Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Cifu #25 üzenetére

Én, mint civil ember, lemondtam a tv előfizetésemet. Ezen túlmenően további lépéseket fogok tenni a szolgáltatóm miatt a hatóság felé, ami mostanra vált időszerűvé. a szolgáltatómmal eddig is sokat veszekedtem már, de időszerű megint hozzáfogni.

Én, mint szakmabeli, folyamatosan lázítok az intézkedés ellen az iparági szövetségben és a cégeknél, ahol dolgozom.

ennek a jogszabálynak, illetve a két szerződésnek nagyjából csak a névelői nem sértik a törvényeket. hogy az emberek miért nem mentek utcára miatta, az számomra teljes rejtély.

másik oldalról nézve meg minden kábeltv társaság és a két műsoros cég is teljesen idióta. ha 300-400 forintos áremelést ennyire simán le lehet tolni az emberek torkán, akkor hiba csak 300-400 forintot emelni. Emeljenek 800-1000 forintot. Ha az emberek ennyire szívesen fizetnek a szolgáltatóknak, akkor hagyni kell, hogy fizessenek, nem akadályozni.

De majd meglátjuk, amikor januárban lejár a bevezető ár időszaka és megint emelés jön, akkor mi lesz.

fenntartom az állításom: a tisztelt előfizetők irreálisan viselkednek ebben a kérdésben.

• bambano

titán

válasz Cifu #5 üzenetére

"Elmesélem, miért nyelték be a fogyasztók az áremelést:": mert hülyék.
    ennyi, nem kell több szót vesztegetni erre.

• DonCosta

tag

válasz Cifu #5 üzenetére

Szóról szóra ugyan ezt leírhatnám én is. Szintén UPC, már kétszer is le akartam mondani a tévét/telefont, bőven elég lenne a net is. Cserébe most két hónapja Gold csomagom van TV-ből de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem egyáltalán mivel több mint az eddigi.
    Ha most megemelik a havidíjat, nem lehet felmondani a hűségidőtől függetlenül? Ha már ők is módosítottak nekünk felhasználóknak nem lehet? Nem az a 300 Ft de kinyílik a bicska a zsebemben ha plusszban kell még fizessek olyanért amit alapból ingyen sem szeretnék. :((

• BiP

nagyúr

válasz Cifu #5 üzenetére

Dettó, én Digis vagyok, itt csak 300 Ft-ot emeltek, ami nálunk szintén kidobott pénz, hiszen mi sem nézünk tévét. Időhiány miatt eddig sem (meg nem akarjuk a gyerekeket ezzel "terhelni"), de amióta tönkre is ment a tévé, még könnyebb ezt megoldani :)
    A múltkor anyám átjött, valamit nagyon meg akart nézni, gyorsan rádugtam az USB-s stickre, nem is adott adást. (fene tudja, mióta nem jó).

A lényeg, nálunk is pont úgy volt a nyitó akciós csomag (1 éve, amikor a városba jött a Digi), hogy net, tévé, telefon. Ha ezt megvariálnám, biztos drágábbra jönne ki, így marad a tévé, és a kidobott ezresek.
    szerk: most 5e a csomag, ez drágul 300-zal. Ebből, 4400 lenne tévé nélkül. kb. 1 ezressel olcsóbb, de bekavar a hűségidő.

(#8) ztoldy + (#9) Zigur: Tudjuk, hogy törvény van arra, hogy fizessünk ezekért a szemetekért, de pont ezért írta azt, hogy "most már tényleg jó lenne eljutni oda".
    Igény az volna rá, kár, hogy a törvény ezt megakadályozza, és rákényszeríti az embereket.
    szerk: most látom, ő konkrétan nem tudta, hogy van rá törvény, de ettől még a mondandó változik. Jó lenne eljutni oda.

• spammer

veterán

válasz Cifu #5 üzenetére

"tehát lehet választani, hogy 5e Ft csak a 120Mbites netért, avagy 5e Ft a 120Mbites net plusz 90 csatorna plusz telefon szolgáltatás között"

Így vetetik meg az emberekkel azt, amire nincs szükségük. :((( Mert ugye valójában olyan nincs, hogy ingyen TV, meg grátisz meg a többi duma. Olyan van, hogy fizetsz a TV-ért is és akkor lesz az is, vagy kifizeted a TV árát is TV szolgáltatás nélkül. És az ilyenekért nem büntetik meg a szolgáltatókat. :(

Meg most már tényleg jó lenne eljutni oda is, hogy össze lehessen válogatni azokat a csatornákat, amik kellenek és csak azokért fizetni. És akkor nem kellene a retkes klubbért meg a tetves2-ért fizetni. Van pofájuk még pénzt kérni, mikor tele vannak tömve reklámmal, ráadásul egy csomó műsoruk fillérekből megcsinált szemét, ami megélhetési celebek bohóckodásából áll.

• gondoni

csendes tag

válasz Cifu #5 üzenetére

Mifelénk a Tarr szolgáltat, pont a te cipődben járunk mi is.
    Csak internet előfizetést másfélszer drágábban mérik, mint a kombinált internet + tévé + telefon csomagot.

Tévét mi sem nézünk, a gyerkőcök néha odaülnek a m2-es meseadó elé (ott is nyomatják az 5 perces reklámblokkokat a tamponnal meg a reumakrémmel), amit nézhetnénk ingyen, a MindigTV-n keresztül is, de még gyakrabban pendrive-ról mesélünk.

Szóval, egyszerűen NINCS választási lehetőségünk, azt és úgy emelnek, ahogy akarnak, főleg állami sugallatra! Lehet, hogy unortodox módon a mobilszolgáltatók ajánlatait is át kéne túrnom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés