Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én, mint civil ember, lemondtam a tv előfizetésemet. Ezen túlmenően további lépéseket fogok tenni a szolgáltatóm miatt a hatóság felé, ami mostanra vált időszerűvé. a szolgáltatómmal eddig is sokat veszekedtem már, de időszerű megint hozzáfogni.
Én, mint szakmabeli, folyamatosan lázítok az intézkedés ellen az iparági szövetségben és a cégeknél, ahol dolgozom.
ennek a jogszabálynak, illetve a két szerződésnek nagyjából csak a névelői nem sértik a törvényeket. hogy az emberek miért nem mentek utcára miatta, az számomra teljes rejtély.
másik oldalról nézve meg minden kábeltv társaság és a két műsoros cég is teljesen idióta. ha 300-400 forintos áremelést ennyire simán le lehet tolni az emberek torkán, akkor hiba csak 300-400 forintot emelni. Emeljenek 800-1000 forintot. Ha az emberek ennyire szívesen fizetnek a szolgáltatóknak, akkor hagyni kell, hogy fizessenek, nem akadályozni.
De majd meglátjuk, amikor januárban lejár a bevezető ár időszaka és megint emelés jön, akkor mi lesz.
fenntartom az állításom: a tisztelt előfizetők irreálisan viselkednek ebben a kérdésben.
-
DonCosta
tag
Szóról szóra ugyan ezt leírhatnám én is. Szintén UPC, már kétszer is le akartam mondani a tévét/telefont, bőven elég lenne a net is. Cserébe most két hónapja Gold csomagom van TV-ből de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem egyáltalán mivel több mint az eddigi.
Ha most megemelik a havidíjat, nem lehet felmondani a hűségidőtől függetlenül? Ha már ők is módosítottak nekünk felhasználóknak nem lehet? Nem az a 300 Ft de kinyílik a bicska a zsebemben ha plusszban kell még fizessek olyanért amit alapból ingyen sem szeretnék. -
BiP
nagyúr
Dettó, én Digis vagyok, itt csak 300 Ft-ot emeltek, ami nálunk szintén kidobott pénz, hiszen mi sem nézünk tévét. Időhiány miatt eddig sem (meg nem akarjuk a gyerekeket ezzel "terhelni"), de amióta tönkre is ment a tévé, még könnyebb ezt megoldani
A múltkor anyám átjött, valamit nagyon meg akart nézni, gyorsan rádugtam az USB-s stickre, nem is adott adást. (fene tudja, mióta nem jó).A lényeg, nálunk is pont úgy volt a nyitó akciós csomag (1 éve, amikor a városba jött a Digi), hogy net, tévé, telefon. Ha ezt megvariálnám, biztos drágábbra jönne ki, így marad a tévé, és a kidobott ezresek.
szerk: most 5e a csomag, ez drágul 300-zal. Ebből, 4400 lenne tévé nélkül. kb. 1 ezressel olcsóbb, de bekavar a hűségidő.(#8) ztoldy + (#9) Zigur: Tudjuk, hogy törvény van arra, hogy fizessünk ezekért a szemetekért, de pont ezért írta azt, hogy "most már tényleg jó lenne eljutni oda".
Igény az volna rá, kár, hogy a törvény ezt megakadályozza, és rákényszeríti az embereket.
szerk: most látom, ő konkrétan nem tudta, hogy van rá törvény, de ettől még a mondandó változik. Jó lenne eljutni oda. -
spammer
veterán
"tehát lehet választani, hogy 5e Ft csak a 120Mbites netért, avagy 5e Ft a 120Mbites net plusz 90 csatorna plusz telefon szolgáltatás között"
Így vetetik meg az emberekkel azt, amire nincs szükségük.
Mert ugye valójában olyan nincs, hogy ingyen TV, meg grátisz meg a többi duma. Olyan van, hogy fizetsz a TV-ért is és akkor lesz az is, vagy kifizeted a TV árát is TV szolgáltatás nélkül. És az ilyenekért nem büntetik meg a szolgáltatókat.
Meg most már tényleg jó lenne eljutni oda is, hogy össze lehessen válogatni azokat a csatornákat, amik kellenek és csak azokért fizetni. És akkor nem kellene a retkes klubbért meg a tetves2-ért fizetni. Van pofájuk még pénzt kérni, mikor tele vannak tömve reklámmal, ráadásul egy csomó műsoruk fillérekből megcsinált szemét, ami megélhetési celebek bohóckodásából áll.
-
gondoni
csendes tag
Mifelénk a Tarr szolgáltat, pont a te cipődben járunk mi is.
Csak internet előfizetést másfélszer drágábban mérik, mint a kombinált internet + tévé + telefon csomagot.Tévét mi sem nézünk, a gyerkőcök néha odaülnek a m2-es meseadó elé (ott is nyomatják az 5 perces reklámblokkokat a tamponnal meg a reumakrémmel), amit nézhetnénk ingyen, a MindigTV-n keresztül is, de még gyakrabban pendrive-ról mesélünk.
Szóval, egyszerűen NINCS választási lehetőségünk, azt és úgy emelnek, ahogy akarnak, főleg állami sugallatra! Lehet, hogy unortodox módon a mobilszolgáltatók ajánlatait is át kéne túrnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest