Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #44 üzenetére
Nincs. Eddig is elhagyta azt, aki laktózintoleráns volt, csak akkor tejbetegségnek hívták. Én is amúgy súlyos mértékben vagyok laktózintoleráns. Sőt az állatok felnőtt korukra mindegyike az lesz, de azért háztájon a macskáknak tejet adtak, aztán meg csodálkoztak, miért fosnak, meg szidták, kergették őket. Ennyi eszük volt.
Az biztos, hogy a fóbiák megnevezéséből közel 50 év alatt majdnem a hússzorosa lett, de ne soroljuk egybe az étel intoleranciával.A te PWM-es dologra: mivel a te családod kevés a reprezentatív példához, így fogadjuk el azt, ha valaki beírja, hogy fáj az alacsony frekvenciás villódzástól a feje, hogy az valósat ír.
Én sem bírom, így ezen telefonok ritkán használtak általam, inkább díszek. -
addikt
válasz Schuler888 #44 üzenetére
Csak fel kéne menni a rohadt wikipédiára, és akkor talán nem írkálnátok hülyeségeket.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
<Lacy85>
addikt
Lehet, hogy az emberek 0,001%-át esetleg érinti a dolog, de napi kb. hány órát kell ahhoz nyomkodni a telefont, hogy ez ténylegesen problémát okozzon?
Meg azért kíváncsi lennék, hogy az állítólag érintett emberek körében kit zavar valóban, és ki az, akinek soha semmi gondja nem volt, de mióta tudja, hogy van ilyen, azóta fáj tőle a feje. -
Nekton
aktív tag
válasz Schuler888 #39 üzenetére
Örülj neki, hogy neked semmi bajod ezzel. Mostanáig sokan nem tudták, hogy miért fáj a fejük, mert nem volt ismert ez az eljárás, nem vizsgálta senki. Most legalább foglalkoznak vele. Ez jó dolog.
-
moleculez
veterán
válasz Schuler888 #39 üzenetére
ugyanolyan civilázciós betegség, mint az intoleranciák, ételallergiák. Az utóbbi 50 évig mindenkinek jó volt a tej egyenesen a kecskéből, testmelegen.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
GregOlah
csendes tag
válasz GoldhandRent #30 üzenetére
Azt hiszem én értem hogy mi a probléma. A videóban a srácnak a legutóbb használt ujját dobja fel mindig mint érzékelt ujjlenyomat. Szerintem a tapicskolás rajtamarad a kijelzőn ugye mint minden telefon esetében és a fóliával megoldja hogy érzékelje hogy van ott egy ujj, viszont a kijelzőn lévő ujjlenyomat tökéletesen egyezik. Ráadásul nem teljesen áttetsző fólia volt. Kíváncsi lennék rá mi lenne az eredmény, ha legalább kicsit elmosta volna azt az ujjlenyomatot a szenzor fölött.
Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
Schuler888
senior tag
En a PWM-mel vagyok igy, tobb mint 10 eve hasznalunk amoled kijelzoket telefonokban, eddig senkinek semmi baja nem volt vele, de mostanaban vki feldobta a temat azota tomegeknek van tole migrenje es nott ki az agyrakja
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
jacis
nagyúr
Kicsit túl már ez az egész gondolva...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Schuler888
senior tag
Am nekem se a BB se Revolut mobilappja nem reagalt a dologra, biztak a samsungban
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Zyelor
aktív tag
Egyébként mióta kijött ez a frissítés (ma reggel), azóta sokkal jobb hatásfokkal működik az ujjlenyomat olvasója az S10-nek, mint eddig (a gyári fóliával).
-
ricsike_p20
tag
válasz GoldhandRent #28 üzenetére
Persze. Meg leütnek, levágják az ujjad, és feloldják azzal, stb stb. Nincs ez túltolva egy csöppet? Lényeg, h megoldották, és kész. (jobb mint a "nem jól fogod, stb dumák.. )
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
Juhaszatti
addikt
Jó, de arról a videóról még mindig nem tudjuk hogy mennyire hiteles. Ezért is lett volna hiba beletenni a cikkbe.
Senkiről nem tudok aki reprodukálta volna a hibát ebben a formában, nincs is tele a net hasonló videókkal. -
GoldhandRent
őstag
válasz AliceWake #29 üzenetére
idézet magamtól: "kettő: le se kell szedni, csak ráraksz egy textúrált műanyag darabot, és felold." -a lopott telefonra. Onnantól meg kit érdekel, hogy törlöd-e az eddigi ujjakat, vagy sem, hozzáférsz mindenhez.
plusz én a fentebb linkelt videóról írok, ott nem a szilikonon keresztül veszi fel az ujjlenyomatot, viszont szilikonon keresztül is felold
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz GoldhandRent #25 üzenetére
Ha ellopják és leszedik a gyári fóliát, hiába raknak rá másikat, a már regisztrált ujjlenyomatokat nem tudják törölni és újat sem tudnak felvenni. Ahhoz PIN kód kell.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Nekton
aktív tag
-
GoldhandRent
őstag
Ezt a videót be kéne rakni a hírbe.
Mivel tökmindegy, hogy gyári fóliád van-e, ha egy fólián keresztül odarakod akármelyik ujjad, feloldja.Ez meg akkora hiba, hogy nem lehet arra fogni, h textúrált a fólia.. attól még nem egyezéskor nem kéne feloldania.. márpedig a "textúra" nem a mentett ujjlenyomat, így nem egyezhet.
Béna hiba... de ki van javítva.Azzal meg nem lehetett volna kivédeni, hogy "akkor vegyél gyári fóliát", mert
egy: az ellopott telefonról leszedik, és ráraknak olyat, amitől majd felold
kettő: le se kell szedni, csak ráraksz egy textúrált műanyag darabot, és felold.-
-
atike
nagyúr
Nincs S10-em, de van SmartBankom... Most érkezett meg a frissítés, hogy tiltják az ujjlenyomat olvasót...
-
-
iFixit
tag
Ennek a baromságnak honnan van a forrása? A hibának pont az volt a lényege hogy néhány utángyártott fólia belül textúrált, igy ha azzal regisztrálja valaki az ujjlenyomatát akkor gyakorlatilag a fóliát regisztrálja. Na már most egy gyári állapotú ésmegfelelően regisztrált ujjnyomot hogyan kever ossze egy nem regisztrált pixelhalmazzal?
[ Szerkesztve ]
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
Sanraith
aktív tag
Azt hiszem erre gondoltál: https://www.youtube.com/watch?v=e-uG8ZO28hU
Ezen tényleg nem az a jelenség van, amit a Samsung most javított. De ez volt az egyetlen "bizonyíték", amit a hiba komolyabb verziójáról láttam. -
atike
nagyúr
A cikket olvasd el... Mármint ezt.
"Mert az történik, hogy a 3D ultrahangos szenzor textúrát is szkennel, és ha a harmadik féltől származó fólia rendelkezik ilyennel, előfordulhat, hogy a szenzor a fólia felületét regisztrálja az ujjlenyomatunk helyett, így bárki, bármikor gond nélkül hozzáférhet a készülékünkön tárolt adatokhoz."
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Lehet félreértettem valamit, de valahol azt olvastam, hogy bizonyos fólia felhelyezése után bármilyen ujjal beenged. Tehát, ha ellopják a telefont, akkor egy ilyen trükkel be tudnak jutni. Erre nem is lenne megoldás, hogy használj eredetit. Ha félreértettem valamit, akkor sorry, valami videó is volt róla valahol, de nem találom.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Én tegnap még fizettem ujjelnyomattal OTP Smart Bankban Note10-zel, igaz, már él a két lépcsős azonosítás.
Más: gyári fóliám van, ami eleve a készüléken volt, de a frissítés előtt töröltem az ujjlenyomatokat. Erre eltűnt a frissítési opció Visszaregisztráltam az ujjaimat, de azóta se bukkant fel a lehetőség és rendszerfrissítésként sem találja.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
dikan
tag
Arra leszek kíváncsi, hogy ez a frissítés mikor kerül ki a Telekomos telefonokra. Még az októberi biztonsági sincs kint.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
tomp
félisten
Az OTP is gyorsan reagált. Letiltotta az S10 szérián az ujjlenyomatos belépést a SmartBank appban. Kíváncsi vagyok mikor fogják újra engedélyezni rajta...
-
e-newsee
addikt
A szilikontok úgy jön a képbe, hogy vannak olyan egész telefont védő szilikontokok, amiket két félből raksz össze. És ezeknek a belső fele textúrázott, hogy ne tapadjon hozzá csúnyán össze-vissza a kijelzőhöz (és az üveg hátlaphoz). Általában nagyon apró pöttyös/hálós textúra szokott ez lenni. Szerintem ezekre gondolnak.
Pölö:[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
addikt
Az S10-emhez kapott gyári fóliával nagyon elégedett vagyok, bár arra mindenki panaszkodik, hogy sok helyen nem lehet ugyanolyan fóliát venni, mint amilyen a gyári volt.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
atike
nagyúr
....és vajon hogyan oldották meg...? Kizárják a nem-ujjlenyomatszerű textúrákat...? Lehet ezzel meg majd most már nem hogy fóliát hanem valakinek az ujjlenyomatát is kizárják...
De amúgy az tény, hogy gyorsan reagáltak.
-
forgonati
őstag
Legalább jó gyorsan reagálnak, ahelyett hogy azt mondanák, használj eredeti Samu fóliát és nem lesz ilyen gondod... Ez korrekt tőlük azért.
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest