- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Mindennek megvan az előnye, meg a hátránya is. Ilyen asszimetrikus hütéssel még nem volt dolgom, de jó látni, hogy ezt a területet is lefedik valamilyen formában. Lassan ideje lesz nekem is áttérni a vízes témára.
-
bsh
addikt
már ha fel tudod úgy rakni... pontosabban: be a házba.
a hasonlóan fosh asszimetrikus kialakítású be quiet shadow rock topflow-t pl. eddig semmilyen házba nem tudtam úgy beszerelni, mivel úgy belelóg (de nagyon) a hátsó ventilátorba, ami meg nem árt azért, ha ott van.
90 fokkal elforgatva meg vagy túllóg az alaplapon (és olyan házba, amin nincsen ott hely, szintén nem fér bele), másik irányba forgatva (úgy mondjuk nem is működne) meg az első 2 pci-e foglalatot takarja be. úgyhogy kábé ez az egyetlen iránya, amiben befért a házakba.
szerintem ez a probléma ennél is fellépne.
a noctua ennél azért jóval okosabban oldja meg az ilyen fajta hűtőket. -
KAMELOT
titán
Jó mert legalább a ramokat is hűti!
-
Igen, ez így is volna valóban, csak nekem két CM bordám van (a másik a hírben szereplő elődje), az egyikhez pedig sajnos nincs meg az LGA 1155-höz is való lefogató, anélkül viszont sok mindenre manapság nem használható. Igazából az bosszant, hogy régen beszerezhető volt, jóideje pedig már nem. Amúgy kizárólag 2011-hez pedig még mindig kapható külön lefogató, ez a furcsa.
-
törölt tag
válasz
Solicidium #4 üzenetére
Az pl szinte bármilyen mai foglalatra felszerelhető. Kivátel a 2011.
-
Engem meg az érdekelne a CM-től az ilyen reszelgetések helyett, hogy mikor lesznek hajlandóak a régebbi hűtőikhez (pl. GeminII S) modern foglalatokhoz való lefogatót árulni ismételten.
-
-
törölt tag
Én speciel pont fordítva raknám fel, hogy a VRM-et hűtse, mert az az, ami szeret izzani (főleg toronyhűtők társaságában). A memória meg teljesen jól elvan akár borda nélkül is.
-
Sicilian
addikt
Szép darab !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest