- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geteron
friss újonc
-
azbest
félisten
nem tudom melyik milyen generációs, de az eustock.eu is wayteq garis szokott lenni, mint a hivatalos xiaomi.hu. Lehet, hogy valami gebasz van a weblapjukkal most, mert nem látom a vásárlás gombot.
-
Sajti84
csendes tag
Tud valaki megbízható alternatív beszerzési lehetőséget az első generációs robotporszívójukra, ami nem sokkal drágább? Olyat, ahol ha probléma van intézik a garit is, nem nekem kell Kínába küldözgetni... (xiaomishop.hu-t néztem, de elég sok rosszat lehet róluk olvasni) Első körben 10k plusz pénzért talán az Ipon tűnik legbizalomgerjesztőbbnek, bár nem tudom ők honnan szerzik és hogy intézik a garit...
Már az is béna, hogy úton útfélen árulják, de a hivatalos márkaboltban elfogyott, na de hogy sem előrendelni nem lehet, sem pedig információjuk nincs arról mikor lesz újra kapható, az azért vicc kategória...
-
gyuri2008
veterán
Vajon mikor lehet kapni Bip okos órát?
-
Ixion77
addikt
-
azbest
félisten
én már komolyan nem értem a magyarokat...
A webshopot nem frissítik, csak facebookon lehet hallani a termékekről és személyesen vásárolni...
-
djgeg
őstag
válasz
gproject #435 üzenetére
Elolvastam... Komolyan ha szerinted az a hatalmas probléma, hogy csak 10db teló volt flash sales alatt mindeközben elindult a webshop (első nap), NORMÁLIS KÉSZLETTEL és ezt pariba állítod a hazaival, ahol hónapokat kell várni egy weblapra és még mindig készlethiány van.,... akkor ott baj a fejben...
-
Dan-szan
senior tag
Még most néztem rá újra az oldalra és előrendelhető a tv
!!
-
djgeg
őstag
válasz
gproject #433 üzenetére
Most komolyan neked ez a nem sima???
Elolvastad egyáltalán? Woa nyitáskor már 11 telefon elérhető volt AZ ONLINE WEBSHOPBAN ELSŐ NAP és ezt nem említették a megnyitón.... Ez aztán a hatalmas probléma..."You wouldn’t have known it from the actual launch, but Xiaomi debuted a whopping 11 phones in one day on its new online U.K. store. Here’s the full list:
Mi 8 Pro
Mi 8
Mi 8 Lite
Mi A2
Mi A2 Lite
Redmi Note 6 Pro
Redmi 6A
Redmi 6
Redmi Note 5
Redmi S2
Pocophone F1" -
gproject
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
Holnap tervezett karbantartás lesz a xiaomi.hu webshopnál.
Időpontot nem tudtak mondani, a webáruház működésében lehetnek kiesések. -
kelzsoca
félisten
A jelzett hibákat továbbítottam, a hibajelzéseket köszönik Nektek is, dolgoznak rajta, a szerver erőforrásait tovább emelték.
-
válasz
internetezoo #428 üzenetére
Tök jó.
Kár, hogy kompetens személy nem feltétlen olvassa.Most olvasom kelzsoca hozzászólását.
-
internetezoo
senior tag
Hiba: főoldalon a Led lámpa és a fülhallgató kép nem a termék leírásra irányít hanem a főoldalra mutat a link.
-
-
azbest
félisten
lehet, hogy ipv6-os hálózatról nem működik. Vannak szerverek, ahol rosszul van ez beállítva és már több magyar szolgáltatónál is előfordul, hogy ipv6 címet is osztanak (telekommal jártyam így. Próbáld ki pl a http://firstphone.hu/ oldallal, az is elfekszik ipv6-os klienstől)
Bár, telenor mobilnetről mennie kéne. Nekem megy androiddal.
-
djgeg
őstag
válasz
AxBattler #417 üzenetére
Amúgy ja tényleg wordpress.... ezt 1 hét se normálisan összedobni... és nem a semmiért gyorsabb a lengyel mivel az prestashop, ami azért a célnak jobban megfelel. Na mind 1...
(#414) gyuri2008
Most nyomkodtam egy kicsit elsőre most ment aztán később meg hibákat dobál... Nagyon stabil
ui.:
Üzenem annak aki összerakta a ezt a WP-t, hogy jó lenne az login felületet eldugni/levédeni... [https://xiaomi.hu/wp-login] -
válasz
internetezoo #416 üzenetére
Nemcsak hogy szebb, de mintha fényévekkel gyorsabb is lenne...
-
internetezoo
senior tag
Halkan mondom: lehet koppintás mert éreztem, hogy láttam már valahol, de biztos, hogy szebb a lengyel webshop: [https://mi-home.pl/]
-
internetezoo
senior tag
Ez egy Wordpress keret ami előre elkészített + hozzá pluginek, bővítmények és a téma. WooCommerce a shop "lelke" [link]. Kép, angol szöveg az megvolt a központból. Fordítás, kép-, adat feltöltés volt a lényeg. De egy "profi" csapatot bíztak meg, nekik ez nem hónapok kérdése.
-
azbest
félisten
amúgy valójában a mért porszám alapján vezeti a készülék az élettartamot, amit százalékban kijelez (az appban is, ha nem képernyős változat). Szerintem a gyártó egy egységként kezeli a szűrőket. Lehet ők valami kínai-magyar google transzlétet használtak
Mondjuk csak a formaldehidet is kiszűrő változatot találtam meg az oldalon, a sima basic fapadosat nem. Ha tényleg az, ahhoz képest jó az ár.
-
djgeg
őstag
válasz
ElektrikusDE #408 üzenetére
Komolyan kb fél év alatt ezt sikerült összehozni, vagy most találtak valakit aki összetákolta ezt ?
Megrendelés gombra elszáll az oldal "ERR_EMPTY_RESPONSE"
Minek van kirakva funkció ami nem működik?
Istenem ezek tényleg barmok....ui.:
(#409) kelzsoca
Most nekem is simán a főoldal megnyitás helyet nyomott egy ERR_EMPTY_RESPONSE -t Szóval nem user error.... egyszerűen csak fos a webshop....Van valami közöd bárkihez tőlük? Vagy netán te ott dolgozol? Kérlek csesz már le valakit... mert ez komolyan kritikán aluli már....
-
kelzsoca
félisten
válasz
ElektrikusDE #408 üzenetére
Az oldal működik, más országból is betöltődik.
-
ElektrikusDE
senior tag
A(z) https://xiaomi.hu/ webhelyen található oldal betöltése a következő okból nem sikerült:
net::ERR_EMPTY_RESPONSE
A weboldal nem érhető el
A(z) https://xiaomi.hu/ webhelyen található oldal betöltése a következő okból nem sikerült:net::ERR_EMPTY_RESPONSE
Erről ennyit...
-
kicsako
őstag
válasz
markussandor #406 üzenetére
Nekem egyszer elég volt, szóval nem biztos hogy az oldal hibás
-
markussandor
senior tag
Tiszta debilek, komolyan minden oldalon el kell fogadni a sütiket?
Javítva, csak háromszor kellett... Fura ez nekem.
-
kicsako
őstag
Ja. szép és jó, csak a termékek fele elfogyott, és vannak érdekes leírások:
A szűrő cseréje nagyon egyszerű
A szűrő kialakítása három réteget foglal magába, hogy az egyszerűen cserélhető legyen.
A szétválasztásnál minden szűrőrétegnek saját élettartama van, és nehéz megmondani,
ha cserére van szükség. Másodlagos szennyeződés is előfordulhat a szűrők cseréjekor.Az összes 3 réteg beépítésével a Mi Légtisztító hengeres szűrője megoldja ezeket a
problémákat, és alacsonyan tartja a szűrés költségeit.Akkor most egyszerű, vagy sem? Lehet én vagyok ennyire buta
-
Atomgeszi
nagyúr
Érdekes. Főleg, hogy a termékek fele "Elfogyott" A specifikációknál, meg egy nyamvadt számadatot sem látok, hogy mekkora tepsi is az adott telefon, vagy vak vagyok?
Szerk: Redmi 6 Pro-nál van méret, Mi8 Lite-nél nincs. [link] Sőt a R6P-hez képest jóval kevesebb spec van megadva.
Vicc, hogy egy "szar" középkategóriás R6P-be belefér az SD kártya bővítés és az Infra távirányító, de a felső kategóriába már nem.
-
Crizal
tag
El sem hiszem, de van webshop..........mondjuk, hogy ezen mi tartott ennyi ideig azt fel nem foghatom!
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIÉNK! -
internetezoo
senior tag
Akkor ma se lesz webshop. Mi a következő ígért időpont? Amúgy nem a Besocial csinálja, már leadta a maga részét.
-
Üdv!
Mi Max 3, Redmi 6 Pro kapható már a boltban?
Köszi! -
gerii
addikt
Mix 3, tabletek jövőre lesznek.
Mi 8 hónap közepétől.Ma ezt mondták.
-
peestike
senior tag
válasz
Bestspiler7 #393 üzenetére
Ööö... Lehet ráengedtek egy terhelést, hogy szimulálják a fekete pénteki rohamot. Talán meglesz addigra. Nehogy már akkor beégjenek, hogy xar a webshop.
-
válasz
internetezoo #395 üzenetére
Szerdán indulnak.
(Csak azt nem mondták, melyik szerdán...
)
-
internetezoo
senior tag
Komolytalan már ez a Besocial. Tavasz óta ki van adva a webshop elkészítés igénye és már lassan itt a tél.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Bestspiler7 #393 üzenetére
Ezt a kínlódást.
Ez már egy vicc. -
kelzsoca
félisten
válasz
internetezoo #387 üzenetére
Amennyiben igen, mit szeretnél vásárolni?
-
gyuri2008
veterán
válasz
internetezoo #387 üzenetére
Honnan tudjuk meg?
-
internetezoo
senior tag
Akkor ma 10:00 órakor indul a webshop?
-
internetezoo
senior tag
xiaomi.hu/feed. Direkt beraktam egy RSS olvasóba tegnap, hátha jelez vmit induláskor. Eddig a régebbi hírek voltak, ma reggelre kikapcsolták az rss-t. Inkább az egész régi aloldalakat, most már csak a főoldal van.
-
internetezoo
senior tag
Ugyanannak a Wayteq cégnek ugyanarra a termékre két fajta árazása lesz? A mi band 3 a Mi Store boltban 8990 Ft, a Newteq webshopban 10990 Ft (mostanában került fel) [link]
-
internetezoo
senior tag
Akkor érkezzik az áru vagy addigra tudják csak feltölteni az adatokat jó magyar forintokkal? Csak tudnám miért, kell mindig a hét kezdőnapjához vagy a hónap első hétfőjéhez igazítani az indítást. Kész van már az a honlap élesítéssel, begyakorlással. Majd ezután jelentik ki a dátumot...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bestspiler7 #381 üzenetére
Melyik november 5?
Troll off
-
Bestspiler7
tag
Most irtak, hogy lassan indul a honlap:
"November 5.-én indul a webáruházunk a xiaomi.hu, itt láthatja majd az új
termékeinket, ha érkeznek._Üdvözlettel:_
A Lurdy Mi Store Csapata" -
peestike
senior tag
Tudom mi van 10000 huf alatt és felett, nekem sem kell elmagyaráznod.
Sajnos vittem már vissza frissen vásárolt elektronikai cuccot 3 munkanapon belül, nem volt fennakadás. bolt ne küldözgesse sehová, nem érdekel mit mond. Cserélje. Nyilván nem ez a cég volt, nem jártam ott, várok a honlapra, mert nekem messze van. -
azbest
félisten
ez valami gagyi "blog", ami kínai webshop linkekből szeretne megélni. Túl sokat nem érdemes adni a szavára. Főleg, hogy már eleve előre kitalálja az írásban, hogy úgyis át akarják majd bszni és a wayteq szervizről csupa rosszat hallani szerinte.
Ettől persze megeshet, hogy tényleg sérült a cucc. Valami feltörekvő kínai webshopból én is vettem két 2s-et és az egyik kicsit maszatos volt, de egyébként működik. Persze, amilyen olcsón vettem, lehet a gyártó szórta ki azokat olcsón valami eszétikai hiba miatt, amit az élelmes kínaiak eladnak. Meg azt sem tudom most ki gyártja ezeket, mert a xiaomi legtöbb terméke valami más márka átbrandelése.
(#378) peestike
10 ezer forint alatt nincs kötelező jótállás, csak kellékszavatosság. Szóval nem él a 3 napos csere sem a hibás termékekre. Plusz ránézésre nem lehet tudni, hogy tényleg hibás-e, és élelmes magyar vásárlók esetleg megpróbálnak visszaélni is vele. A felbontott cuccot meg nem veszi meg más, akkor sem ha jó. -
gornn
csendes tag
Egy kis ízelítő az egyik vásárlásból
-
azbest
félisten
válasz
wjbhbdux #373 üzenetére
már felrakták a biciklisfutárra Beijingben, pár hét és leér a Hong Kongi kikötőhöz, ahol beteszik egy konténerbe. Úgy egy hónap és átcsorognak hajóval. Aztán majd átvonatozzák Feucht-be, ahol lehet elveszítik. Majd, ha megtalálták, akkor feladják DHL-el áfa nélkül és már csak napok kérdése, hogy kikerüljön a bolt az internetre. Persze, csak ha valakit otthon találnak a Lurdiban vagy ha valaki felveszi a telefont, amikor a futár hívja őket
-
wjbhbdux
veterán
honlap mikor?
-
Attas
aktív tag
Üdv.
Csatlakoznék egy előttem szólóhoz. Engem is az Amazfit pace 2 stratos érdekelne. Ha valaki járna ott, légyszi dobjon egy infot arról hogy van e készleten, illetve mennyibe kerül jelenleg. köszönöm!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
internetezoo #368 üzenetére
Semmi utalás, hogy készlethiány miatt.
Az imént láttam egy facebook postot, az xy készülékre feliratkozók ilyen üzenetet kapnak: SMS
-
internetezoo
senior tag
Azt írja a Xiaomi Mo. FB, hogy a weboldal miatt késik a megjelenés. Semmi utalás, hogy készlethiány miatt. "Gőzerővel" dolgoznak a weboldalon...inkább Ázsiában aki összerakja a telefont.
-
gyuri2008
veterán
válasz
internetezoo #361 üzenetére
-
válasz
internetezoo #361 üzenetére
Biztos, a Xiaomi a hivatalos bolttal akar csak kiszúrni...
-
internetezoo
senior tag
Pocophone F1-t már 34 (64gb) és 49 (128gb) üzlet árulja az árukereső szerint (lehet több is akik nem használják az árukeresőt). Emlékezetem szerint kezdetben 10-15 körüli üzlet volt. Úgy néz ki áru az van.
-
gyuri2008
veterán
Volt valaki a napokban az üzletben?
Javult valamit a telefon választék? -
mateus
senior tag
Jah, az illetékeseknek talán még jobban fáj (anyagi téren mindenféleképp), hogy a Xiaomi így kib*szott velük.
Igazi bevétel nélkül nem lehet könnyű fenntartani egy ilyen üzletet az alkalmazottakkal. Remélhetőleg mihamarabb helyrejönnek a dolgok, mert ez rendkívül szemét húzás az anyacég részéről, hogy a saját hivatalos viszonteladóit szívatja meg...
Milyen partnerkapcsolatot remélnek ezek után? Fura felfogásuk van, más kultúra... -
raulicio
senior tag
Volt mostanában valaki a storeban? Milyen olcsó.telefonok vannak és mennyiért jelenleg? Anyámnak kellene vmi.
Amúgy tényleg vicc, hogy így kell megtudni. Vagy odamegyek potyára, ha éppen nincs olyan ami kéne. 21. Század. -
azbest
félisten
válasz
internetezoo #349 üzenetére
nálam too many redirects hibával nem tölt be az oldal (firefox, chrome - linux alól)
-
Departed
őstag
válasz
internetezoo #349 üzenetére
Szép fricska belinkelni egy megbízható bolt(hálózat)ot ahol szinte az összes Xiaomi telefon azonnal vagy 2 napon belül átvehető.
-
internetezoo
senior tag
Telefon akció: link
-
kelzsoca
félisten
Az említett cégek korábbi készletet értékesítenek, minden attól függ, mekkora készletet halmoznak fel, azt milyen áron, és milyen gyorsan tudják értékesíteni. (Jellemzően több hónap alatt)
Van aki hivatalos partnertől vásárol, van olyan is aki más csatornákon szerzi be a terméket, esetleg egy másik országban, a célország hivatalos partnereit megkerülve.(#346) Departed
A Xiaomi-t elsősorban a telefonjairól ismerik az emberek, telefon készlet nélkül megnyitni egy ilyen magas érdeklődéssel várt webáruházat nem lehet.
-
Departed
őstag
Szerintem itt most végig szürke kereskedelemről van szó.
Nekem is ez tűnt fel, hogy kb. egy helyen nem lehet xiaomi telefont kapni, a hivatalos xiaomi boltban.
Az egésznek amúgysem értem mi köze ahhoz hogy képtelenek megnyitni egy szerencsétlen online boltot még ennyi idő után sem. Ahol nem csak telefon lenne hanem másféle Xiaomi cuccok is. Erre nincs épkézláb magyarázat, csak a szervezetlen bénaság.Na sebaj, további jó sok bevételtől elesést kívánok.
-
peestike
senior tag
válasz
kelzsoca #343 üzenetére
olvastam a cikket, amit linkeltél. szerintem ez, amit az anyacég művel, nem tesz jót senkinek, ez el van bacva...
telefont nem tud adni a hivatalos forgalmazóknak, de erőlteti, hogy ne kínából vegye meg a polgár...
szeretem a márkát, de katasztrófa most. pár hónap múlva lejár a garancia a telefonról, nem akarnék már kínából venni. (most sem kínai már, eustock-tól van a1, de egy kalap kaka, lehet utolsó pillanatban visszaküldöm még garanciában...) most úgy gondolom 2 lehetőségem lesz, ismét eustock, vagy ez a bolt.
már amennyiben lesz itt webshop, meg telefonválaszték.
az sem biztos, hogy eustock-nál lesz majd olyan teló, amit szeretnék. (a bl nyitás, romolás mizériát meg kezdem kinőni, jó lenne egy full magyar telefon, stabil rommal, miui-al, soha többet stock droid...) -
kelzsoca
félisten
Ha a kínából az egész világot megcélozva, dömping áron, a vásárló országában az ügyes kínai webshopokkal adót elkerülve erősen terjeszkedni, akkor ez az ő üzleti stratégiájuk kezdettől fogva
Igen, de ez csak addig tudott működni, amíg kizárólag a kínai/indiai piacot célozták, az európai nyitással a korábbi terjeszkedési formát le kellett cserélni, és hivatalos partnerek által tudnak terjeszkedni, boltot nyitni, hálózatot kiépíteni, ráadásul beléptek a tőzsdére is, itt már a befektetők miatt sem lehet a régi iskolát folytatni.
Csak arra tudok gondolni, hogy a többi befutott kínai gyártóhoz hasonlóan, most jön az a szakasz, amikor majd minden újabb készülék egyre drágább lesz.
Ez már jóideje így működik, az árakat tolják feljebb, a termékek életciklusa drasztikusan csökken, van olyan termék ami 1-2 hónapot van forgalomban, és kivezetésre kerül.
És itt nem jön jól nekik, ha még mindig olcsón jön kínából az utánpótlás az általuk nem ellenőrzött úton.
A nemzetközi piacra szánt készülékek a kínai kereskedőkön keresztül megvásárolhatóak, sokszor a gyártói átadási ár alatt.
A kínai belpiacra szánt készülékek nagy mennyiségben érkeznek az EU területére, miközben CE jelölés hiányában ezen termékek hivatalosan nem is forgalmazhatóak az EU területén.Ezt most szoftveresen is próbálják kezelni, nyilván ha nem lesz eredménye, akkor hardveres módosításokat fognak végezni a készülékek esetén, vagy olyan szinten lezárják készülékeiket, mint a Meizu.
A Xiaomi-nak elege lett a Kínából vásárolt Global telefonokból
-
azbest
félisten
válasz
kelzsoca #341 üzenetére
Mi az a feketekereskedelem?
Ha a kínából az egész világot megcélozva, dömping áron, a vásárló országában az ügyes kínai webshopokkal adót elkerülve erősen terjeszkedni, akkor ez az ő üzleti stratégiájuk kezdettől fogva
Ha azért fekete, vagy szürke, mert nem az ország hivatalos importőrjén át is áramlik a termék, akkor ez az így járás esete. Semmilyen európai törvényt nem sért az, hogy valaki saját maga importáljon kínából terméket, akár üzlet, akár vásárló. Az hivatalos importőrség, mégha sok pénzt is kér érte a gyártó, lényegében semmit sem jelent. Főleg, ha a védjegyek kezelését sem kapták meg, mert arra saját céget nyitott a gyártó. De a védjegyek jogai sem jelentik azt, hogy ne nevezhetnék nevén a terméket vagy ne árulhatnák mások. Csak nem használhatják fel más célra, nem hirdethetik magukat márkaboltnak.
Pár éve egy gyártó már bepróbálkozott ezzel, de belebukott a jogi részébe. Ugyanis hiába árul monopóliumot a gyártó, az európai törvények mellett ilyen nincs, sértené a versenyjogi részt. Próbálkozhatnak azzal, hogy nem adnak el terméket olyan cégnek, aki nem csak a partnereiknek árulja. Csak ezzel rengeteg piacot is elveszítenek és pont a partnereik kezét kötik meg. Amíg bárhol bárki vehet a termékből, addig teljesen legálisan megoldható, hogy ne csak a szerződött importőrön keresztül jöjjön be.
Csak arra tudok gondolni, hogy a többi befutott kínai gyártóhoz hasonlóan, most jön az a szakasz, amikor majd minden újabb készülék egyre drágább lesz. És itt nem jön jól nekik, ha még mindig olcsón jön kínából az utánpótlás az általuk nem ellenőrzött úton.
-
Nikaré
őstag
válasz
kelzsoca #339 üzenetére
OK, értem.
Írásodat korábban olvastam.
Csak azt nem, hogy, ha a szürke visszaszorítása a cél akkor azt miért nem előbb kezdte, hogy a bolt nyitása a készletek áramlása ne hozza ilyen helyzetbe őket illetve minket, potenciális vásárlókat.
Mert gondolj bele mennyi idő telik el és a márka név mennyit csorbul.
Sokan máshol veszik meg, esetleg más típust.
Különben sajnálom, hogy így alakult, biztos van ami nem rajtuk múlik. -
kelzsoca
félisten
Sajnos éppen a Xiaomi, tehát a gyártó az, aki miatt már jó ideje nincs árukészlet, feljebb leírtam.
"Nem akarok tippet adni, de ezt környező szomszédos országokban indították volna tuti, hogy pörögne minden"
Nem csak a magyarországi, de a többi hivatalos partner (más országokban) sem jut áruhoz, ez a jelenlegi helyzet.
-
Nikaré
őstag
válasz
gyuri2008 #335 üzenetére
Ez lelombozó!
Egy hónapja voltam, kérdeztem mikor érkezik telefon?
- kettő, három hét.Most akkor ott tartunk, hogy nincs illetve még kevesebb van náluk.
Nem tudom mi történik a háttérben, de szerintem nagyon elszámolták magukat.
Azt is el tudom képzelni, hogy a meglévő beszállító - forgalmazó vonalon megy a box jó magyar módra.
Tönkre tesznek mindent maguk körül, még az sem számít, ha maguk is belebuknak.
Azon sem lepődnék meg, ha szépen ki is vonulnának és a bolt bezár.
Sajnos tipikus magyaros virtus lehet a háttérben!
Nem akarok tippet adni, de ezt környező szomszédos országokban indították volna tuti, hogy pörögne minden, kezüket törnék csak hogy működjön, menjen a bolt.
Meg lehet nézni mennyi webshop van ahonnan itt fórumokon is ajánlásra megy a rendelés, de mint írtam szomszédos ország. -
gyuri2008
veterán
válasz
internetezoo #334 üzenetére
Üres az üzlet vevő én voltam egyedül tegnap de.
Telefon választék majdnem 0.
Nem értem miért nyitottak üzletet.
Valamit nagyon elrontottak.
Gratulálok........ -
internetezoo
senior tag
Tud vki vmit? Üzletben is készlethiány? Lassan karácsony...
-
Crizal
tag
Sziasztok,
valaki a tűz közelében.........vennem kell egy routert, milyen és mennyiért van a shopban?
Köszike -
válasz
internetezoo #330 üzenetére
-
internetezoo
senior tag
"Coming soon". Nem érzik azt, hogy vmit írni kellene? Ha magyar nyelvű a weboldal akkor ne coming soonozzon. Rendesen írja meg mi az indulás késésének oka, várható időpontja és addigi elérhetősége. Vagy pakolja át a newteq.eu-ra addig. De ahogy nézem nem foglalkoznak már ezzel se, mi Band 3 sincs felrakva, se más új termék. Pedig WayteQ. Szerintem a Newteq webshop "átköltözik" amire várunk.
-
judas13
addikt
válasz
Viktor0610 #323 üzenetére
Talált!
...
Atomgeszi
Buhera bejutás egy nem működő oldalra...akkor inkább maradjon a kominszún a maga egyértelműségével
-
-
-
judas13
addikt
Egy hónap elteltével is csak a nagy semmi web store ügyben. Kínos nem kicsit nagyon.
Nincs mit már hozzá tenni, max csak annyit,hogy a kövi márkám nem Xiaomi lesz.. -
kelzsoca
félisten
Porszívót vehettél volna az eustockban is, másnapra nálad a csomag, szerintem olcsóbban mint a Storeban.
A Xiaomi üzleti döntése alapján központi helyre Mi Store nem nyílhat, tehát a wayteq ha fejre áll se nyithatott volna boltot mondjuk a westendben, esetleg egy másik Lurdy szintű helyen.
Ha jól értem Pesti vagy, mondjuk azt megértem, ha a vidékiek türelmetlenek, de azért egy helyi lakos, ha szeretné eljuthat bármikor a város másik részébe.
Jelenleg éppen a Xiaomi miatt kerül kellemetlen helyzetbe a hivatalos partner, már nem először, a bolt nyitó előtt 10 perccel központi utasításra visszahívott PocoPhone F1 sem volt szép húzás.
-
mateus
senior tag
válasz
gyuri2008 #313 üzenetére
Én is voltam kb 1 hete meló után, hétköznap 18 óra, nem voltak sokan, volt 3 eladó, abból 2 a pult mögött ült és beszélgettek, szóval a látogatók szabadon nézelődhettek. Mondjuk én nem is szeretem ha a nyakamban lohol az eladó, de ebből kiindulva ha oda csörög ki a teló, simán fel kéne tudják venni.
Na de reméljük lassan beindul majd ez a dolog. -
gerii
addikt
Hogy egy jó hír is legyen itt, azt mondták, hogy tabletek októberben érkeznek.
-
djgeg
őstag
válasz
kelzsoca #304 üzenetére
Porszívót és már elegem van ebből az idióta amatőr f@$zkalap társaságból. Elősszőr megszivattak még hetekkel ezelőt azt mondták, van porszívó (messenger), elmentem ja nincs elfogyott mind a megynyitón. 2 hét. Eltelt.Keresem őket, írok emailt, írok messengeren HÍVOM A KU/%!= TELEFONT és a nagy ku45/!%6 semmi.
-Nincs weblap mert idióta barmok (írdatlan nagy hülyeség azárt weblapot/webshopot elindítani mert nincs x termékből.... idiótaság... mint az is aki ilyet ír...)
-Telefont nem veszik fel ma is hívtam most őket, de biztos nyitás után 5 percel szombaton ANNYIAN VANNAK HOGY NEM LEHET FELVENNI A KU+%+! TELEFONT.....
-Email 0 válasz..... NULLA
-Messengeren idióta nyomorult barom cég kezeli aki semmilyen infót nem képesek adni...... hívjam írjak emailt amire nem válaszol senki....Szóval maradt 1 dolog megint elutazok a város másik kurva felébe mert központi helyen lévő plázába nem tudtak ezek a nyomingerek boltot nyitni.... nem olyanba kell ami a város valamelyik szélén van, és ha éppen van akkor nagy kegyesen el tudok költeni 100.000 Ft -ot ha nincs akkor megint beszopadtak.,...
Kösz de nem... inkább megrendelem máshonnan még ha szürek inportos is...
Slusszpoén, hogy már megnyitón akartam volna venni Mi A2 128GB os verziót... NINCS NEKIK.... kérdem mikor lesz, ohhh hamarosan.... NINCS NEKIK és NEM IS LESZ..... mint most már végre válaszoltek legalább erre.... Szóval már X00.000 Ft ról beszélünk, amit majd máshól költök el és a többit is majd máshol fogom.
Most komolyan, hol és mikor élünk, hogy egy bolt azt hiszi így életképes és fentmaradhat, ha már az elején ennyire idióta?????
-
válasz
internetezoo #310 üzenetére
-
internetezoo
senior tag
Először az volt kommunikálva (Bánfi Péter WayTeQ), hogy nagyon megcsúszott a webshop "készítő" cég amit szeptember 15-20 közé ígérte.Tavasszal lett gondolom megbízva, az FB oldal már július 5-én létrejött.
Most meg a szürkeimport a mumus. Eddig is volt logisztika, hiszen kitől kapja a többi elektronikai áruházlánc, kereskedő a xiaomi terméket? Jól emlékszem, hogy a mi band 3 globál CE logós változatát már árulták ezek az üzletek, Mi Store üzletben még nem volt. De a Mi Store azt kommunikálta augusztus 28-án, hogy csak gyártják a globál mi Band 3-t, nem hagyta el a gyárat egy darab sem. Nyolc nappal később már azt írják 8990 Ft...
Ha én csak xiaomi plüssfigurát, tokot és tollat szeretnék rendelni amiből van bőven akkor ne fogja már vissza a pocoktelefon mert 2 db van belőle és emiatt nem indul a weboldal. Oda lehet szépen írni, hogy nagy érdeklődésre való tekintettel, elfogyott és kérjen emailes tájékoztatást. Jobb az előrendelés is mert látni mennyi a valós igény és ezt kiegészíteni annyi darabbal, hogy logisztika nehogy padlót fogjon.
Csak nehogy megcsússzon az olajfolton a hajó azért nem indul...legközelebbi mumusként. -
azbest
félisten
válasz
kelzsoca #306 üzenetére
Eh, ez azért fordítva sülhet el. Talán kultúrális különbségek, amik okozhatják az ilyen kellemetlen helyzeteket, hogy azt hiszik a kommunikációs embargó jobb, mint tájékoztatni az ügyfeleket. Rossz hírt nem közölnek, inkább sunnyognak.
A mibox kapcsán is ez megy, senki sem tud semmit, időnként feltűnnek az ismeretlen változtatást hozó frissítések, amik hol jobbak, hol rosszabbak. A xiaomi.eu tulajának van közvetlen kapcsolatuk vele, de már egyszer ő is kifakadt, hogy elege van belőlük. De mivel ő is kínai, ezért a hisztijét is eltüntette és törölgeti a kritikát, mert ha nem beszélünk róla, akkor nem létezik a probléma.
Arról lehetett hallani, hogy a xiaomi igyekszik felégetni a korábbi, nem hivatalos oldalakat, amik korábban népszerűsítették. Ez a logisztikai baki is visszanyal még, hogy a korábbi kerülőutas piacszerzés után most nemzeti importőrt akar csak engedni. Főleg, hogy eu-ban nem létezik szürkekereskedelem, mert szabad áru áramlás van. A kínai magánimport meg vagy fehér vagy fekete, attól függően, hogy csempészik-e adóelkerülve vagy legális úton jön be eu-ba. A cégek persze igyekeznek monopóliumot adni egy-egy nemzeti importőrnek, mert úgy nagyobb a kontrol és csökken a verseny.
-
kelzsoca
félisten
válasz
internetezoo #307 üzenetére
Komoly mennyiségek érkeznek be a termékekből, vannak telefonok amelyek teljesen elfogytak egyébként az Mi Store-ban is (Mi 8, PocoPhone F1 stb..) és egyéb kiegészítőkből is hiány van.
Amint a gyártó leszállítja az árukat, az ellátási problémák megszűnnek, a raktárakat feltöltik, a webshopot elindítják, és talán nem fogják fél nap alatt lepucolni nullára a készletüket. -
internetezoo
senior tag
Attól boldogabb lenne mindenki, ha lenne működő weboldal. Majd a weboldal írja, hogy "Elfogyott" és emailes értesítés kér. De, hogy a telefon szűkös darabszáma miatt várni kell olyan más termékre is amiből 100 db van helyben. Ezt a logisztikai fejtörést nem tudom hova rakni. Szóval csak akkor indul élesben, ha mindenből 100 db van...
-
kelzsoca
félisten
válasz
internetezoo #305 üzenetére
Igen, nem a webshop körül akadt meg a történet.
A Xiaomi a cég belső ügyeiről nem beszél a nyilvánosság előtt, és a partnerek sem adhatnak ki ilyen jellegű információkat, de annyit mondhatok, hogy a Xiaomi a szürkekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut, innen pedig már látható, hogy áru nélkül a webáruház nem indítható el, már az Mi Store is áruhiánnyal küzd (főképp telefon) de azt az indulási, és indulás utáni időszakra még a változtatások előtt feltöltötték.
Mivel a webshop indulás az árukészlet beérkezésével szorosan összefügg, és nem látni mikorra indítja élesben az új rendszert el a Xiaomi, mást nem tudnak kommunikálni (és nem is kommunikálhatnak) mint azt hogy hamarosan nyitunk. -
internetezoo
senior tag
-
-
djgeg
őstag
válasz
kelzsoca #297 üzenetére
Nem mintha felvennék azt a k telefont.... vagy 10x hívtam őket az elmúlt két napban délelődt és délután is.... egyszer se voltak képesek felvenni, se visszahívni...
Persze messengeren is ráírtam a boltra amit a már említett csoda cég kezel... Válasz, hogy hívjam a k boltot.
Kezdem magamat nagyon felhúzni ezen a "csapaton".... -
internetezoo
senior tag
www.formula.hu. A legalján: "Fejlesztette: Be Social". Van webshop is (webshop.formula.hu). Ez meg 'Virtuemart' előre elkészített shop sablon/rendszer.
De nem is ez hanem, hogy a besocial.hu oldalon se impresszum, se email cím (helyette űrlap) és adatvédelem linkje sincs. Google adja csak ki.
FB oldalon még megy a szépen kérdezés és "hamarosan", "majd jelezzük" válaszolás. Ha jól számolom már lassan 2 hónapja kellene kész lenni az eredeti időpont szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rengetegen voltak a megnyitón, hosszú volt a sor, de senki sem távozott üres kézzel.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest