmet/sorozatot nézni, meg közbe néha youtube. Mellette persze chrome, facebook meg ilyenek, bár keveset használom mostanában a telefont, de nap végére sose megy 70% alá, csak akkor ha videózok vagy aktívabban használom... Ja és wifi és 3g folyamatosan megy
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #2209 üzenetére
Nem teljesen rossz, sőt... Ha a régi sony z-m képei mellé tennénk, akkor egyből lejönne, hogy sokkal jobb. Mivel nem vagyok jártas a fényképezés világában, ezért nem tudom megmondani, hogy mi van eltúlozva vagy mi nincs, de talán a vonalélességgel vannak gondjai. Nos mivel neked g2-d van, azt tudom, mondani, hogy rosszabb a g2-nél, de nem vészes.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2200 üzenetére
Elhiszed, hogy a kamera ugyan olyan sz@r fog maradni? Nem szoftveres a probléma... belassulásokat nem tudom hogy tudsz produkálni a telefonon, nekem még nem sikerült, meg én mindig pucolom a ramot(quick system info pro). Minden telefonnak megvannak a határai, a 2 giga ramot is könnyen tele lehet pakolni és akkor tud akadásokat produkálni...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2196 üzenetére
És a telefonod annyira bugos, hogy nem lehet használni? Vagy esetleg annyira tökéletlen a rendszer, hogy frissíteni kéne apránként, egy-két sort az előbbi frissítéshez? Szerintem inkább az 5.0-t reszelgetik a 4.4 helyett.
-
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2150 üzenetére
Nagyjából minden funkciót elő tudsz hozni külön alkalmazásokkal
Szinte mindenre van alternatíva, elég leleményesek az emberek, ha nincs samujuk, de megtetszik valami, akkor azt megcsinálják maguknak...
Kicsit off, de nem kéne összedobni egy magyar videót magáról a flyme os-ról és annak működéséről?
Megpróbálhatom megcsinálni, de nincs túl sok eszközöm amivel megfelelő minőségben tudnám rögzíteni a videót, csak egy Sony as20, ami ugye eléggé eltorzítaná a telefon képét a nagy látószög miatt, meg egy tablet, mondjuk azzal lehet felvenni 1080p-ben ha jól emlékszem, csak kérdés, hogy milyen a minőség...
-
AllTheBest
őstag
Tegnap részem volt egy laza 6 órás utazásban, ebből 2 és fél órát ment folyamatosan a google maps, 3g-vel, max fényerőn. utána az utazás maradék idejét netezéssel és messengeren történő beszélgetéssel töltöttem, valamint kb 1 óra zenehallgatás volt benne fejhallgatóval, meg pár képet és videót lőttem, mire hazaértem lett 5 óra kijelzőidő és a telefonon még maradt 34%
Összefoglalót ismét átírtam(honorbuy-os részt...)
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1950 üzenetére
Szívesen folytatnám ezt a beszélgetést, csak hiába off, ha nagyon nem ebbe a témába illik
Jó nagy bálnák azok a varadero-kBiztos kényelmes is, túrázásra gondolom nincs sok jobb gép. Nekem sajnos nehéz lenne, 70%-át a motoron töltött időmnek kb csak terepen töltöm, a jelenlegi motorom nincs 100 kiló... Az rs-t meg azért veszem, mert egy naked-et akarok belőle építeni, tökéletes alap és stuntra sem utolsó
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1947 üzenetére
Hát kb 10 éve motorozom(9 éves korom óta). Most jön a nagymotor, kedden megyek érte. Találtam egy építési alapnak egy Arpilia Rs 125-öt. Esztétikailag rendbe kell rakni, de egy 160-as polini hengerszett van rajta, ami megfelelő kipuval 45 lovat letud adni, a motor meg 11kw-os papírokkal rendelkezik
. Most egy ,,kismotort,, használok ami fel van nyomva 16 lóig, a gyári 4-ről.
-
AllTheBest
őstag
válasz
#56573440 #1944 üzenetére
Tudom, a Flyme szent és sérthetetlen
. Előbb utóbb úgyis visszatérnék flyme-ra
Az aosp addig jó, amíg rá nem jössz, hogy bizony a flyme felhasználóbarátabb, az egyetlen ,,ficsör,, ami hiányzik a flymeból az a két ablakos üzemmód
. Bármennyire is a szívemhez nőtt eza telefon, jövőre úgyis lecserélem, sőt... 1 év alatt ez a meizu a nyolcadik telefon nálam(volt itt ios, wp meg az android több változata).
Most, hogy belegondolok, az ubuntu meg a sailfish és a b eddig kimaradt... Na de sebaj.. -
AllTheBest
őstag
válasz
Altradan #1930 üzenetére
Az egész attól függ, hogy melyik gyártóról beszélünk... Meizunál látok esélyt arra, hogy pl az M1 Note is megkapja a frissítést, hisz egy jól eltalált telefonról van szó amit szerintem bőven még egy fél éven keresztül ugyan úgy fogják kapkodni mint most is. Ha az M-et meg se kapjuk engem az se zavar, ha lesz rá 5.0.
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1895 üzenetére
Igen... biztos a xiaomiforsale a hibás és csak meg akarja magának tartani az összes M1 Note-ot... Ezt a logikát nem vágom. Szerinted nem lenne jobb a xiaomiforsale-nak ha tudna eladni Note-ot? Hisz látszik, hogy nagyon kapkodják, nem hiszem, hogy direkt tartják vissza a készletet...
Tessék lenyugodni, vagy áldozd rá azt a plusz pár ezret amennyiért máshonnan beszerezheted és vedd meg máshonnan. -
AllTheBest
őstag
Az ember tud furcsaságokat találni ha elolvassa az összefoglalót. Igen, ez egy hiba, leírtuk... Vagy elfogadod, vagy nézel másik telefont. SENKI nem fogja ráderőltetni. olvass utána mindennek és döntsd el. De tényleg.
Nekem is ez az első kínai telefonom, előtte csak a nagyobb brandek telefonjait hajtottam... Elfogultság nélkül tudom mondani, hogy ennyiért ilyen hardvert és jól összerakott szoftvert és anyagminőséget nehezen lehet találni... Fogadd el, hogy nincs tökéletes telefon ami mindenkinek megfelel.
Egyébként meg szolgáltatódnál lehet kérni, hogy jelezze a számod...(Ennyit a ,,hibáról,,) -
AllTheBest
őstag
Mondhatni bejártam már minden OS-t(iOS, Wp, Firefox, MIUI és egyéb tákolányok) és nálam elég stabil a telefon, nem akad, nem fagy, jól bánik az akksival, nem ragadnak be alkalmazások, ugyan ilyen élményem utoljára nexus 4-nél volt 4.4-es rendszerrel. Bárkinek tudom ajánlani, jól is néz ki(szerintem). Ez az utolsó, hogy pozitívat írok a telefonról, vagy a rendszerről, néha felnézek szerkeszteni az összefoglalót.
További szép napot mindenkinek. -
AllTheBest
őstag
Kicsit változtatva lett az összefoglaló
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1699 üzenetére
Nekem is kicsin múlott... Gondolkodtam, hogy bemerjem-e vállalni ,de nem bántam meg
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1697 üzenetére
Ilyenkor úgy örülök, hogy nekem szerencsém volt akkor amikor a sajátom vettem xiaomi-n
Volt raktáron, 4 nap múlva már nálam volt
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #1684 üzenetére
Az akksi 60% akart lenni...
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1682 üzenetére
Párszor már írtam választ a kommentjeidre. Jó pár nagyobb gyártó telefonjának voltam már tulaja. Aktívan használom is a telefonom. Ezen az áron nincs nagyon ellenfele. A rendszer atomstabil, nálam még nem igen akadt meg egyszer sem, az akksija is kitűnő, tegnap 3 ór film és sorozatnézés mellett, közepes fényerőn lement 06%-ig a telefon. Wi-fi elé erős (pont jó még a Wc-n
) Szép is maga a UI, jó érzés a telefon kézben tartani, a kijelzője ugyan olyan szép színekkel operál mint a G" (csak ez nem sárgul) Nálam a telefon nem is melegszik, az alkalmazásokat ne zárogatja be és a Flyme OS néhány extrája is nagyon jól jön(pl ha hosszan nyomod a home gombot, akkor lezárja a kijelzőt és itt is megvan a dupla koppintásos feloldás) Kék az én Note-om és szerintem jól néz ki, a 16 gigán is szépen el lehet férni
Nem bántam meg, hogy ez lett a G2 helyett
Megértem, hogy bizonytalan vagy a telefonnal kapcsolatban, de inkább ha valami kérdésed van a hibákkal/tapasztalatokkal kapcsolatban, inkább írj nekem privátot, gyorsabban segítek
Elé régóta követem a topic-ot, szóval tisztában vagyok a telefon általános hibáival
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1678 üzenetére
Te úsristeeeeeeeeeeeeen
egy felhasználónak a millióból bezárja a zenelejátszóját
Ha átolvastad az összefoglalót, akkor ott le vannak írva az előforduló hibák, szerintem itt még senkinek sem sz@rozott a flyme(janaman esete más...
) G2-ről váltottam, folyton romolgattam, de ennél a telefonnál nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá...
-
-
AllTheBest
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest