- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
gproject #435 üzenetére
Elolvastam... Komolyan ha szerinted az a hatalmas probléma, hogy csak 10db teló volt flash sales alatt mindeközben elindult a webshop (első nap), NORMÁLIS KÉSZLETTEL és ezt pariba állítod a hazaival, ahol hónapokat kell várni egy weblapra és még mindig készlethiány van.,... akkor ott baj a fejben...
-
djgeg
őstag
válasz
gproject #433 üzenetére
Most komolyan neked ez a nem sima???
Elolvastad egyáltalán? Woa nyitáskor már 11 telefon elérhető volt AZ ONLINE WEBSHOPBAN ELSŐ NAP és ezt nem említették a megnyitón.... Ez aztán a hatalmas probléma..."You wouldn’t have known it from the actual launch, but Xiaomi debuted a whopping 11 phones in one day on its new online U.K. store. Here’s the full list:
Mi 8 Pro
Mi 8
Mi 8 Lite
Mi A2
Mi A2 Lite
Redmi Note 6 Pro
Redmi 6A
Redmi 6
Redmi Note 5
Redmi S2
Pocophone F1" -
djgeg
őstag
válasz
AxBattler #417 üzenetére
Amúgy ja tényleg wordpress.... ezt 1 hét se normálisan összedobni... és nem a semmiért gyorsabb a lengyel mivel az prestashop, ami azért a célnak jobban megfelel. Na mind 1...
(#414) gyuri2008
Most nyomkodtam egy kicsit elsőre most ment aztán később meg hibákat dobál... Nagyon stabil
ui.:
Üzenem annak aki összerakta a ezt a WP-t, hogy jó lenne az login felületet eldugni/levédeni... [https://xiaomi.hu/wp-login] -
djgeg
őstag
válasz
ElektrikusDE #408 üzenetére
Komolyan kb fél év alatt ezt sikerült összehozni, vagy most találtak valakit aki összetákolta ezt ?
Megrendelés gombra elszáll az oldal "ERR_EMPTY_RESPONSE"
Minek van kirakva funkció ami nem működik?
Istenem ezek tényleg barmok....ui.:
(#409) kelzsoca
Most nekem is simán a főoldal megnyitás helyet nyomott egy ERR_EMPTY_RESPONSE -t Szóval nem user error.... egyszerűen csak fos a webshop....Van valami közöd bárkihez tőlük? Vagy netán te ott dolgozol? Kérlek csesz már le valakit... mert ez komolyan kritikán aluli már....
-
djgeg
őstag
válasz
kelzsoca #304 üzenetére
Porszívót és már elegem van ebből az idióta amatőr f@$zkalap társaságból. Elősszőr megszivattak még hetekkel ezelőt azt mondták, van porszívó (messenger), elmentem ja nincs elfogyott mind a megynyitón. 2 hét. Eltelt.Keresem őket, írok emailt, írok messengeren HÍVOM A KU/%!= TELEFONT és a nagy ku45/!%6 semmi.
-Nincs weblap mert idióta barmok (írdatlan nagy hülyeség azárt weblapot/webshopot elindítani mert nincs x termékből.... idiótaság... mint az is aki ilyet ír...)
-Telefont nem veszik fel ma is hívtam most őket, de biztos nyitás után 5 percel szombaton ANNYIAN VANNAK HOGY NEM LEHET FELVENNI A KU+%+! TELEFONT.....
-Email 0 válasz..... NULLA
-Messengeren idióta nyomorult barom cég kezeli aki semmilyen infót nem képesek adni...... hívjam írjak emailt amire nem válaszol senki....Szóval maradt 1 dolog megint elutazok a város másik kurva felébe mert központi helyen lévő plázába nem tudtak ezek a nyomingerek boltot nyitni.... nem olyanba kell ami a város valamelyik szélén van, és ha éppen van akkor nagy kegyesen el tudok költeni 100.000 Ft -ot ha nincs akkor megint beszopadtak.,...
Kösz de nem... inkább megrendelem máshonnan még ha szürek inportos is...
Slusszpoén, hogy már megnyitón akartam volna venni Mi A2 128GB os verziót... NINCS NEKIK.... kérdem mikor lesz, ohhh hamarosan.... NINCS NEKIK és NEM IS LESZ..... mint most már végre válaszoltek legalább erre.... Szóval már X00.000 Ft ról beszélünk, amit majd máshól költök el és a többit is majd máshol fogom.
Most komolyan, hol és mikor élünk, hogy egy bolt azt hiszi így életképes és fentmaradhat, ha már az elején ennyire idióta?????
-
djgeg
őstag
válasz
kelzsoca #297 üzenetére
Nem mintha felvennék azt a k telefont.... vagy 10x hívtam őket az elmúlt két napban délelődt és délután is.... egyszer se voltak képesek felvenni, se visszahívni...
Persze messengeren is ráírtam a boltra amit a már említett csoda cég kezel... Válasz, hogy hívjam a k boltot.
Kezdem magamat nagyon felhúzni ezen a "csapaton".... -
djgeg
őstag
válasz
kelzsoca #293 üzenetére
Ja mert az olyan sokat számít. Tudod mennyi komolynak tűnő céget láttam már aki minden szart kirakott mint partner? Lefogadom, hogy a felének se csináltak értelmes munkát sem.... ha megnézed lentebb a refeknél annyit lehet látni a legtöbbnél, hogy FB kezelése meg egyéb nyim-nyam szarságok....
Nem lehet normális infókat találni a cégről, egy cégnevet se csak pár hírmorzsát lehet látni.
A besocial.hu is a Tárhelypark Kft. nevén van... egy vicc kategória. K ra kell titkolózni. -
djgeg
őstag
Shit happens...., de nem eddig. Amúgy meg az első rétlemes lépés az lett volna, hogy amikor pár nappal a megnyitó elött látták, hogy nem lesz meg az új webshop, visszarakatták volna a régit updatelték volna a termékeket és szépen kivették volna a rendelési lehetőséget. Így legalább lett volna egy normális oldal a temrékekkel.
-
djgeg
őstag
A vicc az, hogy csak a főoldalt irányították át és amúgy szinte elérsz mindent.
[http://xiaomi.hu/kapcsolat/]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rengetegen voltak a megnyitón, hosszú volt a sor, de senki sem távozott üres kézzel.
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Chrome
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest