Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Sőt miniből a 128 gigás még több is mint 100k difi.
.Szaki. : Engem nem zavar a mini, csak sajnálom hogy nincs olcsósított verzió, mert több mint negyedmillió egyszerűen őrült sok egy telefonért. És addig oké hogy valaki kiad ennyit egy phablet méretű készülékért mert azon néz mindent, de nekem pl. ipad mellé egy kisméretű telefonért már nagyon sok. Oké hogy ott az SE, de az már nem mini méret és annak az árából is inkább már egy jóval modernebb pixel 4a-t veszek, ami kb ugyanakkora méretben.
-
Ijk
nagyúr
Az SE azért nagyobb, a képernyő aránya kb 3 évvel ezelőtti szint, kijelzője is jóval gyengébb.
Régen volt olcsóbb C-verzió műanyag házzal, nekem az is tetszett. Igazából nem értem a nagy ellenkezést a műanyag kasznival szemben, amikor legtöbben belerakják egy műanyag tokba.
Tegnap jött meg asszonynak a Pixel 4a, ha most bedöglene a 3a-m arra cserélnék. Igaz nem 12 mini méret, de kicsi, könnyű, modern kijelző, droidnál leghosszabb támogatás, jó kamera, és mégsem 240k. Akármennyire tetszik a mini nem ér meg nekem 100k-val többet. -
Ijk
nagyúr
Szerintem pedig a 12 mini is túlságosan csúcskészülék.
Általában aki ilyen kisebb készüléket vesz nem játszik a telefonon, nem kell a legújabb processzor. Kamerából is elég egy. Ezeken lehetne spórolni, sőt továbbmegyek nekem a műanyag ház is teljen megfelel. Ami nem felel meg a negyedmilliós ára egy ilyen telefonnak, bőven egy százassal olcsóbbnak kellene lennie és még akkor is a felső határt kapargatná. -
Ijk
nagyúr
Régi SE-ről váltottam másfél éve Pixel 3a-ra de a fizikai mérete hiányzik az Apple-nek, ugyanakkor a nagyon apró kijelző tényleg eléggé lekorlátozta a telefont. Most az 12 mini egy igen jó kompromisszumnak tűnik, kicsit nagyobb fizikailag a régi SE-nél, de a kijelző területe kétszer akkora. Egyelőre még nem akarom lecserélni a 3a-t, és a 12 mini ára is nekem még magas, de mindenképpen fent van a listámon, első helyen ha váltok.
Remélem azért a jövőben lesz akkora igény hogy még éppen megéri ekkora telefont gyártani. De szerintem nem kell csúcshardvert beletenni, 20-30%-al megvágva a költségeket sokkal versenyképesebb lenne. Pl. nekem nem kellene második kamera, és 1-2 generációval régebbi hardver is bőven elég, és gondolom a célcsoportnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest