- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
enricotoxic
tag
válasz
->Raizen<- #47 üzenetére
(#47) ->Raizen< Sajnos nekem azóta is vannak. Eddig ~400 órám van a R6S-ben, minden alkalommal tapasztalom. (legális Win10Pro, Asus lap, i74790, HyperX 16GB RAM, 240GB HyperX SSD, Asus 1060 6GB, Enermax Platimax PSU, minden up to date)
-
enricotoxic
tag
Mintha nekem írták volna a cikket. Rainbow Six Siege-el játszom és előjönnek a cikkben leírt akadások. A 4 éves R9 290 kártyám meghalt és GTX1060 6GB kártyára váltottam. Sokat kísérleteztem Win 10 clean install, R6S install, különböző verziójú driverekkel, de egyik sem volt tökéletes. Az Operation Blood Orchid update (45GB) és az új GTX driver, sokat javított a mikrolagokon, de továbbra is vannak masszív akadások, néha egy másodpercre megakad a kép. Multiban igen kellemetlen.
Lehet pirosozni, de R290-el nem volt ilyen brutál akadás a játékban. Alig várom az updatet, addig visszaállok az Anniversary Update-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest