- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hopkins95 #86 üzenetére
Nem kis különbség van venti és venti között, mind élettartam, mind szállított levegőmennyiség/statikus nyomás, mind hangerő szempontjából. A Noctuák nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe. Plusz ott van még a 6 év gari is.
Már a dobozon is látod, hogy minden tekintetben abszolút minőséget vettél, és amikor azt kibontva kézbe veszed magát a légkavarót, ez az érzés csak tovább erősödik. A magam részéről ha venti (házba, bordára, akárhova), ezentúl csakis Noctua. (Sajnos
nem fizettek, hogy ezt posztoljam.) Meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy garantáltan az az eleme lesz a konfignak, ami állandó, és generációról generációra vándorol, miközben az egyéb elemek cserélődnek körülötte.
Arról nem beszélve, hogy a gyártó példás magatartást tanúsít support terén, és a honlapjukon is gyönyörűen archiválnak mindent – szóval tényleg le a kalappal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hopkins95 #71 üzenetére
Ne aggódj, én szívesen átveszem tőled őket, ha valaki random hozzádvágna néhányat. Még a postát is fizetem.
Nézegetem egész nap az üvegen keresztül, ha arról van szó.
A magam részéről a Redux vonalon álltam meg, de nem a szín miatt (a három ventire nem akartam még plusz 7-8 ezret áldozni a gép építésekor). Mindenesetre szerintem igencsak guszta az alapvető Noctua színvilág.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest