Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz bambano #28 üzenetére

"fenntartom az állításom: a tisztelt előfizetők irreálisan viselkednek ebben a kérdésben."
    Szerintem nem irreálisan, csak kényelemesen.

Az a havi 300Ft úgy látszik, az ingerküszöb alatt van. Akinek lenne annyi esze, hogy végigcsinálja a herce-hurcát, a panaszos leveleket, hatóságokhoz járkálni, stb.stb, annak egyszerűen nem ér annyit a macera. (én legalábbis így vagyok).
    No meg köt a hűség is. Ha bontom a csomagot, nem biztos, hogy sokkal jobban jövök ki. Ha erre pár órát szánok, már az "többe kerül", mintha lenyelem az emelést.
    A legtöbb ember meg pont leszarja. A nézettségi adatok azt mutatják, hogy bár itt a fórumban alulreprezentáltak a csatorna kedvelői, mégis rengetegen nézik ezt a 2 csatornát, ők 300Ft-ért nem fogják lemondani azt, amit amúgyis néznek.

(#30) ztoldy: Valóban. (bár szerintem azt pont le kellett volna nyelni, meg az teljesen más szituáció volt.)
    Sokkal máshogyan érzik meg az emberek, ha 0-ról 300-ra változik valami, mintha pl. 5000-ről 5300-ra. Mások az arányok. Sajnos így működik a tudatalatti.
    A másik 300Ft-nál más volt a politikai motiváció, más volt a politikai "felbújtó fél" is .
    Meg ma már nem lehet az embereket érdemben az utcára vinni. Egyszerűen elegük van mindenből. Látva, hogy semmi érdemi változást nem lehet elérni, így a tüntetésekből is.
    Itt már előre megvan a törvényi háttér, sok értelme nem is lenne az utcára menni. No meg amikor komolyabb témában sem lehet már megmozgatni az embereket, +300Ft-ért pláne nem lehet.

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz bambano #22 üzenetére

Értem. Te hogy kerülted/kerülnéd el, hogy többet kelljen fizetni? UPC esetében.

Magyarul, a te szavaiddal élve, hogy nem voltál hülye?

Új hozzászólás Aktív témák