- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
EU - ban kéne egy olyan csókát találni aki tudna tenni vmit ellene ,h ezt retket ne engedjék be...
-
Fritz Teufel
addikt
Még egy megerősítés, hogy jó ötlet volt elhagyni a Samsung vonalat így 12 év után. A térerő határozottan javult, ott is van 5G ahol egy nappal korábban nem volt, ott is van térerő ahol nem volt. Telefonálás hangminősége parádés, rendszer egy nap megszokás után teljesen használható. Kenjék a hajukra a szr chipjüket!
-
törölt tag
Jobban örültem volna, ha a cím úgy szól, hogy:
"Mégsem dobja piacra a Samsung az Exynos szetteket" -
janeszgol
félisten
Én voltam itt a legelső a fórumon, aki leírta, hogy az Exynos 990 vacak. Viszont az utána lévő kettőt nem fikáztam már. (Oké az S22-ben lévő GPU a mai megszokott benchmarkokban gyenge.) Miért nem? Mert a QC 888 és 8 Gen 1 sem sikerült jól. Az Apple és a Mediatek lelépte őt.
Felőlem jöhet saját SoC Radeon GPU-val (ez fontos), de akkor tessék szoftveresen is hozzáhangolni a játékokat. Nem tudom a Samsung miért nem fejleszt játékokat. Miért nem vesz magának kisebb játékstúdiót? Tele van (csak számomra? Nem hinném!) szeméttel a mobil gaming. A Casualok örülnek, sok a match3 féle marhaság, de a gamerek kicsit éheznek.
-
dodo1114
csendes tag
A régi vita
Megnéztem én is pár tesztet és nekem is sikerült összehasonlíton egy 888-al.
Őőő vegyes érzelmek
Lehet, hogy az ultra miatt (nagyobb felület jobb hőeloszlás) de a harmadik geekbench már SD-n jóval gyengébb volt mint EX-en. (Xiaomi vs Samsung szóval nem nevezném etalonnak)
Szerintem azért eröltetik ennyire a saját SOC-t, mert Qualcomék valszeg kevesebbet kérnek a chipekért, mert tudnák mire cserélni.
Annyira nem írnám le mert közel fej-fej mellett haladnak. Ha az én cégem lenne bármelyik direkt nem engedném, hogy a másik sokkal erősebb vagy gyengébb legyen így van min szívozni, meg felmuatatni irődől időre, hogy mennyivel lettünk jobbak mint múlt évben ugyanekkor... -
Hallosz
senior tag
Teljesen érthető amit írsz. Magam is remekül elvoltam egy Exynosszal szerelt S21-en.
A párom Exys S20 FE-jt használt. Amikor szerivízbe került az Exys S20-FE szereztem egy Snapival szerelt, példányt. Csak lestem, ugyan az a használó, azonos használat mellett;
- picivel élesebb képek, egy gondolattal hamarabb
- kb. egy óra plusz üzemidő
- GSM vétel -térerő- Exy: -112 Decibel, 52 ASU = egy pálcika, vagy semmi.
(százszámra eldobott hívás, késve érkező SMS stb.)
Ugyan ott a Snapival -84 Decibel, 42 ASU három pálcika, kifogástalan vétel.Érdemes kipróbálni
A jövőben, ha csak tehetem, kerülöm az Exynos-t. -
samu74
addikt
Nem volna gond az exynosal se ha normális hűtést pakolnánank alá(vagyis felé)...Csak akkor a profit is kevesebb lenne, az meg fáj a samsungnak.
-
Váltsanak MediaTekre, a Dimensity is több és jobb már.
Az Exynos maradt a saját presztízs játékszere a Samsungnak.
-
-
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
t72killer #19 üzenetére
Melyik készülékről beszélünk?
Most néztem egy SD 888 vs Exynos 2100 tesztet, hullára ugyanaz a fogyasztása....de Antutuba tényleg többet dob, úgyhogy így már értem az állandó rinyálást.
...viszont 3DMark-ban alulmaradt...Sgr_A:
Értem, köszi, nem használtam egymás mellett a kettőt, nem tudok nyilatkozni, de elhiszem. -
-
A térerő is jobb (s8 tapasztalat)
Meg az üzemidő is álltalában, ez inkább a sima S tagokat érinti a kisebb akku miatt
Az exy 990 vs sd 865 látványos különbségek voltak mind melegedés mint üzemidő terén
De a mostani sd-k nem sikerültek túl jól, mondjuk azok is a samsung nod-ján készültek
Talán majd a 8 gen1 + vagy mi a jelzése azt már a tmsc gyártja -
sixpak
nagyúr
Miben jobb a SD, mint az Exynos?
Nem viccből kérdem, nekem most Exynos van, de valahogy nem érzem azt az iszonyú fájdalmat, ahányszor ránézek a telefonomra, vagy ez csak olyan hiszti, mint a "szomszéd fűje....?"
Főleg a mai telefonoknál, gyors mindegyik, lag nincs, akksi bírja, fényképek frankók....benchmarkokba többet dob a Snapdragon?....akkor már értem. -
Sysrq777
friss újonc
Dogoljenek meg az exynos szarjukkal nem szol masrol mint europa lehuzasa. Mint mindig minden mostanaban. Miert nem kuldik a tetves 300 millios usaba a szarjukat es nekunk az 500 millios euba a normalisat?? Rohadekok
-
Pinyo16689
senior tag
A Snapdragonnak a Kirin volt az igazi riválisa.
-
Aryon87
félisten
Hogy dugnák már fel maguknak azt a nyamvadt Exykakát...
Snapdragonosat kérünk! -
2 kezem összeteszem, hogy sikerült snapis csamcsungot venni, hálistennek volt egy kb 2éves időablak erre (s20 fe 5g-től a52s-ig)
-
kbyte1024
veterán
Azért beszédes az is hogy saját országukban is a snapival adják
-
Yany
addikt
Hm, úgy látom, az S9+-om sem most kap utódot. Nem sietek én sehova...
-
Maxxy10
addikt
Nem lehet, hogy az AMD-vel való megegyezés miatt nem tudják dobni?
-
sfefe
addikt
Igaz párom komoly játékot nem nyom az ultrán semmi baja a telóval... Gyors, jó képeket készít ....
Már az üzemidő is sokkal jobb...
Bár neki most is simán megvan a két nap... -
Megint mehet a reménykedés, hogy na majd most hátha csoda történik, de nem fog.
-
Wesiz
tag
felőlem ne dobják csak adják olcsóbban mert ez így pofátlan, egy fogyasztóvédelmi vizsgálatot már rég megérdemelt volna a samsung hogy bizonyítottan gyengébb hardverű telefont ad ugyanolyan áron.
élelmiszerekkel kapcsolatban gyakran ki szokott derülni hogy ide balkánra gyengébb minőségű termék jön ugyanazon a név alatt mint mondjuk a németekhez de ezt ott titkolni szokták (próbálják), fura hogy a samsungnál ez bevett gyakorlat évek óta -
Rohadjon rájuk az exynos
-
janeszgol
félisten
Szuper. 4 éve az Apple a piacvezető félvezetőtervező (ami lol, sosem gondoltam volna).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Volt róla szó, hogy az új csúcsszéria már tényleg egységes hardverrel fog érkezni, de úgy tűnik, a Samsung nem hajlandó elengedni az Exynost.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest