- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Van-e ezzel valami gond?
4 db-os palettával életképesek lennének a piacon szerinted?
Mert szerintem meg nem, ha nincs választék, akkor a vevők máshova fognak menni. Te se , de én se vagyok marketingzseni, hogy mi a jó a piacnak.
A Samsung ennek a palettának a többszörösével dolgozik.
A másik: Mi van akkor, ha fejlesztés alatt álló Lenovo mobilok kaptak Moto nevet... Mert mondjuk húzónévnek érzik ezt... Ezzel van baj? Szerintem nincs.
Megmondom azért az őszintét: Ha 4-5 modell lenne a Motonál az is baj lenne , sőt baj is volt amikor annyi volt..
És akkor itt csak két ember nézete áll szemben egymással
Másik milliárdnyi mit mondjon?
Részemről mára ennyi, remélem nincs se harag meg semmi
Pénzből él mindenki, nem fognak ők se egy centet se otthagyni az asztalon..
-
RaveForce
veterán
válasz
#16820480 #10 üzenetére
de sajnos nem tudok igazán együtt érezni a Lenovo gárdával, látva, hogy mondjuk a Thinkpad márkanévvel mit műveltek, és most a Motorolával mit próbálnak.
maximal +1! bár tudom hogy tőled se állnak távol a kínai cuccok, de androidos motot is nálad láttam először élőben
a lenovotol én egy sokkal tökösebb vezetést várnék el... hát az asus orrba-szájba üti őket.... -
válasz
#16820480 #10 üzenetére
A kiadnak majd, meg a mi lesz majd ha típusú mondatok erős feltételezések.
Majd HA kiadták, egyeztessünk erről.
A többihez:
Kb én voltam itt , többedmagammal, akik elkezdték először használni a Lenovo cuccait, ámbár kár idekeverni, mert más vonal más szoftver.
Mivel írtad is, hogy nem használtad, így ha nem gond erről max én tudok nyilatkozni.
Ami Te egyenkínainak írsz, azt több éven át fejlesztették, és hoztak létre egy nagyon jó rendszert, igen VibeUI a neve amúgy. / 1.0 óta használtam, egészen sokáig. Követve MÉG az EU-ba lépés előtti szoft-verziókat CN és ROW verziókat is.
Ami a Motorola óta viszont stock jellegűre váltott, kitakarították teljesen. Tehát nem egyenkínai, ha már ezt használtad rá.
Az meg a másik, hogy a Thinkpaddel mizu. Nézzünk már szét kicsit. Te azt mondod elbarmolták. Én meg azt mondom a piac barmolta el, ahogy cseszte el a HP az Elitebookokat ,és lettek TünciBook-ok, mert kell a filigrán fiszem-faszom design..
Csinálja az összes többi.. És nem azért , mert mi itt a fórumon ezt kértük, hanem mert a rettentő világ ilyen. Generáltak egy igényt, a gyártó meg ezt ezt nyújtja.. Melyik? Mind!
Én amúgy se akarom ilyen nem kínai meg szar a kínai vonalra vinni ezt a dolgot, mert nincs értelme erről vitázni.. A világ egy része kiválóan elfogadja ezt a tényt, és látja azt, hogy vannak termékek, amik ott készülnek. Van aki meg nem.. Ez ilyen.
-
Mi volt fantáziadús eddig a Motorolában?
Nem azért, de volt a felvásárlás előtte a kavicsvonal, meg esetleg a Razr, de már az is az ősidőkben..
G-ből kihoztak 3.gen-t ami majdnem szög ugyanarra épült... Az a fantázia?
Olyan dolgokról besézlünk, ami még a Google előtt elmúlt.
@RaveForce:
Az a baj, hogy nem ilyen geek-gondolkodással kéne gondolkozni, hanem egy halandó user szemével, az pedig bemegy a Mediamarktba karácsony előtt, és végigbuzerálja a sort, megveszi ami neki kell...
A többi kockafejű meg tolja a fórumokat, és veszi a kínait, vagy veszi a koreait.. Kb a piac így épül/epül fel...
Egyszer volt hír, hogy kirúgtak egy csomó embert, utána? A google nem ezt dobja ki első találatnak.Érdekes azért. Az jobb volt, amikor a Google nem csinált vele semmit?
Fantázia? Kijött a Force vonal, és elég jól is sikerült. Jöttek jó hátlapok, aksi, kamera.. Fantáziátlan?
Más próbálkozik ezekkel?
-
szupermacs
veterán
,,Azért vették meg a Motorolát, hogy a nyugati piacon kicsit jobban menjenek, főleg az amcsiknál. Na most ilyen lépésekkel nem igazán lopják be magukat a vevők szívébe."
Bemegyek a boltba, meglátok egy Motorola telefont és ha tetszik, megveszem. Sem mellette a speckók között, sem az eladó nem fogja elmondani nekem, hogy a Lenovo a fél Motorolás bagázst kirúgta. Még a hírekben sem lesz benne. A hétköznapi, laikus vásárlót ez kicsit sem fogja érdekelni. Engem sem. Pedig elolvastam a cikket és felfogtam. De ilyen a világ. Ha egyszer megvették, bármit csinálhatnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest