Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LonGleY

veterán

válasz Tommmmka #22 üzenetére

Csak hogy egy kicsit belepötyögjek a témába :], annak idején az Apple filozófiájába szerettem bele, több Mac (munka)gépünk is volt, mostanra viszont ez az igényesség elkopott, inkább a fizetős szolgáltatásokkal, felesleges iTunes-al és társaival nyomulnak, ami abszolute ellenszenves számomra. Jó kis weboldalukból is egy olyan tömény-buta-reklámszöveg bazár lett, ami nem illik hozzájuk (kb. az inteles proccváltás óta - bár megvárták volna az IBM-et..).

Tényleg jó scroller-t kreáltak és stb., de mivel sok egyéb hardware és software megcsinálta már ezeket a fogásokat (most lehetne vitatkozni, hogy melyik-melyiknek a mintájára, de ez lényegtelen), nem utánozhatatlan az iPhone, a szabad alakíthatóság meg egy erősebb szempont, amiben éppenséggel tényleg nem jeleskedik. Még így sem vagyok ellene, csak zavar, hogy ennyi hipe és flame megy ahelyett, hogy egy ugyanolyan egyszerű mobilként tekintenénk rá, mint az összes többire.. mivel az is, csak apple jelecske van rajta. Az oprendszereik is megkoptak már, a linuxok hamar legyűrűzik főképp nyíltságuk révén (ezt viszont úgy mondom, hogy értek hozzájuk és tényleg szerettem őket). Kíváncsi vagyok persze a 2-esre, de OpenMoko / Android mellett elbújhat majd.

Új hozzászólás Aktív témák