- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
Az Amilo Pro V2055-öm egész masszív volt, de legjobban a Fujitsu LifeBook A530-at kedveltem meg, főleg a billentyűzete miatt.
-
Máté94
addikt
No 2 mm keytravel or longer, no purchase.
-
-
MrSealRD
veterán
Úgy tűnik a Lifebook lesz a következő Thinkpad.
-
-
Dhampir
félisten
Hangzásban történt valami javulás? A régebbi szériák nagyon gyengécskén szóltak. No meg a hűtés hangja, ami érdekes lehet a csendkedvelőknek.
-
Balrog
tag
Már nagyon vártam az A557-et, de csalódott is vagyok, hogy egy nyamvadt m.2-es foglalatot nem tudtak belerakni.
Ennek ellenére valószínűleg ez lesz a következő notebookom. -
Csak Fujitsu vennék
Ma ők gyártanak vállalható céges minőséget.
Itt van egy A555 Lifebook mellettem, ez laptop, minőségi műanyagből, masszívan összerakva, szerelhető is.
Fentebb pedig csak jobbakat találni még ennél is. m.2 foglattal viszont nyújthatnának egy kis extrát. habár mi gyárilag SSD-vel vettük, és hát még i3-assal is eszméletlen sebességre képes.
-
pengwin
addikt
Nagyon tetszenek a Fuji Lifebookjai, az E5 és az E7 széria is még olyan notebook formájú, semmi csicsa, sallang.
A céges Latitude 3470 helyett is nagyon örültem volna egy E546-nak is akár, csak hát nem volt beleszólásom. De hátha következő beszerzésnél már a Fuji is képbe kerül... eddig már van HP, Lenovo, és most már Dell noti is a cégnél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tippmix
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest