Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz szupermacs #7 üzenetére

A hírekben szerepelhet, akár gazdasági, akár technológiai rovatban. Azért elég sokan olvasnak ilyet, h nem is az esti híradóban mondják be. Igen, ilyen a világ, és olyan is, hogy nem kötelező szerencsére megvenni a Lenovo terméket, így én ezt az opciót választom. Ha elég sok másik ember is, akkor majd a Lenovo is elmondhatja, hogy ilyen a világ.

Duliee: Az X vonal elég korrekt és átlátható termékpalettát mutatott be, évi 3-4 modellel, amik kaptak rendes támogatást, frissítést. Ehelyett most kiadnak majd láthatólag évi 15 modellt, teljesen jellegtelen külsővel, valószínűleg nulla támogatással, mert még a sokkal nagyobb cégek sem tudnak ennyi modellt rendesen támogatni. Nagyon jól járunk vele.

Több telefonom is volt Motorolától, eredeti X, aztán X Play is, de volt közelebbi szerencsém a második X-hez is, az is nagyon jó cucc. Ehhez képest a Lenovo ad talán nagyobb akksit (ez Motonál is volt azért), és azt az egyenkínai fos szoftvert, ami nagyjából minden kínai cégnél van, csak talán kicsit más formájú ikonokkal.
    Lehet, hogy Átlag Jóska a MM-ban majd ott fog ugrálni örömében, hogy pár ezerrel olcsóbban megveheti a kis kínai telefonját, de engem ez nem dob fel.
    Eléggé minimális az a hozzáadott érték, ami Kínából jön, kb 5-6 gyártó együtt (egymástól másolva) képes kijönni egy használható ötlettel. Tudom, hogy te nagy kínai rajongó vagy, és ez biztosan bántó lesz számodra, de sajnos nem tudok igazán együtt érezni a Lenovo gárdával, látva, hogy mondjuk a Thinkpad márkanévvel mit műveltek, és most a Motorolával mit próbálnak.

Új hozzászólás Aktív témák