- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
i13 at vett vki a Telenornál? függő még mindig?
-
Light Yagami
junior tag
válasz
7Heads Drago #74 üzenetére
Észre se vettem!
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #74 üzenetére
Van egy "limit frame rate" kapcsoló, ami gondolom 60-ra maximalizálja, de egyéb testre szabható beállítást nem láttam még.
-
Bathorypeter
tag
Itt van egy akkumulátor teszt összehasonlító az új iphonek üzemidejéről.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Light Yagami #73 üzenetére
Ebben a tesztben az 1200 hz Samu ami aláz sztem...
iPhonekon állítható a kép freki fixre is? 60-90-re? -
Light Yagami
junior tag
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
Itt is a várva várt teszt! A 12 Pro max üzemidőben továbbra is jobb mint a többiek, viszont a 13 Pro Max aláz!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Light Yagami #58 üzenetére
Ha ez igaz akkor mégse a Pro Max ugrott nagyot, hanem a sima 13-as széria. Jóformán ugyanott van üzemidőben. A sima Pro viszont nincs benne a tesztben. Pedig az lenne érdekes a 1200hz kijelző miatt. (vs 13-assal szemben)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ez most mit is mutat? Na mert nem tudok kínaiul és nem érteni. Mik ezek a számok?
Sheratan már leírta..... Köszke! -
vicze
félisten
válasz
Light Yagami #67 üzenetére
"DXOMarkon kamerában tuti"
Akkor az aksi tesztnél miért nem az számít? Mert ott az Apple egyből jócskán hátrébb van? Csak az a teszt számít ahol elöl van gondolom.
-
válasz
PavelVagyok #65 üzenetére
Nem értem miért szeretnéd ezt az alulteljesítés teóriát kihozni ebből.
Ott a teszt, Te magad el tudod dönteni, hogy ez neked hordoz-e elég infót.
Számomra a douyin (TikTok), vagy pl. a vegyes használat nem hoz annyi infót. ( nekem legalábbis. )
Esetleg a GSMArena Battery Test, de ott is elég specifikusan azonos séma mentén mennek végig.
Valós eredményt kézben kap az ember majd.
-
Light Yagami
junior tag
Ez is egy teszt volt, ráadásul elég alapos, elnézve, hogy nem csak csúcstelefonokkal voltak összehasonlítva az iPhone-ok, hanem felsőkategóriásokkal is, amikben 5-6 ezres aksik vannak.
De majd biztos lesz olyan teszt, ahol a szifonok lesznek a sereghajtók! Pl. DXOMarkon kamerában tuti elveri még a Xiaomi K izé Pro is legalább 10 ponttal!
-
PavelVagyok
junior tag
Számodra mi lenne a hiteles teszt?
"Szerintem majd az első tesztek után lehet nyitni az almás pezsit, addig inkább csak olvasgassuk a teszteket"
Ezt írtad, a fenti egy elsők között levő tesztnek számít, ahogy sheratan meg is magyarázta mi micsoda. Ez akkor mégsem teszt? Teszt az, amikor az iPhone alul teljesít? -
-
törölt tag
Az első képen a kék rész az 3 óra vegyes használat, a zöld és sárga meg egy-egy játék, amiknek nem ismerem a nevét, és 1-1 órát játszottak velük, a piros pedig hogy mennyi maradt a végén az akkuban.
A második képen a kék az fél óra "játék 1", a zöld fél óra videófelvétel, a sárga fél óra videó streaming, a piros fél óra online vásárlás, a sötétpiros fél óra weibo, az a fos szín fél óra douyin (az valami fórum/online platform) és a másik kék meg ami maradt az akksiban. -
válasz
Light Yagami #60 üzenetére
Szerintem majd az első tesztek után lehet nyitni az almás pezsit, addig inkább csak olvasgassuk a teszteket
-
válasz
Gratulálunk, erre fog már nekem is porcosodni estére...
"Oszt ezt hol mérték, miféle módon? -
PavelVagyok
junior tag
válasz
7Heads Drago #56 üzenetére
Akkor sem az Androidos telefonok rossz implementációját veszem alapul mikor az iOSról van szó, nem sok köze van egymáshoz a két rendszernek. Különböző alapokra épül.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PavelVagyok #53 üzenetére
Ipadon az Apple alapnak tekinti a 10 órás kijelző időt és mindent így is méretez. De ezt te is tudod.
Viszont a tavalyi blama után valszeg most tényleg nőnek a sot-ok. Én örülök neki hogy a droidos versenytársak erre rábírták a gyártót. -
Light Yagami
junior tag
válasz
7Heads Drago #50 üzenetére
Akkor nagyjából 2.5-3 napot bír lightos használattal. Egy barátomnak 10 óra kijelzőidő volt a rekordja. Melyik csúcstelefon bír ennyit? És papíron kb. 800mAh-val nagyobb a 13PM aksija.
-
válasz
PavelVagyok #53 üzenetére
2017-es Próban volt először .
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
iPad Proban már 3-4 éve van 120hz kijelző. Droidon sehol nem volt még ilyen refresh rate mikor az ipadben már igen, és nem csökkent semmit se az üzemidő.
-
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
Van viszont iPad, ami üzemidőben brutális.
A ProMotion nem egy sima fix 120 Hz-es bedobott kijelző. Az S21U már nagyjából próbálkozott a VRR-el több kevesebb sikerrel.
A 11 és 12 PM eddig is a legjobb akksi kezelésű telefonok közé tartozott ez valószínű továbbra is így lesz kár ezen vitatkozni. -
7Heads Drago
veterán
válasz
PavelVagyok #49 üzenetére
Ellenben 120 hz-es iPhone meg eddig nem volt. Szóval nem tudsz máshoz viszonyítani csak a droidhoz.
Nekem a sima 13 lehet érdekes ha majd esik az ára. Addig az I11 a favorit. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Light Yagami #47 üzenetére
Neked az a valós teszt hogy 2,5-3 órán keresztül megy rajta a játék? Nekem pl egy játék sincs a telon és nem is lesz. A web, navi, kamera, telefonálás az általános nálam pl.
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
7Heads Drago #48 üzenetére
Elhiszem, de ez itt nem az Androidos telefonok topicja, hanem az iPhone 13 szériáé, így nem igazán érdekes, hogy Droidon mit produkál a 120hz.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PavelVagyok #32 üzenetére
Pedig a 120 hz-es kijelzős telok nem bírnak többet droidon, inkább kevesebb a sot. És 10 hz csak akkor lesz neked a kijelzőn ha statikus a kép. Bármit csinálsz rajta már nem annyi lesz.
-
Light Yagami
junior tag
válasz
Cattle_Decap #46 üzenetére
Hát, a tesztek nem neked adnak igazat.
-
Cattle_Decap
tag
válasz
Light Yagami #44 üzenetére
A komment vége trollkodás volt remélem.
Azért ez nem igaz, pedig én is olyat nyúzok. Gsmarena szerint inkább közepes. Mellé lehet rakni néhány 120+ Hz-es kijelzőjű telefont és elvérzik. -
Yeffy
veterán
válasz
N.otorious #19 üzenetére
-
Light Yagami
junior tag
Az új széria üzemideje brutális! MKBHD már csinált egy kis review-t a sima 13-asról, illetve érdekességképp megosztotta, hogy a 13 Pro 5 óra kijelzőidőnél 50% felett volt még!
A Pro Max aztán eddig is a legjobb üzemidejű csúcstelefon volt, ez idén sem lesz másképp!
-
Bathorypeter
tag
van fenn végre egy egész jó videó,ahol szó van az akku időröl is,meg összevannak hasonlitva a különböző modelek fotós és videó képességei.
[link] -
Bathorypeter
tag
válasz
kakuk.tamas #41 üzenetére
én naponta kétszer töltöttem,nekem meg a mérete tetszett a legjobban.Remélem nem döntök rosszul.
Amúgy ez függ attól is,hogy ki mire használja.Azért én játszottam is vele rendesen. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Bathorypeter #40 üzenetére
A 12 Mini üzemidejével se volt gond. Legalábbis szerintem. (Ém azért passzoltam le az akkori barátnőmnek, mert túl pici volt az egész telefon nekem)
-
Bathorypeter
tag
módositottam a rendelésem sima 13-as telefonra,a minit akartam de nem gyöztek meg ezek a számok.A sima 13 meg csak ki fog bírni egy napot nekem
-
Smiro
senior tag
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Sorry
-
-
Smiro
senior tag
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Nem is így gondoltam, hogy Téged "bántanálak", hanem általánosságban. Bölcsebb lett volna nem hivatkozni. Csak általánosságban írtam, hogy szerintem kár egyáltalán az aksik üzemidejét firtatni manapság. Szerintem. Szóval én is egy MI8-at hajtok, nem fogom cserélni, csak ha végképp kuka, mert abszolút jó arra, amire á használom. Az almás cuccot alapból elutasítom, bár van néhány eszköz a házban, de nagy ívben kerülöm. Egy ilyen, az alapcikkel kapcsolatos eszközt soha nem vennék, az árából + inkább elutazom amerikába
-
bayarena
Úgy legyen .Smiro
Ha fontos lenne, akkor nem egy Gen2 SE lenne a készülékem , nekem bőven elég . De ha már olyan cikk alá írunk ami erről a témáról szól , csak ezért lényeges .PavelVagyok
Csak én egyáltalán nem írtam a Pro verzióról ,hanem az alap I11 & I13 vettem össze. -
jbcs
tag
Ez a szórakozás az akksival, hogy nem adok normális méretű akksit kisebb Applenél is csak azt szolgálja, hogy vegyél nagyobb, drágább modellt. Annyira látványosan terelnek mindenkit a Pro Max felé, ott a legnagyobb a %-os növekedés. A Pro Max kivételével a többi továbbra is hurka akksi. Ha használható telefont akarsz, vedd a legdrágábbat.
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
nem fogja jobban bírni a 13 a 13 pronál. a 13 állandóan 60hzen megy, a 13 pro tud 10hz-en is. ugyannyit minimum tudni fog, de valszeg többet.
-
Smiro
senior tag
válasz
Üzemidő miért téma egyáltalán? Ha bírja az aksi a sok töltést, miért gond? Bárhol van áram, ha meg nincs, oda viszem az 50 ezres powerbankot. Nálam inkább a jó kijelző mellett az IP és a jó hangszóró, netán objektív a lényeg, na meg a tárhely.
-
bayarena
aktív tag
válasz
nalam S8at valt a 13 pro, ha csak ugyan annyit kibir mar tokeletes.
-
Számomra meglepő az alap iPhone . Ezért is tetszet az alap 11-es, mert hasonló akkumulátor kapacitással nagyon jó üzemidőt biztosított , itt pedig picivel még nagyobb is nála , már mint az alap 13-as esetében és még IPS helyet már amoleddel szerelt . Így tuti még jobban bírja szuflával a nap végére , biztos befutó nálam ez a készülék .
-
Mr.Silkó
veterán
A 13 Pro Max a megnövelt aksival és az iOS gazdaságos erőforrás menedzsmentjével valószínűleg vadállat lesz üzemidő terén (is).
-
Nehéz lesz ezekkel pl egy Pixel 6 pro-t megszorongatni...
-
icp1970
senior tag
Nem egy eget verő aksi fejlesztések,az már biztos.
-
vicze
félisten
válasz
fornettisuti #22 üzenetére
Így kell ezt csinálni, lecsökkented, aztán visszanöveled és jó nagy marketinget csinálsz, hogy megnőtt az üzemidő.
11 Pro: 3046 mAh
12 Pro: 2815 mAh
13 Pro: 3125 mAh11 Pro Max: 3969 mAh
12 Pro Max: 3687 mAh
13 Pro Max: 4373 mAh -
fornettisuti
veterán
11: 3110 mAh
12: 2815 mAh
13: 3240 mAh
-
joey04
titán
huh már 3500 körüli teleppel is hozott annyit a pro max mint a droidok 4500-5000 mah teleppel. jó lesz ez.
-
Mintha mindig csak egy szükségesnyit növelnének az akkumulátoron.
Ezt sose értettem az Apple-nél.
-
Bathorypeter
tag
Már megrendeltem a telefont,remélem a processzor fogyasztása is jó hatással lessz az üzemidőre,nem csak az akku kapacitás
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
Ez majd kiderül, ha lesz róla röntgenkép, de tavalyhoz képest valamennyit változott a belső elrendezés, mivel ott a sensor shift meg a LIDER, ami a tavalyi Pro-ban nem volt benne.
-
Szépet nőttek, különösen a Max, bár azért van is amit meg kell hajtani neki.
Nekem a 11 PM óta mindegyik kihúzta egy napig szóval ezek alapján az új is ki fogja! -
natë
nagyúr
A 13 üzemideje szerintem brutális lesz.
-
stingray
junior tag
2438 mAh
Ha így folytatják, a mini a 75 órát is megugorja szintetikus teszten.
-
zsolt501
nagyúr
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen üzemidőket produkál, mert szerintem nagyon nem mindegy milyen sűrűn kell töltőre tenni.
-
pusszycat
nagyúr
Mellékhatásként pedig több idő feltölteni.
-
Garada
őstag
Nem igazán értem a logikát, hogy a Pro kisebb akksit kapott mint a sima 13-as széria.
Pro Max esetén a 4373 mAh már elég szép eredmény legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest