- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Én PCX-nél vettem. olcsóbb volt mint bárhol máshol és kaptam a kupont
-
whiteseed
csendes tag
Akkor vásárlási tapasztalat.
A nagykereskedőn kívül 2 kiskereskedőt kerestem meg. Mindenhol megy a sunnyogás a kódokkal, és csak nvidia akciót tolják orrba szájba.
Ipon: Az asushoz nem akartak adni. A gigához azt írták szereznek egyet.
Pcx: Itt csak az MSI-re kérdeztem rá mondát hogy ehhez lenne ha kérem, vásárlás után e-mailben kértem a kódot és küldték utólag. -
whiteseed
csendes tag
Most hogy vennék új vid karit elkezdtem kutakodni. Az AMD oldalán kerestem magyar kereskedőt, és azokkal vettem fel a kapcsolatot. A következőt küldtem nekik:
Az AMD oldalán találtam linket Önökhöz, ahol megerősítést nyert számomra hogy Magyarországon is elérhető a Never Settle Forever akció, és hogy ezt Önök intézik.
Kérdésem a következő: Mely üzletekben vásárolt, AMD kártyákhoz jár ez a kupon?
Kiskereskedőknél még sehol sem láttam kiírva, hogy ők részt vennének az akcióban ezért fordulok Önökhöz.
Egy Asus R9270-DC2OC-2GD5 2GB PCIe áll szándékomban vásárolni, de onnan ahol megkapom a kupont is.Ezt a választ kaptam:
Jól tudja, elérhetőek az AMD NSF akció.
Jelenleg az alábbi kártyákhoz járnak játékok:
R7 240 sorozat bronz
R7 250 sorozat bronz
R7 260 sorozat ezüst
R9 270 sorozat ezüst
R9 280 sorozat arany
R9 290 sorozat arany
R9 295 arany
A menete a játék megszerzésének, ha kiskereskedőnél megrendeli/megveszi a kiválasztott videokártyát, majd a kiskereskedő küldd nekem egy levelet, amiben én viszont válaszként elküldöm a kódot.
Üdv
Best Regards:
expert.hu
Sajnos a kérdésemre nem kaptam választ, hogy mely kiskereskedésben.
Ezek alapján bármelynél, csak a kiskereskedőnek kell küldenie egy mailt nekik és egyesével igényelni a kódot minden kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest