Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wortz

tag

válasz obZen #16 üzenetére

Bocsi, félreérthetően fogalmaztam. Nekem nem az ART-al van bajom (még nem is próbáltam), hanem a Dalvik-kal, szóval azt akartam mondani, hogy remélem, hogy az ART stabilabb lesz jóval a Dalvik-nál, ezáltal az egész Android ökoszisztéma alá hozhatna némi stabilitást.
    A Dalvik-ka ugyanis igencsak eltérő tapasztalataim vannak. Volt a családban pár Dalvikos cucc, volt ami atom stabil volt, és volt, ami használhatatlanul instabil.
    Azt reméltem, ezen a fronton javít az ART. Tudom, hogy már 1 éve elérhető, de tudtommal még csak kevés készüléken, ott is csak opcionálisan, úgyhogy ez lesz az első főverzió, amiben már fixen ART lesz.
    Az Androidnak, mint platformnak nagyon jót tenne, ha a Google ráfeküdne erre a kérdésre.

Persze ez az "L" most elég jónak tűnik. Behoztak egy csomó-csomó hasznos dolgot, pl az üzemidőt kitoló szolgáltatásokat, stb. ez mind baromira bejön, most már csak az kéne, hogy az egész ökoszisztéma elérje azt a stabilitási szintet, ahol már nem csak a Nexusok stabilak, hanem az olcsóbb cuccok is. Persze tudom, hogy legtöbb esetben a gyártók tolják el a saját hoaxolt felületükkel, de az lenne jó, ha nem lenne annyira "optimalizácó érzékeny" (van ilyen kifejezés? remélem azért érthető, hogy mit akarok mondani) a platform.

Új hozzászólás Aktív témák