- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
sajnos az árak így elszálltak, és nem csak az Apple-nél. Az jót tenne a versenyhelyzetnek, ha a többi gyártó is kidobna egy-egy modellt a "mini" kategóriába, akár közép-felső kat. belsővel. De most kivételesen az Apple húzta be ezt a kártyát, amin még én is meglepődtem...
árban van különbség az biztos, de fizikai méretben a 4a az SE(2020)-al és a 12-vel van pariban.
-
Ijk
nagyúr
Sőt miniből a 128 gigás még több is mint 100k difi.
.Szaki. : Engem nem zavar a mini, csak sajnálom hogy nincs olcsósított verzió, mert több mint negyedmillió egyszerűen őrült sok egy telefonért. És addig oké hogy valaki kiad ennyit egy phablet méretű készülékért mert azon néz mindent, de nekem pl. ipad mellé egy kisméretű telefonért már nagyon sok. Oké hogy ott az SE, de az már nem mini méret és annak az árából is inkább már egy jóval modernebb pixel 4a-t veszek, ami kb ugyanakkora méretben.
-
.Szaki.
addikt
Én nem teszem tokba. Úgy használom, ahogy meg lett tervezve.
A Pixelekkel egyébként én is szimpatizálok. Csak azt kell megérteni, hogy kinek mi. Nekünk jó a 12 Mini, megint másnak a Pro, van akinek az SE (pl párom imádja), van akinek pedig Pixel.
Az a szép, hogy színes a paletta és mindenki megtalálja a magának megfelelő modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest