- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Pont a belépőszintre és az ilyen SE meg különböző betűkkel is megkevert verziókra gondoltam.
Ha már egyszer számokat használnak a különböző verziók megkülönböztetésére akkor adjanak neki olyan számot amiből tisztán látható az adott kártya ereje, (azonos évjáraton belül).
Amúgy az "átnevezgetősdit" mid a két oldalnál rühellem, de az NV szerintem sokkal rosszabb ebből a szempontból.
-
DrJános
aktív tag
Szerintem nem rossz az, hogy az AMD a kártyákból kidob egy erősebb változatot is.
Viszont az jó kérdés, hogy egy kis matrica elég-e a meg különböztetéshez. Vagy ennél látványosabb megoldás kellet volna.
Az 7750+ 7770+ talán jobb megoldás lett volna. Vagy akár mehetett volna 7755 7775 néven is, így azért mindkét esetben tisztán látszana hogy van némi különbség az alap és az erősebb között, de alapvetően ugyanarról a termékről beszélünk.
Amúgy Szerintem az ilyen dolgokban az NV sokkal kevésbé követhető mint az AMD. Az AMD még a matricával is korrektnek mondható, legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest