- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
válasz
Hopkins95 #108 üzenetére
Főleg a fogyasztáson fog múlni a dolog.
A tesztek alapján a 3080 kártyák 350 watt környékén fogyasztanak, ebben igazak lettek a pletykák. Ezek alapján a 3090 várhatóan 400 wattot fog igényelni, ahogy a pletykák állítják.A bemutatott hűtő (dupla és nem tripla méretű) alapján komoly esély van arra is, hogy az AMD pletykák is helytállóak lesznek a maximum 300 wattos fogyasztásról, mármint a Big Navi esetén, és akkor azért lesz ott bőven tuningpotenciál az Ampere kártyák befogásához.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hopkins95 #86 üzenetére
Nem kis különbség van venti és venti között, mind élettartam, mind szállított levegőmennyiség/statikus nyomás, mind hangerő szempontjából. A Noctuák nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe. Plusz ott van még a 6 év gari is.
Már a dobozon is látod, hogy minden tekintetben abszolút minőséget vettél, és amikor azt kibontva kézbe veszed magát a légkavarót, ez az érzés csak tovább erősödik. A magam részéről ha venti (házba, bordára, akárhova), ezentúl csakis Noctua. (Sajnos
nem fizettek, hogy ezt posztoljam.) Meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy garantáltan az az eleme lesz a konfignak, ami állandó, és generációról generációra vándorol, miközben az egyéb elemek cserélődnek körülötte.
Arról nem beszélve, hogy a gyártó példás magatartást tanúsít support terén, és a honlapjukon is gyönyörűen archiválnak mindent – szóval tényleg le a kalappal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hopkins95 #71 üzenetére
Ne aggódj, én szívesen átveszem tőled őket, ha valaki random hozzádvágna néhányat. Még a postát is fizetem.
Nézegetem egész nap az üvegen keresztül, ha arról van szó.
A magam részéről a Redux vonalon álltam meg, de nem a szín miatt (a három ventire nem akartam még plusz 7-8 ezret áldozni a gép építésekor). Mindenesetre szerintem igencsak guszta az alapvető Noctua színvilág.
-
green dude
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest