- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Sorry
-
Smiro
senior tag
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Nem is így gondoltam, hogy Téged "bántanálak", hanem általánosságban. Bölcsebb lett volna nem hivatkozni. Csak általánosságban írtam, hogy szerintem kár egyáltalán az aksik üzemidejét firtatni manapság. Szerintem. Szóval én is egy MI8-at hajtok, nem fogom cserélni, csak ha végképp kuka, mert abszolút jó arra, amire á használom. Az almás cuccot alapból elutasítom, bár van néhány eszköz a házban, de nagy ívben kerülöm. Egy ilyen, az alapcikkel kapcsolatos eszközt soha nem vennék, az árából + inkább elutazom amerikába
-
Smiro
senior tag
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
Üzemidő miért téma egyáltalán? Ha bírja az aksi a sok töltést, miért gond? Bárhol van áram, ha meg nincs, oda viszem az 50 ezres powerbankot. Nálam inkább a jó kijelző mellett az IP és a jó hangszóró, netán objektív a lényeg, na meg a tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged